Bisping je istinski ratnik i jos veći radnik. Uvijek dodje dadne sve od sebe i gura do samog kraja. S borilačkog aspekta sve pet.
Ali sto se njegove promocije tiče tu ima dosta kikseva(jednom je nas doktor pisao o tom,ne mogu se sad sjetiti). Često nepotrebno pokušava stvorit neku zlu krv i na silu to promovirat, pa u ocima publike to izgleda jako lose i nepotrebno skuplja negativne poene.
Razumijem ja da se treba promovirat i jedan sam od onih koji obožavaju promocije, ali kao sto radis borbu tako moraš raditi i promociju. Ne smije se u borbi tek tako svasta izvodit jer možeš završit nokautiran. Isto tako ne možeš za promociju laprdat nepovezano jer napaćeni narod kuži to i onda te hejtaju(Miran Fabjan je najbolji primjer).
Sve u svemu Bisping je ok i ima muda, meni simpa, samo da jos malo doradi neke stvari na promociji.
No on je jos nesto bitno. Definitvno najbolji primjer koji nam jasno pokazuje jednu brutalnu istinu: Možeš biti radnik koliko oces ali ako te majka priroda nije podarila s dovoljno talenta možeš se pucat nogom u guzicu.
Postoji ta granica koju Bisiping i sl. nazalost nikad ne mogu proci!
I da, ne možemo na temelju lošeg trash tlaka reci kakva je tko osoba, ali po nekom drugim stvarima možemo, npr. ne treba se biti biser da skuzimo koliko je pacijent Ronda ili kakvo je smeće Jones koji bježi s mjesta nesreće,kopa protivnicima oci, izjavljuje da jedan Cosby(koji je priznao silovanja)ne treba silovat djevojčice jer mu se one same trebaju nudit itd.