bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-08-23T08:13:16Z
Event: UFC on FOX 21 "Maia vs. Condit"
Date: Sat., Aug. 27, 2016 on FOX
Location: Rogers Arena in Vancouver, British Columbia, Canada

UFC on FOX 21 Main Card (8 p.m. ET):

170 lbs.: Demian Maia vs. Carlos Condit
145 lbs.: Anthony Pettis vs. Charles Oliveira
115 lbs.: Paige VanZant vs. Bec Rawlings
155 lbs.: Joe Lauzon vs. Jim Miller

UFC on FOX 21 "Prelims" (6 p.m. ET):

185 lbs.: Sam Alvey vs. Kevin Casey
155 lbs.: Thibault Gouti vs. Chad Laprise
145 lbs.: Enrique Barzola vs. Kyle Bochniak
155 lbs.: Shane Campbell vs. Felipe Silva

UFC Fight Pass "Prelims" (4 p.m. ET):

155 lbs.: Jeremy Kennedy vs. TBA
185 lbs.: Alessio Di Chirico vs. Garreth Mclelland
135 lbs.: Ning Guangyou vs. Marlon Vera
185 lbs.: Adam Hunter vs. Ryan James
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DugoVecCitam
2016-08-23T11:10:50Z
Volio bi da Talijan dobije, jer su ga pokrali protiv Velickovica u Zg.

Sto se Condita tice, stvarno mi nije jasno kako top borac moze imati tako los TDD.
DRAGI PRIJATELJI...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-08-23T11:14:42Z
Mislim cak da ovo Maia dobiva, zajebano ako Condit izgubi, bio bi mu to 5 poraz u zadnjih 7 meceva
Seded
2016-08-24T22:39:15Z
Originally Posted by: bero 

Event: UFC on FOX 21 "Maia vs. Condit"
Date: Sat., Aug. 27, 2016 on FOX
Location: Rogers Arena in Vancouver, British Columbia, Canada

UFC on FOX 21 Main Card (8 p.m. ET):

170 lbs.: Demian Maia vs. Carlos Condit
145 lbs.: Anthony Pettis vs. Charles Oliveira
115 lbs.: Paige VanZant vs. Bec Rawlings
155 lbs.: Joe Lauzon vs. Jim Miller

UFC on FOX 21 "Prelims" (6 p.m. ET):

185 lbs.: Sam Alvey vs. Kevin Casey
155 lbs.: Thibault Gouti vs. Chad Laprise
145 lbs.: Enrique Barzola vs. Kyle Bochniak
155 lbs.: Shane Campbell vs. Felipe Silva

UFC Fight Pass "Prelims" (4 p.m. ET):

155 lbs.: Jeremy Kennedy vs. TBA
185 lbs.: Alessio Di Chirico vs. Garreth Mclelland
135 lbs.: Ning Guangyou vs. Marlon Vera
185 lbs.: Adam Hunter vs. Ryan James

Ja jedva čekam main event jer se, uz Josh Barnetta, bori jedini borac za kojeg uvijek istinski navijam - gospodin Demian Maia. Drag mi je i Condit, ali protiv Maie ne mogu navijati :)20. Što se same borbe tiče, očekujem da prve dvije runde Condit leti na pod, možda i treću, ali Maia ima problema s gas tank-om i mislim da će ga Condit završiti u četvrtoj ili petoj. Bilo bi mi jako drago da ga Maia RNC-ira u prvoj ili drugoj, ali Condit je dosta dobar jitser i vjerujem da će se moći obraniti. Opet, imati Maiu na leđima (u što sam uvjeren da će se dogoditi) je tricky pozicija jer je dovoljna milisekunda da uhvati grip i ako ništa drugo - neck cranka protivnika (e.g. Rick Story, polovično i Magny). Da je borba na 3 runde, bio bih spreman staviti kuću na Maiu.

Inače, svima savjetujem da bace pogled na ovaj breakdown, a čekirajte i ostali materijal BJJ Scouta, ima genijalnih videa:

Što se ostatka carda tiče, mislim da bi se Lauzon mogao revanširati Milleru ovaj put. Miriši mi na neki decision, možda čak i TKO ako ga uzdrma kao Sancheza. Volio bih i da se Pettis vrati u mix. Barboza mu nije odgovarao, a protiv Alvareza je IMO pokraden. Mala Paige bi ovo trebala uzeti, Rawlings me nikada nije impresionirala. Od ostalih pickova mislim da je Alvey manje-više siguran jer Casey ima opakih problema s cardiom i fight IQ-om, a stand up mu se svodi na bacanje bombi koje će teško proći protiv Alveyja. Gouti ako ovo izgubi leti van iz UFC-a 100%, Laprise je veliki favorit. Campbell solidan borac, ali ga IQ muči, protivnika mu nikad nisam gledao. Main card je ok, ovo ostalo je niš posebno.

WAR MAIA!
"It's not checkmate. The king has one more move."
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2016-08-25T06:22:49Z
Conditu super da je na pet rundi jer je svestraniji i kondicijski je bolji ali treba preživit prve dvije sa Maiom.Sjajan grappler ali to je jedino sto ima,kondicijski je dosta loš dosada uvijek bio pa ne vjerujem da mu je pet rundi dobra opcija.
Sada je kategorija takva da oboje mogu do pojasa a Condit je ipak zanimljiviji za gledat pa bi volio da dobije ovo.
Iskreno ne volim gledat jednodimenzionalne borce koliko god su sjajni u tome svome kao Maia sa bjj.
Uvijek je veći užitak gledati talenat i svestranost kod boraca.Da je na tri rekao bi Maia a ovako na pet 50/50 a nadam se da Condit može to srediti.
Seded
2016-08-25T09:57:57Z
Originally Posted by: pjac 

Conditu super da je na pet rundi jer je svestraniji i kondicijski je bolji ali treba preživit prve dvije sa Maiom.Sjajan grappler ali to je jedino sto ima,kondicijski je dosta loš dosada uvijek bio pa ne vjerujem da mu je pet rundi dobra opcija.
Sada je kategorija takva da oboje mogu do pojasa a Condit je ipak zanimljiviji za gledat pa bi volio da dobije ovo.
Iskreno ne volim gledat jednodimenzionalne borce koliko god su sjajni u tome svome kao Maia sa bjj.
Uvijek je veći užitak gledati talenat i svestranost kod boraca.Da je na tri rekao bi Maia a ovako na pet 50/50 a nadam se da Condit može to srediti.

Ne bih čak ni rekao da je Maia toliko jednodimenzionalan. Shvatio je da od petljanja u stand upu neće biti ništa i da će isključivo s parterom najbolje proći. Meni je baš genijalno kad netko tako uspijeva isključivo s jednom vještinom jer svi znaju što će se dogoditi, baš svi, a opet ih sve siluje u borbi... to pokazuje na kojem je on levelu doista što se tiče partera.
Jarac
2016-08-25T10:16:14Z
Ma na nogama je truba i spor ali parter top 3 u mma.Genijalac u tome.
DugoVecCitam
2016-08-25T10:20:17Z
Jednom je krenuo boksati...Jednom.
00:21 K0 (punch)
DRAGI PRIJATELJI...
Kristijan
2016-08-26T01:33:09Z
Kako slab card za jedan fox.

Nema nikakav value ni u koeficijentima, jedino cekati Condita nakon 2-3 runde u live.
Hendo
2016-08-26T16:56:37Z
7,5 za pobjedu Maie u prvoj je dobar izbor. Ako se nece desiti sub u prvoj, sanse mu jako padaju. Više nego sto kažu kvote.
Inace imam osjecaj, da če Maia pojesti neko koljeno u pokusaju takedowna.

Nesto ču staviti i na Oliveiru, @2,70.
Neče Pettisu biti lako, opet može izgubiti neki decision.

Inace neznam zasto i kako ali od UFC 200 mogu u Sloveniji pratiti sve PPV evente džabe.
Becks
2016-08-26T17:21:54Z
tesko ce ga submitati u prvoj, pa nije ni condit od jucer
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Seded
2016-08-26T17:53:58Z

Dobar intervju Maie. Bit će dobra borba, svjestan je Maia svih prednosti i mana što se tiče i samog sebe i Condita, inteligentan i realan tip.

Btw, Laprise se izvagao na -159, nemojte se slučajno kladiti na njega i to na ovakav mizeran koeficijent + Gouti mu stilski ne odgovara, a ako izgubi ide van iz UFC-a. Pettis mi je jako dobro izgledao na vagi, mislim da će nokautirati Oliveiru i to u prvoj.
cayman
2016-08-26T18:12:03Z
Mislim staviti neku siću na PVZ, Pettisa i Alveya.
Svensson
2016-08-26T18:45:16Z
Originally Posted by: Seded 

Pettis mi je jako dobro izgledao na vagi, mislim da će nokautirati Oliveiru i to u prvoj.

UserPostedImage

nebi ja ovo nazvao bas dobrim
Seded
2016-08-26T19:27:42Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: Seded 

Pettis mi je jako dobro izgledao na vagi, mislim da će nokautirati Oliveiru i to u prvoj.

UserPostedImage

nebi ja ovo nazvao bas dobrim

uh, ja sam vidio malo mutniju sliku :)18 a nemam pojma onda, svejedno tipujem na Pettisa
thelovacluka
2016-08-27T08:56:52Z
nije li u intervjuu rekao da za 155 nije baš puno skidao? mislim da bude OK
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DoKoske
2016-08-27T18:48:45Z
Originally Posted by: cayman 

nemoj na pvz
wash your feminine side clean off
Seded
2016-08-27T18:59:17Z
Originally Posted by: DoKoske 

nemoj na pvz

ja ju isto preskočio. Igrao sam Alveyja, Di Chirica i Condita. Sve singlovi.
gosuasus
2016-08-27T18:59:21Z
Originally Posted by: DoKoske 

nemoj na pvz

visok pdv
DoKoske
2016-08-27T19:00:08Z
oliviera se inače trga da skine kila i sad dođe 3 pound ispod limita kategorije. to mi jebeno smrdi, možda ima veze sa usadom. laprise došao pretežak 3, možda vuče neku ozljedu
wash your feminine side clean off
Users browsing this topic