gosuasus
2016-06-01T16:33:11Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Kakav je od Mustapcica protivnik?

izgleda ko terry crews :)1
DjomlaKS
2016-06-01T18:53:56Z
Originally Posted by: fanatic 

kad vidim ovu perjanicu AKA: Velasquez, Cormier, Rockhold, Nurmagomedov...pa to je uvjerljivo najantipatičnija ekipa na svijetu. ne znam koji mi je gadljiviji od njih, možda jedino Cain malo manje od ostalih, al sve u svemu užas

Cruz ili Faber? ne znam, Cruz favorit ali mi je Faber draži

Meni se čini fanatic da ti mrziš do podne sebe a od podne cili svijet :)37

Ok DC malo trola pa nije simpatičan, al Cain i Khabib su sasvim ok. Cain skroman i šuti, a Khabib mi se čini jako inteligentan i fer. Ne sere previse, a promociju radi do te neke normalne granice. Cak je i korektan ispao kad je stao u obranu mladog Sageta.
Rockhold? Ne kužim sta on smeta svima. Jest da je najzgodnij borac,trenutni prvak, jako bogat, podjebaje svakog., al ne kužim sto ga ne vole :)18
dr jupidu
2016-06-01T19:16:59Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

kad vidim ovu perjanicu AKA: Velasquez, Cormier, Rockhold, Nurmagomedov...pa to je uvjerljivo najantipatičnija ekipa na svijetu. ne znam koji mi je gadljiviji od njih, možda jedino Cain malo manje od ostalih, al sve u svemu užas

Meni se čini fanatic da ti mrziš do podne sebe a od podne cili svijet :)37

Ok DC malo trola pa nije simpatičan, al Cain i Khabib su sasvim ok. Cain skroman i šuti, a Khabib mi se čini jako inteligentan i fer. Ne sere previse, a promociju radi do te neke normalne granice. Cak je i korektan ispao kad je stao u obranu mladog Sageta.
Rockhold? Ne kužim sta on smeta svima. Jest da je najzgodnij borac,trenutni prvak, jako bogat, podjebaje svakog., al ne kužim sto ga ne vole :)18

fanatic je vjerojatno zatekao poštara u ormaru pa je sad ljut na ceo svet:)1

odlična ekipa u aka
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-06-01T19:57:17Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: JDS 

Pa Cain je jedan od najboljih i najskromnijih boraca ikada, nesto kao fedor sto je bio. Nurmagomedov je malo pricljiv ali meni osobno je cool tip, volio bi da osvoji pojas, najbolji je zasluzio je da osvoji

je je i fitzl koji je držao zatočenu onu žensku u podrumu i većina masovnih ubojica su fini samozatajni nepričljivi susjedi:)))

Skromnost il nepričljivost mi uopće nisu osobina u mma svijetu gdje bi nekome dao zbog toga neku ljudsku prednost nad nekime šta je pričljiv

A gledaj Jupi, nema veze sad jel se bavi mma ili baletom, iz njegovih intervjua vidim da je skroman i pristojan covjek, zna podnest poraz, svidjaju mi se te osobine kod ljudi i to je to. Za razliku od Bispinga i slicnih bahatih i bezobraznih to nevolim i jebiga
Borisstandup
2016-06-02T06:55:38Z
Ljudi mislim da malo previse obracate pozornost na te stvari!Nisu svi govornici niti znaju marketing radit!Ne znaci da je ovaj ili onaj bahat,los covjek i bezobrazan ako je malo glasniji i promovira borbe!

Rijetko kada se oni zaista mrze i misle sto govore jedni o drugima,sve je do promidzbe borbe!

Nije Bisping sigurno negativna osoba a to vrijedi i za mnoge druge koji se cine glasnima!
Tesko je nama uistinu poznavati neciju osobnost putem intervjua i medija!
Đolo
2016-06-02T10:01:22Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Ljudi mislim da malo previse obracate pozornost na te stvari!Nisu svi govornici niti znaju marketing radit!Ne znaci da je ovaj ili onaj bahat,los covjek i bezobrazan akonje malo glasniji i promovira borbe!

Rijetko kada se oni zaista mrze i misle sto govore jedni o drugima,sve je do promidzbe borbe!

Nije Bisping sigurno negativna osoba a to vrijedi i za mnoge druge koji se cine glasnima!

Bisping je kralj i ljudina,ljudi ga nevole jel ni nemaju vlastito misljenje,culi su da je neko reko da je glupan pa to i misle,realno tip ima veca muda i srce neg 90% ufc-a i po meni samo ga budala ne respektira.

A sto se tice ovog dijela promiđbe,tu se slazem,meni je jadnije slusat kad neko prica o postovanju il casti il tak nekim glupostima,i onda vecinom takvi padnu na steroide ili nekaj,postoji granica dobrog ukusa,ne spominje se obitelj i takve gluposti,a ovaj fight related trash talk,cisto biznis i ako je neko verbalno jak,zasto to nebi iskoristio.
Chiodo
2016-06-02T10:13:04Z
Tko ne respektira Bispinga je smazan i glup ,nema pojma o mma ,zar ne Đolo?

Ma legenda je lik i ajde neka mu se otvorilo jednom.Već je 100 godina u Ufc.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-06-02T10:18:38Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: Borisstandup 

Ljudi mislim da malo previse obracate pozornost na te stvari!Nisu svi govornici niti znaju marketing radit!Ne znaci da je ovaj ili onaj bahat,los covjek i bezobrazan akonje malo glasniji i promovira borbe!

Bisping je kralj i ljudina,ljudi ga nevole jel ni nemaju vlastito misljenje,culi su da je neko reko da je glupan pa to i misle,realno tip ima veca muda i srce neg 90% ufc-a i po meni samo ga budala ne respektira.

A sto se tice ovog dijela promiđbe,tu se slazem,meni je jadnije slusat kad neko prica o postovanju il casti il tak nekim glupostima,i onda vecinom takvi padnu na steroide ili nekaj,postoji granica dobrog ukusa,ne spominje se obitelj i takve gluposti,a ovaj fight related trash talk,cisto biznis i ako je neko verbalno jak,zasto to nebi iskoristio.

Ma znam ja da je to sve promidzba i da se niko ne mrzi, sve to stoji, ali eto ja nevolim te galamdzije unosenja u facu i takve promidzbe sto rade on Vaso i slicni.
Naravno da Bisping ima srca i sto se toga tice respekt
DugoVecCitam
2016-06-02T11:31:47Z
Ne Volim Bispinga, ali je veliki radnik i ratnik, te mi je ipak drago da je dosao do krune svoje karijere-napada na pojas.
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2016-06-02T13:01:47Z
ja se nisam do sada toliko obazirao na bispinga gdje živi, trenira, čime se bavi, al sam dobio novo mišljenje nakon ovih par obiteljskih snimki, bit će mi krivo svaki idući put ako se nađe nokautiranim
DjomlaKS
2016-06-02T14:50:10Z
Bisping je istinski ratnik i jos veći radnik. Uvijek dodje dadne sve od sebe i gura do samog kraja. S borilačkog aspekta sve pet.
Ali sto se njegove promocije tiče tu ima dosta kikseva(jednom je nas doktor pisao o tom,ne mogu se sad sjetiti). Često nepotrebno pokušava stvorit neku zlu krv i na silu to promovirat, pa u ocima publike to izgleda jako lose i nepotrebno skuplja negativne poene.
Razumijem ja da se treba promovirat i jedan sam od onih koji obožavaju promocije, ali kao sto radis borbu tako moraš raditi i promociju. Ne smije se u borbi tek tako svasta izvodit jer možeš završit nokautiran. Isto tako ne možeš za promociju laprdat nepovezano jer napaćeni narod kuži to i onda te hejtaju(Miran Fabjan je najbolji primjer).
Sve u svemu Bisping je ok i ima muda, meni simpa, samo da jos malo doradi neke stvari na promociji.
No on je jos nesto bitno. Definitvno najbolji primjer koji nam jasno pokazuje jednu brutalnu istinu: Možeš biti radnik koliko oces ali ako te majka priroda nije podarila s dovoljno talenta možeš se pucat nogom u guzicu.
Postoji ta granica koju Bisiping i sl. nazalost nikad ne mogu proci!

I da, ne možemo na temelju lošeg trash tlaka reci kakva je tko osoba, ali po nekom drugim stvarima možemo, npr. ne treba se biti biser da skuzimo koliko je pacijent Ronda ili kakvo je smeće Jones koji bježi s mjesta nesreće,kopa protivnicima oci, izjavljuje da jedan Cosby(koji je priznao silovanja)ne treba silovat djevojčice jer mu se one same trebaju nudit itd.

Borisstandup
2016-06-02T14:50:43Z
Dobar je on lik i jako odan.Koliko sam ja pratio dosta je on pomogao drugim borcima.
WARcain
2016-06-02T19:43:39Z
ufc 199 press conference u 22h live

Seded
2016-06-02T20:32:41Z
Sean Strickland narastao na do 2.20, definitivno ću stavit neku lovu na Strickland by decision. Breese me uopće nije impresionirao protiv K-Tara, a Strickland je defanzivno izvrstan + vidjeli smo da je u zadnjoj borbi povećao output i uništio Garciu. Strickland by dec.
"It's not checkmate. The king has one more move."
gosuasus
2016-06-02T20:33:35Z
ovo je do jaja, rockhold mi djeluje bijesno na bispinga jer ga je podjebo odma u startu :)18 dom i uria raspravljaju 10 minuta

ovaj vikend su neke promjene u vaganju, nisam previše čito
Seded
2016-06-02T20:35:05Z
ahahahhaha, Bisping ubija, plačem od smijeha :)18

Rockhold: "believe it, see it, achieve it" (inače to je standardna the law of attraction fraza koju je Arnold ponavljao pa i Conor pokupio od njega)
Bisping: "shut the fuck up, man"

:)18
gosuasus
2016-06-02T20:36:26Z
bisping najjači trashtalker ikad hahaha :)20

znači tip je prvu borbu izgubio uvjerljivo, gotovo da nema šta za reći sa kompetitivne strane, a ubija
gosuasus
2016-06-02T20:57:27Z
Dominick Cruz to Faber: You're going to be reaching for the belt with your little T-Rex arms

hahahahaha

pogledao sam valjda svaku pressicu unazad desetljeća, ali ova je uvjerljivo najjača ikad
Seded
2016-06-02T20:59:13Z
Originally Posted by: gosuasus 

Dominick Cruz to Faber: You're going to be reaching for the belt with your little T-Rex arms

hahahahaha

pogledao sam valjda svaku pressicu unazad desetljeća, ali ova je uvjerljivo najjača ikad

odlična je, žao mi je što sam propustio prvih 10 minuta, potpuno zaboravio.

Na Cruzu se vidi da je pravi analitičar i da razumije MMA više nego skupa svi zajedno za stolom. Bit će dobar event u subotu.
gosuasus
2016-06-02T21:26:07Z
Originally Posted by: Seded 

odlična je, žao mi je što sam propustio prvih 10 minuta, potpuno zaboravio.

Na Cruzu se vidi da je pravi analitičar i da razumije MMA više nego skupa svi zajedno za stolom. Bit će dobar event u subotu.

you're right, mr. analyst 😃 cruz smireno i inteligentno razlaže, faber se dosta čudi ali bilo je pametnih i od njega, cruz je pojeo tj-a ono kod anika, sad je dobio dulje rivalstvo i iskusnog lika

bisping je jedan jedini, tip je očitao bukvicu rockholdu da je to izgledalo kao da je on prvak, a uopće nema pokriće iza sebe, rockhold se ponavlja dosta, dobre su mi ove šeme sa sudbinom i odbijanjem borbe s jacareom, spminjanje dominacije itd.

mislim da bi trebali svaki puta četvrtkom u fight weeku raditi main i co-main pressicu, ovo bi usporedio sa sonnenovim trash talkom u najboljim danima

kvota na bispinga 7.00, valja uzeti dok je visoko, rockhold ima poderan mcl u ovoj borbi, iako ne mora ništa značiti jer je rda prebio pettisa s tim
Users browsing this topic