Đolo
2016-06-18T22:52:37Z
Pocinje event
Bagutinov vs Herrera
Seded
2016-06-18T23:01:33Z
Originally Posted by: Đolo 

Pocinje event
Bagutinov vs Herrera

Bagautinov uvjerljiv prvu rundu, melje i gore i dolje.
"It's not checkmate. The king has one more move."
gosuasus
2016-06-18T23:03:00Z
herrera trenutno u punching bag modeu
Đolo
2016-06-18T23:08:26Z
Originally Posted by: Seded 

Pocinje event
Bagutinov vs Herrera

melje ga bome Bagutinov ali zajeban ovaj s poda,iznenadio me i cvrst je moze batine primit,ali Bagutinov je ipak pri vrhu kategorije
Đolo
2016-06-18T23:14:18Z
Kakav isus Bagutinov,kako na ono nije tapko,a jebeno se branio cijelo vrijeme i ovaj je jebeno napado kimurom,jeben scramble jebena borba
Seded
2016-06-18T23:14:40Z

Pocinje event
Bagutinov vs Herrera

melje ga bome Bagutinov ali zajeban ovaj s poda,iznenadio me i cvrst je moze batine primit,ali Bagutinov je ipak pri vrhu kategorije

dobro kako Bagautinov nije tapkao na kimuru? pa to kad se ruka ohladi, mislim da će mu krpat rame.

Bagautinov čisto prvu i drugu, ali za sam vrh nema kondicije. Benavidez i Mighty Mouse bi se opet poigrali.

Volio bih vidjeti Bagautinov vs. Cejudo.

gosuasus
2016-06-18T23:18:15Z
pravi košmar je taj baga, ono što se o herreri pričalo kao talentu mislim da ne vrijedi toliko, dao bi mu na čvrstinu i flashy jiu malo zasluga
Đolo
2016-06-18T23:18:43Z

Pocinje event
Bagutinov vs Herrera

dobro kako Bagautinov nije tapkao na kimuru? pa to kad se ruka ohladi, mislim da će mu krpat rame.

Bagautinov čisto prvu i drugu, ali za sam vrh nema kondicije. Benavidez i Mighty Mouse bi se opet poigrali.

Volio bih vidjeti Bagautinov vs. Cejudo.

Mislim da se Cejudo bori protiv Benavideza,a rikno je malo Bagutinov jbga vise nije na steroidima hehe

Brijem da mu je sjebana ruka izgledalo mi je ko da ce puknut nesto,svaka mu cast
Seded
2016-06-18T23:19:32Z
ajmo sad Covington, da vidimo jel može opravdati hype nakon onoga naivnog poraza od Alvesa u zadnjoj borbi.
gosuasus
2016-06-18T23:21:33Z
ovaj je velik veltervejt, al bacao je colby pylea, reko bi da će i ovog
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-06-18T23:26:08Z
Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1
gosuasus
2016-06-18T23:27:39Z
šta se ovi kanađani bune, imali su saint pierrea godinama koji je ovako radio borbe
Seded
2016-06-18T23:35:16Z
Bravo Colby. Baš mi je prošlo kroz glavu kakvo bi silovanje tek gledali da je Maia bio na njegovom mjestu :)18.

EDIT - evo čoban Covington sad prozvao Maiu, a Demian bi ga nakon prvog takedowna tako sweepao i silovao da bi Colby to tjednima osjetio :)18
Đolo
2016-06-18T23:38:59Z
Originally Posted by: JDS 

Daj mi Djolo koji par da se kladim preko internata, da i ja jednom odem na havaje na odmor :)1

il havaji il klupica u parku :)20

evo preporucam da se kladis na Covingtona sub u trecoj hehe

ovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva single
COtte TKO

a pored toga iskreno neznam sta bi se kladio ovaj event bez ideje sam hehe
Seded
2016-06-18T23:40:18Z

ovaj event mi nije bio bas neki za kladenje ali odigro sam naravno na Rory-a TKO i Sub dva single
COtte TKO

kolega sretno, ja isto igrao na Cotea by TKO i Cote by decision. Od ostalih klada sam igrao Alveyja zbog predobrog koeficijenta i McRory by submission.

Đolo
2016-06-18T23:41:06Z

Bravo Colby. Baš mi je prošlo kroz glavu kakvo bi silovanje tek gledali da je Maia bio na njegovom mjestu :)18.

EDIT - evo čoban Covington sad prozvao Maiu, a Demian bi ga nakon prvog takedowna tako sweepao i silovao da bi Colby to tjednima osjetio :)18

Koliko puta ga je ovaj skoro sweepo i iso mu po heel hook,nije probavo previse al imo je poziciju,Maia bi ga zadavio u minutu,smijesno kog odluci prozvat,najgori matchup za hrvaca takovg
Đolo
2016-06-18T23:42:58Z

COtte TKO

kolega sretno, ja isto igrao na Cotea by TKO i Cote by decision. Od ostalih klada sam igrao Alveyja zbog predobrog koeficijenta i McRory by submission.

Vidis nisam ni uocio Alveya uopce il sam zaboravio,to je dobar pick stavit cu i ja nes sitno na to,nekako mislim da se Cerrone nece predobro snac u velteru a Cote dobro udara mislim da bi ga mogo zavrsit.
gosuasus
2016-06-18T23:44:14Z
sad će đolo iskopat neki pick za velike pare :)20
Borisstandup
2016-06-18T23:45:23Z
Originally Posted by: gosuasus 

šta se ovi kanađani bune, imali su saint pierrea godinama koji je ovako radio borbe

:)
Bas
Đolo
2016-06-18T23:50:48Z
Originally Posted by: gosuasus 

sad će đolo iskopat neki pick za velike pare :)20

Rory nosi pare nocas i Cote a također prilicno sam siguran da je jedna od ove dvije lezbaca pa cisto da informiram narod :)20
Users browsing this topic