Dobro si prosao...zaboravi sam reci da nekupujes nista od Sony,njihovi produkti su smece...ja sam se zeznuo prije par godina...puko 500 dolara i eno camera sjedi u kutiji....sad letam okolo sa dronom,slikam i snimam..
Da, za foto i ja imam loša iskustva sa Sonyem dok mi se frend kaj snima svadbe i to, kune u SOny kao top za video. Ja idem uvijek na zicer, Canon )ima od raniej fotić i kameru) i sad Nikon
Sony ima stvarno dobar video, mislim da je Sony a6000 hvaljen, a vjerujem da su Sony a6300 i nedavno Sony a6500 još bolji po tom pitanju. Samo sam čuo da imaju lošu ergonomiju, a još jedan manjak je što imaju dosta manje leća od Canikona.
Neznam,ja sam sa sony produktima vrlo lose iskustvo imao,da je jedno pa haj,al laptop,pa camera,pa crkne jedan mobilni nakon 3 tjedna bas kad je garancija prosla pa mi posalju drugi soni koji je crko 4 mijeseca kasnije..katastrofalno...uzeo soni kameru zeni posto ona voli da slika maslacke i ostale gluposti,par mjeseci kasnije izrazila zelju da joj uzmem vecu optiku,odem u store i kazu mi da sad imaju noviji model kamere i da se moja vise neprodaje..nemaju vece opttike za moj model ...bilo je al vise neprodaju....nadj3m na internetu al sad kosta ko i kamera...ma more mrs...
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.