Normalno da je strah u pitanju, covjek si misli da nije dovoljno dobar bez toga i iz straha nadje razloge zasto bi ih trebo uzet. Nije stvar jel neko domaci il strani borac, pravila su ista za sve.
Inace nemam nista protiv steroida, iskljucivo mi smetaju kod borilackih sportova. Pogotvo kad cujes nekog bahatog borca kako laje a lik mi se mora roidat da uopce udje u kavez ili ring. Cak za neke starije borce koji su cudesa pretrpili, postoji odredjena doza opravdanja kad uzmu ali generalno svaki borac, bilo sa nasih ili stranih prostora ako koristi steroide valjda je i sam svjestan da nije pravi borac inace bi ga bila sramota to uzet i onda otic pobijedit nekoga i onda slavit jos kao gle boljo sam, ne nisi.
Realno ne borim se ja sa tim naroidanim majmunima libo me tuki, al zao mi je kad vidim da neki posten borac nastrada od nekog konja na trtu il ko zna cemu, radi neke sitne love... uzas. A onda kad krenu komentari da je neko idiot jel ne uzima, osjetio sam duznost da bar kazem istinu hehe. Bisping braca diaz, the real men.
Nek se roida ko oce, al bar treba otvoreno rec da lik vara i da nije za taj sport psihicki ni fizicki.