Pocinje eventBagutinov vs Herrera
Pocinje eventBagutinov vs Herrera Bagautinov uvjerljiv prvu rundu, melje i gore i dolje.
Pocinje eventBagutinov vs Herrera Bagautinov uvjerljiv prvu rundu, melje i gore i dolje.melje ga bome Bagutinov ali zajeban ovaj s poda,iznenadio me i cvrst je moze batine primit,ali Bagutinov je ipak pri vrhu kategorije
Pocinje eventBagutinov vs Herrera Bagautinov uvjerljiv prvu rundu, melje i gore i dolje.melje ga bome Bagutinov ali zajeban ovaj s poda,iznenadio me i cvrst je moze batine primit,ali Bagutinov je ipak pri vrhu kategorijedobro kako Bagautinov nije tapkao na kimuru? pa to kad se ruka ohladi, mislim da će mu krpat rame.Bagautinov čisto prvu i drugu, ali za sam vrh nema kondicije. Benavidez i Mighty Mouse bi se opet poigrali.Volio bih vidjeti Bagautinov vs. Cejudo.
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1 il havaji il klupica u parku :)20 evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj heheovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva singleCOtte TKOa pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehe
Bravo Colby. Baš mi je prošlo kroz glavu kakvo bi silovanje tek gledali da je Maia bio na njegovom mjestu :)18.EDIT - evo čoban Covington sad prozvao Maiu, a Demian bi ga nakon prvog takedowna tako sweepao i silovao da bi Colby to tjednima osjetio :)18
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1 il havaji il klupica u parku :)20 evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj heheovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva singleCOtte TKOa pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehekolega sretno, ja isto igrao na Cotea by TKO i Cote by decision. Od ostalih klada sam igrao Alveyja zbog predobrog koeficijenta i McRory by submission.
šta se ovi kanađani bune, imali su saint pierrea godinama koji je ovako radio borbe
sad će đolo iskopat neki pick za velike pare :)20
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close