Seded
2016-06-01T08:17:30Z
Originally Posted by: Kristijan 

Svidja mi se Strickland protiv Breesa, ima da se kupi za 1.93, Strickland se dokazao kao bolji borac jedino sto oce da bude neaktivan, a Breese protiv Nakamure da je overrated.

Guida protiv Ortege je 3.25, pfffff bezobrazno visoko, pa moze ga humpati 3 runde, iako je Guida prosao prime nije jos shot, kako god, Ortega na 1.4 je bzv.

Mozda su jos interesantni Faber/ Cruz under 4.5runde 2.85, ili mozda Cruz inside distance 3.45, mislim da je Faber jedva top10, a ovo je ionako dobio na poklon, ali je i dalje dosta tvrd, dok Cruz nije finisher, steta sto ovo nije Faber vs. Dillashaw, Snake bi ga zavrsio, a na dobru kvotu.

Mozda Rockhold/Bisping under 1.5 runde, 1.9

Mozda Lombard inside distance, ali pitanje na koliko ce staviti, i Lombard u prvoj rundi, mislim da je Henderson shot, i nema sanse da prezivi ono sto je Magny ali i Lombard se vraca prerano, prosao je prebijanje prije samo 2 mjeseca, nije mu ovo bas pametno.

izjednačili se oddsi Casey vs. Mutapčić i Strickland vs. Breese. a šta ja znam, igrao bi na Stricklanda, al me muči što nekad ima malen output.

"It's not checkmate. The king has one more move."
shogo
2016-06-01T11:29:38Z
Meni se čini da će ovo biti dobar okršaj....iako mi je Bisping naporan ali bi volio da sredi Luke-a...koji je fakat naporan još više, a ako bude padao s cardiom prema dalje, mislim da ga Count ima u daljim rundama...
dr jupidu
2016-06-01T11:33:49Z
Originally Posted by: shogo 

Meni se čini da će ovo biti dobar okršaj....iako mi je Bisping naporan ali bi volio da sredi Luke-a...koji je fakat naporan još više, a ako bude padao s cardiom prema dalje, mislim da ga Count ima u daljim rundama...

neznam tko ti sprema kavu ujutro al mislim da ti neko stavlja otrov

kakav bisping.... kakvo padanje lukeaa cardiom....

bisping dolazi nakon 15 dana priprema a luke nakon mjesec ipo vrhunskih priprema i bolji je od bispinga

Seded
2016-06-01T11:37:59Z
ja navijam za Bispinga i volio bi da nekim čudom uzme pojas, al realno Luke će ga submittati unutar dvije runde.

"It's not checkmate. The king has one more move."
shogo
2016-06-01T11:38:12Z
Originally Posted by: dr jupidu 

bisping dolazi nakon 15 dana priprema a luke nakon mjesec ipo vrhunskih priprema i bolji je od bispinga

Aha...zato u trećoj rundi baca usporeno kao klada, jedino kaj ga spašava je to šta je napucan kao deva s vodom kad naiđe na oazu:)22 :)22
fanatic
2016-06-01T11:40:49Z
kad vidim ovu perjanicu AKA: Velasquez, Cormier, Rockhold, Nurmagomedov...pa to je uvjerljivo najantipatičnija ekipa na svijetu. ne znam koji mi je gadljiviji od njih, možda jedino Cain malo manje od ostalih, al sve u svemu užas

Cruz ili Faber? ne znam, Cruz favorit ali mi je Faber draži
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
dr jupidu
2016-06-01T11:47:55Z

Originally Posted by: dr jupidu 

Aha...zato u trećoj rundi baca usporeno kao klada, jedino kaj ga spašava je to šta je napucan kao deva s vodom kad naiđe na oazu:)22 :)22

neznam koliko ti je još ostalo života nakon tih cijanida u kavi al dok još imaš imalo razuma da ti pojasnim da luke pametno rasporedjuje energiju#-o :)1

znači pazit na kiselost mišića..držati ritam na nivou prema šta više aerobnom djelu

shogo
2016-06-01T11:50:47Z
Znamo se, a znamo da i nije baš tako....ali opet je jako fizički nadmoćniji i ima jači udarac...uz male rukavice:)18 :)18
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-06-01T13:01:27Z
Originally Posted by: fanatic 

kad vidim ovu perjanicu AKA: Velasquez, Cormier, Rockhold, Nurmagomedov...pa to je uvjerljivo najantipatičnija ekipa na svijetu. ne znam koji mi je gadljiviji od njih, možda jedino Cain malo manje od ostalih, al sve u svemu užas

Pa Cain je jedan od najboljih i najskromnijih boraca ikada, nesto kao fedor sto je bio. Nurmagomedov je malo pricljiv ali meni osobno je cool tip, volio bi da osvoji pojas, najbolji je zasluzio je da osvoji
DugoVecCitam
2016-06-01T14:00:34Z
Nurmagomedov je najinteligentniji Rus koji se pojavio u Ufc-u.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2016-06-01T14:04:46Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

nemoj da te čuje da ga zoveš rusom. :)20
oni (kavkažani) jesu ruski državljani, ali po narodnosti nit su rusi nit slaveni.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Borisstandup
2016-06-01T14:09:03Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

nemoj da te čuje da ga zoveš rusom. :)20
oni (kavkažani) jesu ruski državljani, ali po narodnosti nit su rusi nit slaveni.

Da momak se cini solidno bistar ali i ovo sto kazes je tocno,najmanje su Rusi niti bi to zeljeli biti.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2016-06-01T14:37:49Z
Originally Posted by: JDS 

Pa Cain je jedan od najboljih i najskromnijih boraca ikada, nesto kao fedor sto je bio. Nurmagomedov je malo pricljiv ali meni osobno je cool tip, volio bi da osvoji pojas, najbolji je zasluzio je da osvoji

+1
Ljudi ce ti sve oprostiti,ali uspjeh ne.

Volio bih da Rockhold pocisti diviziju u slijedecih par godina (Jacare,Weidman,Romero) i da onda podje u LHW dok je jos mlad i svjez, pa da vidimo jesu li te price da je samo zbog velicine najbolji u srednjoj opravdane.

dr jupidu
2016-06-01T14:41:17Z

je je i fitzl koji je držao zatočenu onu žensku u podrumu i većina masovnih ubojica su fini samozatajni nepričljivi susjedi:)))

Skromnost il nepričljivost mi uopće nisu osobina u mma svijetu gdje bi nekome dao zbog toga neku ljudsku prednost nad nekime šta je pričljiv

dr jupidu
2016-06-01T14:42:40Z
Originally Posted by: ive 

+1
Ljudi ce ti sve oprostiti,ali uspjeh ne.

Volio bih da Rockhold pocisti diviziju u slijedecih par godina (Jacare,Weidman,Romero) i da onda podje u LHW dok je jos mlad i svjez, pa da vidimo jesu li te price da je samo zbog velicine najbolji u srednjoj opravdane.

sve će ih razbit i preć u lhw

Borisstandup
2016-06-01T15:17:43Z
Pa nema sto puno vise ni cekati za taj famozni prelazak u polutesku.U svakom slucaju to bilo odlicno i samo da se dogodi dok Jones jos ne ode u tesku a lako bi se moglo dogodit tek poslije i da se to ceka.
The Last Emperor
2016-06-01T15:49:01Z
Ja da sam borac ne bih nikada prelazio u kategoriju povise zbog nedostatka konkurencije.... Dok god naravno uspijevas skidati kila bez opasnosti za zdravlje.
Borisstandup
2016-06-01T16:02:38Z
Ma normalno vecina to radi i dok god skidaju kile nema tu sto se puno reci.Eventualno ako neko pozeli biti prvak u drugoj kategoriji ali to malo tko moze ionako.

Sam Rockhold je ogroman za srednju ali je realna istina da ima on podosta kvaliteta i nije slucajno odlican borac.

Da ima brzinu onda bi zaista mogli pricati o potencijalnoj nepobjedivosti a ovako to je samo pitanje kada ce bit i mene ne bi nesto iznenadilo da izgubi.Moze dobit svakoga u srednjoj ali nije nepobjediv sto se vec i pokazalo.
DugoVecCitam
2016-06-01T16:28:57Z
Kakav je od Mustapcica protivnik?
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2016-06-01T16:31:27Z
dijelimo isto mišljenje. zato mi niti ne smeta što je jones prvak u lhw, rockhold u mw ili conor u fw. svaki put kada se govori o njima spominje se činjenica da su najveći u diviziji u smislu kao da je to jedini razlog zašto su na vrhu.

a i da jest tako, ljudi koriste ono što je moguće koristiti. who gives a fuk :)1
Users browsing this topic