Šta mislite Maia vs Woodley ?
čovjek sa 91 % tdd-a protiv maie je jebeno zanimljiv matchup
O tome sam i ja razmišljao . Obojica se brzo umaraju , ne znam kako bi to izgledalo na 3+ rundi . Mislim da Maia nema neke šanse da sruši Woodleya , a o stojci necemo ni razgovarat . Woodley bi ga mogao lagano pikat i izbjegavat rušenja 25 minuta . Pa ako prodje neka šljuca po labrti , super , ako ne ne . S druge strane mislim dabi tu bilo nekih klinčeva/underhooka a da bi tu Maia uspio na neku foru u najmanju ruku uhvatit guard . Maia baš ima čudan pristup dovodjenju borbe u parter ..
true. ako uzmemo u obzir da je maia jednom u karijeri završen tamo davno protiv marquardta 2009-te onda je jebeno teško za očekivat da će woodley ponoviti istu stvar, postoje šanse, ali nisam ziher u to da će se dogoditi. s druge strane, woodleya nitko nije riješio polugom ili gušenjem do sad, a zapravo je malo i vidio partera s obzirom na sjajan tdd. ne bih se čudio da to bude neki čupavi split decision sa dosadnom pozadinom. i ja vidim šansu maie u klinču kao što je radio shields protiv njega, palit tijelo koljenom i u nogu, maia je ljevak i na woodleyu je otvorena prednja noga za single leg (najlakše je radit singlu na suprotni stav hvatanjem vodeće noge), to je ono što se na distanci može tražit jer maia inače u stojci radi samo setupe za rušenja, woodley voli istrzavat prednji lijevi što bi trebalo tjerat maiu na reakciju a svaka mu kombinacija započinje i završava desnom rukom osim kad kontrira. primjetio sam da dosta voli low kickom gađat grapplere, a protiv maie to može biti samo unutarnji koji u pravilu izbija iz ravnoteže i teži je za pogodit, točnije, lakši za branit, čekirat. woodley mi je u klinču malo trom, slabo mi koristi te laktove, koljeno tu i tamo, i većim dijelom izgleda kao da se želi maknuti sa žice što prije i samo brani poziciju kad ga se stisne, dobra šansa za maiu koji voli usporit grappling i radit korak po korak, uzimat poziciju jednu po jednu. svaki put me iznova lik impresionira jer ljudi znaju šta će napravit i opet to ponovi, doslovce radi ono što je royce radio u 90-tima. jak je matchup i ostavlja dosta toga otvorenog, najviše kardiovaskularno.