DugoVecCitam
2017-01-19T15:32:43Z
Sto se tice novije povijesti organizacije?
Prvi mi na pamet padaju Andy Ogle, Mihajlovic, Ruan Potts i Smoliakov.
DRAGI PRIJATELJI...
Sponsor
Joeseph Jones
2017-01-19T15:38:46Z
Hendo
2017-01-19T16:13:04Z
CM Punk je ovdje izvan konkurencije.
Svensson
2017-01-19T16:44:18Z
Ruan Potts

to je bio jedini teskas za kojeg sam 100% uvjeren da bi ga sa 2 tjedna priprema (iskljucivo za cardio) glatko pobijedio.
Seded
2017-01-19T17:05:14Z
Smoliakov, Danho, Colombo...

"It's not checkmate. The king has one more move."
Chiodo
2017-01-19T17:28:11Z
Cm Punk vjerojatno bez konkurencije ali u prošlosti je bilo loših i sve ove nabrojani su ispred tih.Jedino Punk jer nije ni borac spada u tu kategoriju.
Hendo
2017-01-19T17:37:16Z
Zaboravio sam spomenuti Kimbo Slice-a. Ali generalno drži UFC prilično visok nivo ako uzmemo u obzir kako je sport mlad.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-01-20T11:44:52Z
PHILIP DE FRIES
hamush
2017-01-20T14:19:56Z
scott smith.. teila tulli, joe son...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-01-20T14:27:16Z
Originally Posted by: hamush 

scott smith.. teila tulli, joe son...

LOL, živjela 93. :)1

Razmišljao sam samo o aktualnima, ove penziće gledam kao na neke SCI FI likove :)

DjomlaKS
2017-01-20T14:29:09Z
Ja mislio opet netko otvorio temu "Najljepsi borci..." pa pozurio napisat post i tek na pola posta skuzio da je ipak drugi topic :)18

Nije mi na mjestu topic jer je konkurencija prevelika. Zalutalih boraca ima koliko hoces, al zato mislim da se "najvecim UFC promasajem ikad" moze bez konkurencije nazvat CM Punk. Kao sto mi tada nije bilo jasno tako nije ni sad kako je neki kecar welteras(!?) bez borilackog iskustva zavrsio u UFC i pokupio onoliko lovu?
Ajd da su ubacili nekog gorostasnog glasnog teskasa pa malo napuhali hype, al kecar welteras?
Pod broj jedan nisam ni znao da u kecarizmu postoje ljudi -100kg, a pod broj dva kome je uopce trebao biti zanimljiv CM Punk?
Jos kad se sjetim onog pickopaticnog govora koji je odrzao Gallu, majke mi zasluzi je da ga lokalni decki prebiju na parkingu nakon eventa.
Joeseph Jones
2017-01-20T14:34:56Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ja mislio opet netko otvorio temu "Najljepsi borci..." pa pozurio napisat post i tek na pola posta skuzio da je ipak drugi topic :)18

Nije mi na mjestu topic jer je konkurencija prevelika. Zalutalih boraca ima koliko hoces, al zato mislim da se "najvecim UFC promasajem ikad" moze bez konkurencije nazvat CM Punk. Kao sto mi tada nije bilo jasno tako nije ni sad kako je neki kecar welteras(!?) bez borilackog iskustva zavrsio u UFC i pokupio onoliko lovu?
Ajd da su ubacili nekog gorostasnog glasnog teskasa pa malo napuhali hype, al kecar welteras?
Pod broj jedan nisam ni znao da u kecarizmu postoje ljudi -100kg, a pod broj dva kome je uopce trebao biti zanimljiv CM Punk?
Jos kad se sjetim onog pickopaticnog govora koji je odrzao Gallu, majke mi zasluzi je da ga lokalni decki prebiju na parkingu nakon eventa.

Završio je u UFC zato što su ga čelnici UFC-a pozvali. Jednostavno :)1

Becks
2017-01-20T15:14:41Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

daj olabavi, cm punk je sasvim oke lik i na mjestu koji je pokazao volju i motivaciju za treniranje MMA. To sto je UFC u njemu prepoznao "potencijalnu zlatnu koku" i htio zaraditi na njemu nije uopce do njega nego do politike te kompanije. Btw lik je bio gorostan dok se pikao za WWE, ali za UFC se ocito skinuo s juicea. U tom "pickopaticnom" govoru je samo dokazao da je najnormalniji lik koji je iskoristio UFC promociju da se pokaže u pravome svjetlu i uzme ogromne pare.

Naravno da stoji da je užasan borac.

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
DugoVecCitam
2017-01-20T15:57:39Z
Kamal Shalorus
DRAGI PRIJATELJI...
Users browsing this topic