gosuasus
2016-06-19T12:20:15Z
nakon ove izvedbe možda jedino maia može td wonderboya, nije rory puno pokušao, puno strpljenja u njegovom kutu dobio je od firasa konkretnu uputu kako da se ofenzivno postavlja tek u petoj, razumijem da je wonderboy težak za uhvatit, al sam bio mišljenja da je rory sposoban za to
sa boksačke udaljenosti na svaki roryev hook ovaj odgovori serijom i avoida se, tu će sa lawlerom biti vatrometa
Seded
2016-06-19T12:20:26Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Seded 

jučer je bio katastrofa event za klađenje, bar meni. sreća pa nisam puno stavljao ko prošli event kad sam natrpao na Stricklanda pa strepio... i dobro da sam Roryja izbjegao, ful sam imao feeling da će ga Thompson odradit na decision (tak sam i igrao na fantasyju).

il se kaže prije kaj se igralo or never happend

i ja sam sve pogodio......

laž

pa rekli smo svi prije par stranica što smo igrali, trolle nepismeni :)1

"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2016-06-19T12:30:22Z

jučer je bio katastrofa event za klađenje, bar meni. sreća pa nisam puno stavljao ko prošli event kad sam natrpao na Stricklanda pa strepio... i dobro da sam Roryja izbjegao, ful sam imao feeling da će ga Thompson odradit na decision (tak sam i igrao na fantasyju).

laž

glavno da doktor uvijek da svoje tocne prognoze,pogodio jedaa par i lupila ga slava :)20
dr jupidu
2016-06-19T12:37:38Z

laž

izvinjavam se onda.......

slabo ide taj put na havaje....

osim ako se đolo i seded ne nađu ispred lokalne prodavaonice "havaji" i s krezubim lokalnim pivopijama ispred marketa ne napiju se i pomoću promila otputuju maštom....

dr jupidu
2016-06-19T12:39:27Z
Originally Posted by: Đolo 

laž

glavno da doktor uvijek da svoje tocne prognoze,pogodio jedaa par i lupila ga slava :)20

doktor je 17 500 kn u plusu od 2008 na kladionicu u svezi mma

a skupljam pare za uzvrat bispinga i rockholda da podebljam konto

pametnom dovoljno

znači nedovoljno

Borisstandup
2016-06-19T12:45:24Z
Koji par je pogodio?Ne vjerujem :)

Inace Rory jest da je lose odradio ali Thompson je takticki bio jako jako discipliniran,nije puno riskirao i drzao se striktno plana!Nema njemu tko sto napraviti na distanci i kako sam napisao tko ne ucini borbu "prljavom" tesko da ce ga dobiti!
Sjetimo se kako ga je Brown dobio i to je jedini nacin ali samo otada je ovaj jako napredovao!

Osobno sam mislio da ce biti tijesnija borba i da ce Rory nekako to na bodove izvuci!Nije me iznenadila Thompsonova pobjeda kolika losa borba i losa taktika MacDonalda,kad je ono malo radio ,radio je dobro ali sve zajedno premalo da se Thompsona dobije!

Volio bi da Thompson se bori sa Maiom za prvog izazivaca i to bi njemu bio najbolji ispit dosada!Opet ne mogu reci da nije zasluzio priliku vec sada ali opet mora pricekat Lawlera i Woodleya a uvijek je steta ne biti aktivan!
Đolo
2016-06-19T13:42:01Z

laž

doktor je 17 500 kn u plusu od 2008 na kladionicu u svezi mma

a skupljam pare za uzvrat bispinga i rockholda da podebljam konto

pametnom dovoljno

znači nedovoljno

kad se vec hvalis u kolikome si plusu doktore,ja i Seeded ocekujemo po gajbu pive svaki,pa ce nam bit lakse zamislit da smo na havajima
Seded
2016-06-19T15:01:00Z

kad se vec hvalis u kolikome si plusu doktore,ja i Seeded ocekujemo po gajbu pive svaki,pa ce nam bit lakse zamislit da smo na havajima

+1

al doktore nemoj nam lagat, pa ti nisi u stanju pronaći si stream, a kamoli uplatit online listić na kladionici :)18 samo nam nemoj počet sad s kokošarskim spikama da odigraš 5 kn s 20 parova i spremaš u kasicu :)20

ovaj UFC nam je malo usporio put, al na idućem UFC-u ide kuća na Nelsona i Duffyja, a onda razglednica s Havaja ide posebno za Split :)15
DjomlaKS
2016-06-19T17:13:25Z
Pogledao borbu.
Rory definitivno izabrao pogresnu taktiku ali opet nije sve do njega, dosta toga se i Thompsona pitalo.
Thompsona se ne moze pobijediti na distanci sto je vec jasno postalo, i jedini nacin je onaj koji je Brown demonstrirao. Konstantni pritisak i rušenja.
No nazalost činjenica je da je Karate Kid odtad na sasvim drugom levelu i jako je tesko izvest ono sto je Brown izveo. Dosta je dugačak, ima savršeno kretanje, odlične ulaske i izlaske, te ga je jako jako tesko uhvatiti a pogotovo srušiti.
Istina da Rory nije dovoljno pokušavao, ali opet bilo je pokušavanja koje je dečko s lakoćom branio. Isto kao i Hendricksu, sto pokazuje da uistinu radi na hrvanju i TDD.
U ovakvom izdanju mislim da se moze s lakoćom prošetati do titule. Woodleya ce istuc ko klapca, a Lawlerow stil mu je idealan da ga tuče na distancini i uzima mu runde. Eventualno kad onaj pred kraj borbe popizdi pa krene srcem mozda ga uspije zakačit.

Sto se Rorya tiče nekako mi djeluje da je jedan njegov dio ostao i borbi s Lawlerom. Nije bilo toliko žara kao inače.
Ne znam zasto nije vise pritiskao, pogotovo kad je vidio da mu ne ide na nogama. Za genijalca kao on mislim da je mogao vise forsirat rušenja.

Šteta je samo sto UFC bas i ne drži do njega i nekako mi sve upućuje da bi mogao potražit budućnost u Bellatoru. Frajer je sami vrh, gubio je kao junior od iskusnjare Condita iako je vodio borbu, od Lawlera u gustom meču, i kasnije od Lawlera u epskom meču! UFC bi takvog borca trebao vise plaćat i vise poštovat!

Cerrone je kraljina, i nemam rijeci za njega!
dr jupidu
2016-06-19T19:46:07Z

+1

al doktore nemoj nam lagat, pa ti nisi u stanju pronaći si stream, a kamoli uplatit online listić na kladionici :)18 samo nam nemoj počet sad s kokošarskim spikama da odigraš 5 kn s 20 parova i spremaš u kasicu :)20

ovaj UFC nam je malo usporio put, al na idućem UFC-u ide kuća na Nelsona i Duffyja, a onda razglednica s Havaja ide posebno za Split :)15

ajmo sad malo ozbać

ja čekam samo nešto kad sam 100 % siguran i tad je uplata 500-800 kn......

a to se dešava svakih 5-6 mjeseci

ako kladionice budu naivne da stave fine kvote na rockholda u revanšu protiv bispinga pare su moje.....

nesjećam se lakšeg načina za doć do para kad takav as izgubi poput gsp-a od mat serre pa ga razbije u uzvratu ko đolo od muke kad vidi soraju i slične lepojke kako izvijaju svoja lepa preplanula tela po nježnom pijesku ispijajući žuti sok s dugom slamkom zahvaljujući svojem ispijanju bijelih sokova tokom par mjeseci kod kuće pa razbije o tlo 5 politrenu pivu kad promili počmu djelovati a podsvijesna frustracija izađe na vidjelo pa onda šmugne prije dolaska milicije.........i ode kući se isplakati i udje u sukob s porodicom zašto ga nisu rodili u švicarskoj i ostalim bogatim zemljama i usput razbije šaku o vrata sobe pa tako krvavom rukom ode na forum liječiti frustracije i usput popije još 2 politrene i tako krvavom rukom zamišlja da je u main eventu i na ppv-u i da odmah ima nakon meča čekiranu kartu za havaje ....

idi bre dođavola

DjomlaKS
2016-06-19T19:48:59Z
Pogledao Cerronea.

Kad bih birao čij bi život volio živjet od boraca to bi definitivno bio Cerrone! I nekako mislim da ima najmanje stresa od svih.
On uživa u životu na svom ranču i u svojim ekstremnim hobijima, te jednako i u borbama. Njega ne zanimaju pojasi, prepucavanje preko medija, prozivanje drugih itd. Samo zeli sto češće u kavez i naravno dobru placu.
Ne zna pružit dosadnu borbu, respekta svakog, jednako je velik u pobjedi i porazu, svejedno mu je gdje se bori(WW ili LW), koga ce mu dati...on samo radi svoj posao najbolje sto zna razbijajući koga god moze, a ako dodje prilika za pojas to mu i ne znaci puno. Udje kao i u svaku drugu borbu, i bez obzira kako prodje nitko mu nista ne zamjera!
Samo respekt i pohvale ovaj borac zaslužuje!
Seded
2016-06-19T19:57:10Z

ajmo sad malo ozbać

ja čekam samo nešto kad sam 100 % siguran i tad je uplata 500-800 kn......

a to se dešava svakih 5-6 mjeseci

ako kladionice budu naivne da stave fine kvote na rockholda u revanšu protiv bispinga pare su moje.....

nesjećam se lakšeg načina za doć do para kad takav as izgubi poput gsp-a od mat serre pa ga razbije u uzvratu ko đolo od muke kad vidi soraju i slične lepojke kako izvijaju svoja lepa preplanula tela po nježnom pijesku ispijajući žuti sok s dugom slamkom zahvaljujući svojem ispijanju bijelih sokova tokom par mjeseci kod kuće pa razbije o tlo 5 politrenu pivu kad promili počmu djelovati a podsvijesna frustracija izađe na vidjelo pa onda šmugne prije dolaska milicije.........i ode kući se isplakati i udje u sukob s porodicom zašto ga nisu rodili u švicarskoj i ostalim bogatim zemljama i usput razbije šaku o vrata sobe pa tako krvavom rukom ode na forum liječiti frustracije i usput popije još 2 politrene i tako krvavom rukom zamišlja da je u main eventu i na ppv-u i da odmah ima nakon meča čekiranu kartu za havaje ....

idi bre dođavola

doktore svaka čast, opet si u elementu! :)18

dr jupidu
2016-06-19T20:02:25Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Pogledao Cerronea.

Kad bih birao čij bi život volio živjet od boraca to bi definitivno bio Cerrone! I nekako mislim da ima najmanje stresa od svih.
On uživa u životu na svom ranču i u svojim ekstremnim hobijima, te jednako i u borbama. Njega ne zanimaju pojasi, prepucavanje preko medija, prozivanje drugih itd. Samo zeli sto češće u kavez i naravno dobru placu.
Ne zna pružit dosadnu borbu, respekta svakog, jednako je velik u pobjedi i porazu, svejedno mu je gdje se bori(WW ili LW), koga ce mu dati...on samo radi svoj posao najbolje sto zna razbijajući koga god moze, a ako dodje prilika za pojas to mu i ne znaci puno. Udje kao i u svaku drugu borbu, i bez obzira kako prodje nitko mu nista ne zamjera!
Samo respekt i pohvale ovaj borac zaslužuje!

da...baš je u top karijere....iskustvo..prehrana..pametno treniranje....... i totalno sportski život......... ševi svoju plavušu u prikolici na jezerima dok skejta i prije mečeva završi u pustinju kod ujka jacksona na brušenje

no rda je rda

al kog briga

i bez ozljeda je tako da mu se sve poklopilo........

možda čak i odluči se maknut od mma..mislim da je u stalnom premišljanju....

Users browsing this topic