UFC Fantasy Draft & League je igra, natjecanje koje će trajati sve do zadnjeg UFC eventa u 2017.-oj godini (UFC 207 ne ulazi u igru). Svaki forumaš/trener će morati odabrati svoju ekipu, svoj team boraca. Radi se samo o UFC-u. Svatko odabire po jednog borca iz svake kategorije (10 boraca u ekipi, iz svake kategorije po 1). Maksimalan broj sudionika/trenera u ovom natjecanju je 15.
Prvi korak je odabiranje sudionika/trenera ovog natjecanja. Prijave će biti u ovom topicu, ukupni redoslijed će biti takav kako se tko bude redom prijavljivao.
Npr. ja se prvi prijavljujem:
01. phenomo
02.
..sad tko dođe sljedeći, neka upiše svoje ime i tako redom.
Nakon što su odabrani sudionici, biramo svoju ekipu, borce koji će činiti naš team. Naravno da ćemo prvo birati borca za kojeg mislimo da je najbolji, koji će ostvarivati pobjede, jer ćemo tako i mi sami napredovati u ligi. Biramo po redu kako smo se prijavljivali, znači ja odaberem jednog, pa broj sudionik pod rednim brojem 2. sljedećeg borca, i tako redom. To je prvi krug, nakon toga drugi krug odabiranja boraca. Ako sam ja odabrao primjerice Caina Velasqueza u prvom krugu, to znači da u drugom krugu ne smijem ponovo odabrati teškaša već borca iz neke druge kategorije.
U prvom krugu biramo borce po redu kako se budemo prijavljivali, a u drugom krugu je rikverc biranje, od zadnjeg na popisu prema prvom.
Sistem bodovanja lige je prikazan ispod:
Sistem bodovanjaPobjeda Submission/KO/TKO (1r) - +9
Pobjeda Submission/KO/TKO (2r) - +8
Pobjeda Submission/KO/TKO (3r) - +7
Pobjeda Submission/KO/TKO (4&5r) - +6
Pobjeda Unanimous Decision (5r) +5
Pobjeda Majority & Split Deicision (5r) +3
Pobjeda Unanimous Decision - +4 boda
Pobjeda Doctor Stoppage - +4 boda
Pobjeda Split/Majority Decision - +2 boda
Pobjeda Disqualification - +1 bod
Neriješeno - 0 bodova
Poraz Disqualification - -1 bod
Poraz Split/Majority Decision - -2 boda
Poraz Doctor Stoppage - -4 boda
Poraz Unanimous Decision - -4 boda
Poraz Majority & Split Decision (5r) - -3
Poraz Unanimous Decision (5r) - -5
Poraz Submission/KO/TKO (4&5r) - -6
Poraz Submission/KO/TKO (3) - -7
Poraz Submission/KO/TKO (2) - -8
Poraz Submission/KO/TKO (1) - -9
Edited by user
2016-12-26T21:37:11Z
|
Reason: Not specified
Never leave it in the hands of the judges.