Pogledao borbu.
Rory definitivno izabrao pogresnu taktiku ali opet nije sve do njega, dosta toga se i Thompsona pitalo.
Thompsona se ne moze pobijediti na distanci sto je vec jasno postalo, i jedini nacin je onaj koji je Brown demonstrirao. Konstantni pritisak i rušenja.
No nazalost činjenica je da je Karate Kid odtad na sasvim drugom levelu i jako je tesko izvest ono sto je Brown izveo. Dosta je dugačak, ima savršeno kretanje, odlične ulaske i izlaske, te ga je jako jako tesko uhvatiti a pogotovo srušiti.
Istina da Rory nije dovoljno pokušavao, ali opet bilo je pokušavanja koje je dečko s lakoćom branio. Isto kao i Hendricksu, sto pokazuje da uistinu radi na hrvanju i TDD.
U ovakvom izdanju mislim da se moze s lakoćom prošetati do titule. Woodleya ce istuc ko klapca, a Lawlerow stil mu je idealan da ga tuče na distancini i uzima mu runde. Eventualno kad onaj pred kraj borbe popizdi pa krene srcem mozda ga uspije zakačit.
Sto se Rorya tiče nekako mi djeluje da je jedan njegov dio ostao i borbi s Lawlerom. Nije bilo toliko žara kao inače.
Ne znam zasto nije vise pritiskao, pogotovo kad je vidio da mu ne ide na nogama. Za genijalca kao on mislim da je mogao vise forsirat rušenja.
Šteta je samo sto UFC bas i ne drži do njega i nekako mi sve upućuje da bi mogao potražit budućnost u Bellatoru. Frajer je sami vrh, gubio je kao junior od iskusnjare Condita iako je vodio borbu, od Lawlera u gustom meču, i kasnije od Lawlera u epskom meču! UFC bi takvog borca trebao vise plaćat i vise poštovat!
Cerrone je kraljina, i nemam rijeci za njega!