dr jupidu
2016-05-26T22:42:31Z
Fight Pass uvodni program (00:00)

Polo Reyes vs. Dong Hyun Kim
Kevin Casey vs. Elvis Mutapcic
Jonathan Wilson vs. Luiz Henrique da Silva
Sean Strickland vs. Tom Breese

Uvodni program (02:00)

Jessica Penne vs. Jessica Andrade
Beneil Dariush vs. James Vick
Brian Ortega vs. Clay Guida
Cole Miller vs. Alex Caceres

Glavni program (04:00)

Dustin Poirier vs. Bobby Green
Dan Henderson vs. Hector Lombard
Max Holloway vs. Ricardo Lamas
Dominick Cruz vs. Urijah Faber
Luke Rockhold vs. Michael Bisping

bome odličan card...............................................................

Sponsor
Seded
2016-05-30T13:35:18Z
Dosta dobar card. Veliki sam fan Poiriera i dalje tvrdim da će jednog dana biti šampion. Green je nezgodan jer je ekspert u krađi rundi, ali trebao bi ovo Poirier uzeti na decision. Lombard će silovati Hendu u prvoj rundi. Hendi ionako treba već štap da uđe u oktagon. Jedva čekam vidjeti i jednog od meni omiljenih mma grapplera Ortegu, očekujem da submitta Guidu u drugoj ili trećoj. Dariush ovo mora pobijediti s obzirom da je izgubio zadnju, ali bit će mu nezgodna borba, Vick je jako dobar prospekt.

Main card: Poirier, Lombard, Holloway, Cruz i Rockhold. Dosta dobar event.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2016-05-30T13:50:18Z
Da bar Bisping nekim cudom uzme titulu.
gosuasus
2016-05-30T13:55:17Z
bisping doživljava valjda najbolju godinu u svom životu. prvo mu dali andya u londonu protiv kojeg se htio borit citavu karijeru, na kraju ga dobije, nategnuto, al dobije, i onda ukrompira title shot jer su se prvi i drugi contender ozljedili , a istovremeno je i belfort koji je ispred njega eliminiran par dana ranije
DjomlaKS
2016-05-30T13:56:49Z
Nadam se da ce Hendo zacementirat Lombarda, a onda kako je najavljivao mirovina! Bio bi to lijep završetak jedne od najvećih karijera ikad!
Borisstandup
2016-05-30T14:03:12Z
Originally Posted by: Đolo 

Bilo bi mi full drago a najvise ima sansi ako ovom pukne noga u nekom od plasiranja kickova !
travarica
2016-05-30T14:06:30Z
bispingov trash talk je jedino što je zanimljivo u ovoj borbi :)1
dr jupidu
2016-05-30T14:08:57Z

molim pfs il liječnika opće prakse da il baniraju il pošalju đolu na liječenje il daju nekakvu terapiju jer čovjek se izgubio:)

kakav bisping....

dr jupidu
2016-05-30T14:11:36Z
Originally Posted by: travarica 

bispingov trash talk je jedino što je zanimljivo u ovoj borbi :)1

meni se ispuca u trash talku prije 1 meča

sad je prilično smireniji:)i moram priznat da zna da beš ne ispadne blesav

dr jupidu
2016-05-30T14:14:06Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Nadam se da ce Hendo zacementirat Lombarda, a onda kako je najavljivao mirovina! Bio bi to lijep završetak jedne od najvećih karijera ikad!

i stat podignute ruke i reć zbogom

samo šta im proradi mašta u trenucima pobjede pa bi umrijeli pokušavajući "kao neko"

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2016-05-30T14:41:57Z
Originally Posted by: dr jupidu 

molim pfs il liječnika opće prakse da il baniraju il pošalju đolu na liječenje il daju nekakvu terapiju jer čovjek se izgubio:)

kakav bisping....

Za barneta je doktor:-$
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-05-30T18:41:09Z

Bisping ima manje sanse protiv Rocholda nego sto bi Shogun imao protiv Jonesa, znaci nikakve:)20
Iskreno ja nebi ni volio da on bude prvak, rijetko antipaticna osoba, bolje da takav nebude prvak
Đolo
2016-05-30T19:04:39Z
Originally Posted by: JDS 

Bisping ima manje sanse protiv Rocholda nego sto bi Shogun imao protiv Jonesa, znaci nikakve:)20
Iskreno ja nebi ni volio da on bude prvak, rijetko antipaticna osoba, bolje da takav nebude prvak

zato i kazem cudom hehe

Meni je Bisping legenda ne radi osobnosti,nego jel ima muda i srcan je,tipu tam oko skoro otpalo,riskira sljepocu,i dalje se bori ne zali se,uletava kao zamjena,vec je 10godina na vrhunskom nivo-u,i to je razlog te ozljede koje je proso i koliko jos tip zeli bit prvak jos se ne roka steroidima ko pol ufc-a valjda,mnogi bi odustali i nebi se vise borili,tak da navijat cu za njega,sanse su mu jako male,ali viidio sam i vecih upseta. recimo Almeida Garbrandt :)20
rikimartin
2016-05-30T21:11:34Z
Ovi srednjaši su najbljutavija kategorija po priči .
Predopingirani kanarinac Anderson , Bisping koji ne znam jel dosadniji kad blebece ili kad se bori , Romero soldier of Steroids , Lyoto samuraj na plaži i topli urin Machida , Hector samo blitva Lombard , Hall koji onako ruzno nokautira sparing partnera...
I za kraj , najgnjusnija osoba u cijeloj organizaciji - Vitor Belfort .
Seded
2016-05-31T15:17:09Z
gledam embedded, svi paze svaki zalogaj, žderu krekere i zelenila, jedino Bisping drma po kobasicama sa svim mogućim umacima 😃 i umro sam kad je pitao sina tko će pobijedit, a mali mu dva puta kaže Luke :)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2016-05-31T15:21:03Z
Taj mali mu je rekao isto da nema nikakve sanse sa Andersonom i da je to majbolji botac kojeg je ikada gledao.
Bisping i doma podcijenjen:)
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2016-05-31T18:36:59Z
Jedva Cain radi sa Lukom!! Ona moć kad udara midlekickeve je nevjerojatna. Prepoloviti će Dicksinga. Jednostavno nisu na istoj razini.
dr jupidu
2016-05-31T19:48:55Z
bisping

ono...... imaš milione na banci........

psa 3 djece i plavušu

(dakle sve ono šta djomla nema i ljut je)

a na jedno oko vidiš samo vrlo malo

i ideš u kavez riskirat i to malo il sjebat slučajno drugo oko i postat slijepac

BUDALA

Čude me uopće ufc da ga prijateljski ne maknu i savjetuju da ne žele sudjelovat u tragediji
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2016-05-31T20:43:28Z
Originally Posted by: dr jupidu 

bisping

ono...... imaš milione na banci........

psa 3 djece i plavušu

(dakle sve ono šta djomla nema i ljut je)

a na jedno oko vidiš samo vrlo malo

i ideš u kavez riskirat i to malo il sjebat slučajno drugo oko i postat slijepac

BUDALA

Čude me uopće ufc da ga prijateljski ne maknu i savjetuju da ne žele sudjelovat u tragediji

Sto mu je s okom ?
Znam da je imao neku operaciju cini mi se, ali sto nije uspjela kad nevidi skoro nista na to oko, jesi siguran da nevidi ili mislis samo to da je imao operaciju ?
Kristijan
2016-05-31T23:34:36Z
Svidja mi se Strickland protiv Breesa, ima da se kupi za 1.93, Strickland se dokazao kao bolji borac jedino sto oce da bude neaktivan, a Breese protiv Nakamure da je overrated.

Guida protiv Ortege je 3.25, pfffff bezobrazno visoko, pa moze ga humpati 3 runde, iako je Guida prosao prime nije jos shot, kako god, Ortega na 1.4 je bzv.

Mozda su jos interesantni Faber/ Cruz under 4.5runde 2.85, ili mozda Cruz inside distance 3.45, mislim da je Faber jedva top10, a ovo je ionako dobio na poklon, ali je i dalje dosta tvrd, dok Cruz nije finisher, steta sto ovo nije Faber vs. Dillashaw, Snake bi ga zavrsio, a na dobru kvotu.

Mozda Rockhold/Bisping under 1.5 runde, 1.9

Mozda Lombard inside distance, ali pitanje na koliko ce staviti, i Lombard u prvoj rundi, mislim da je Henderson shot, i nema sanse da prezivi ono sto je Magny ali i Lombard se vraca prerano, prosao je prebijanje prije samo 2 mjeseca, nije mu ovo bas pametno.
Users browsing this topic