dr jupidu
dr jupidu
Puncher
2016-06-26T09:38:54Z
Đe mu nađe ovako opasnog protivnika ? mašala.... maro kao neko uvaženo i razvikano ime hrvatskog ultimajt fajta..Ovaj srbin za mali burek nema. Baš fino. Al pobogu zar je trebala baš tolika razlika? svaka čast i počast:):))Odličan meč.
dr jupidu
2016-06-26T10:33:43Z
Originally Posted by: Puncher 

Đe mu nađe ovako opasnog protivnika ? mašala.... maro kao neko uvaženo i razvikano ime hrvatskog ultimajt fajta..Ovaj srbin za mali burek nema. Baš fino. Al pobogu zar je trebala baš tolika razlika? svaka čast i počast:):))Odličan meč.

Svensson
2016-06-26T10:45:55Z
zacudo ,cak sam i bio.... pogledali utakmicu pa onda produzili na par borbi

Tocno ko sto je doktor napisao povise, koliko para toliko muzike. Jedini mec koji je donekle ista valjao je bio u K1 izmedju onog mladog rumunja/moldavca i splicanina. Ono je bila bas fina otvorena tucnjava kroz citav mec.

Cudi me samo kako doktor nije detektirao moje prisutstvo :)20
dr jupidu
2016-06-26T10:56:09Z
za mene sasvim fina ljetna mma i k1 večer

onako odoka čini mi se da vičić nastupa ozljedjen i bori se za egzistencijalno preživljavanje il ima mazohističke sklonosti....... sasvim je korektan protivnik obzirom na omjer valjdaw proračuna organizatora

svi bi mi htjeli vrhunsko

al kolko para toliko muzike

ja sam svojedobno trebao radit galeb fight night i imao sam neki mali proračun i kad sam vidio da bi možda ušao u minus a nemam dovoljno zaledje odustao sam od organizacije ....... nbaprosto nevolim nikom eventualno ostat dužan

slagali se mi il neki neslagali il bili ima ovi znaorovi eventi super il ne oni su potrebni

ja imam nekakvu drukčiju viziju kako bi ja to napravio al nemam para to pokušat..šteta

evidentno je da su ovakvi eventi super za kaljenje mladima ali dobro dodju i za naše zvjezdice da se ispušu i maknu ring rust izmedju važnijih nastupa...tipa batiniću,peracima je dobro došlo da malko nastupe i okupaju se i usput treniraju s brankom cikatićem u splitu......... protivnici su klasični al kako je mma u pitanju uvijek se treba bit oprezan ruke gole brada pokrivena

za caputa i obradovića super event za nastavak izmedju treninga.......

sve u svemu podrška

dr jupidu
2016-06-26T11:02:38Z
Originally Posted by: Svensson 

Tocno ko sto je doktor napisao povise, koliko para toliko muzike. Jedini mec koji je donekle ista valjao je bio u K1 izmedju onog mladog rumunja/moldavca i splicanina. Ono je bila bas fina otvorena tucnjava kroz citav mec.

doktor je odradio snimanje s čvorugom na glavi i bio sam krvav 2 sata prije ....... al pravi kw prvak odradi snimanje i nakon batina u r1:) i pobjedi na kraju tj snimi sve .......nije za doktora streetworout jer ima dosta željeza i uvjerio sam se da kad se radi zgib prema gore treba pogledat ima li nekakvih poprečnih šipki:)

a i moga si se javit ka:)24

ka

Seded
2016-06-26T11:48:10Z
Originally Posted by: dr jupidu 

doktor je odradio snimanje s čvorugom na glavi i bio sam krvav 2 sata prije ....... al pravi kw prvak odradi snimanje i nakon batina u r1:) i pobjedi na kraju tj snimi sve .......nije za doktora streetworout jer ima dosta željeza i uvjerio sam se da kad se radi zgib prema gore treba pogledat ima li nekakvih poprečnih šipki:)

ka

doktore, a kak se radi zgib prema dolje?

"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2016-06-26T11:59:16Z
Originally Posted by: Seded 

ka

neznam

zemlja je okrugla

sve je relativno

bbbmarc
2016-06-26T12:01:34Z

Originally Posted by: Seded 

ka

neznam

zemlja je okrugla

sve je relativno

:)15
gosuasus
2016-06-26T20:59:27Z
jebemti treba vratit ffc u hrvatsku poželio sam se jupidu tva
DugoVecCitam
2016-06-27T14:28:24Z
Ne kontam onaj prekid u Perakovu mecu? Zar nije trebalo biti TKO (injury) odmah?
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2016-06-27T15:48:51Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ne kontam onaj prekid u Perakovu mecu? Zar nije trebalo biti TKO (injury) odmah?

doktor je jasno objasnio ultimatefight pravila al očito ga nitko nije doživljavao, mnogi su velikani ostali neshvaćeni:)1
DugoVecCitam
2016-07-01T13:59:04Z
Moram konstatirati da bolji udarac,rukom u tijelo nikad nije vidjen na ovim prostorima. Aludiram na Perakov.
DRAGI PRIJATELJI...