Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1 il havaji il klupica u parku :)20 evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj heheovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva singleCOtte TKOa pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehekolega sretno, ja isto igrao na Cotea by TKO i Cote by decision. Od ostalih klada sam igrao Alveyja zbog predobrog koeficijenta i McRory by submission.Vidis nisam ni uocio Alveya uopce il sam zaboravio,to je dobar pick stavit cu i ja nes sitno na to,nekako mislim da se Cerrone nece predobro snac u velteru a Cote dobro udara mislim da bi ga mogo zavrsit.
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1 il havaji il klupica u parku :)20 evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj heheovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva singleCOtte TKOa pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehekolega sretno, ja isto igrao na Cotea by TKO i Cote by decision. Od ostalih klada sam igrao Alveyja zbog predobrog koeficijenta i McRory by submission.
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1 il havaji il klupica u parku :)20 evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj heheovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva singleCOtte TKOa pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehe
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1
kakva dosada od runde
kakva dosada od rundejel Theodorou Guidin long-lost brother? Jednako su zanimljivi.podsjetilo me na Maynard vs. Guida kad Maynard s rukama dolje šeta po oktagonu, a Guida trčkara okolo.
kakva dosada od rundejel Theodorou Guidin long-lost brother? Jednako su zanimljivi.podsjetilo me na Maynard vs. Guida kad Maynard s rukama dolje šeta po oktagonu, a Guida trčkara okolo.dosadna borba al bilo je jebeno kad je Maynard poludio u jednom trenutku na Guidu
Napokon Soto nesto napravio otkad je u rosteru.
Napokon Soto nesto napravio otkad je u rosteru.Da, ali izgubio bi ovo. Beal čisto dobio prvu i bio je bolji u trećoj sve do takedowna. U parteru radi početničke greške nažalost.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close