DugoVecCitam
2016-04-19T18:58:40Z
Connor na twitteru napisao da se povlaci.
DRAGI PRIJATELJI...
Sponsor
Seded
2016-04-19T19:07:58Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ma trolla garant. Odradit će revanš s Diazom makar mu to bilo zadnje na svijetu, a i payday za to će biti vrh vrhova.

"It's not checkmate. The king has one more move."
kanye
2016-04-19T19:10:26Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ma trolla garant. Odradit će revanš s Diazom makar mu to bilo zadnje na svijetu, a i payday za to će biti vrh vrhova.

Napisao je da se povlaci mlad. Nije bas napisao da se povlaci odmah.
Svakako mislim da je Danu oblio hladan znoj.
gosuasus
2016-04-19T19:31:34Z
došo khabib :)18
dr jupidu
2016-04-19T19:46:13Z
pa nebi se začudio.......

ima lovu

ima zdravlje(još nije zaspao tj brada sačuvana)

pa ona smrt u irskoj onog mma borca

jednako...odlazi

uostalom mislim da sam i napisao na temi mc gregor diaz da me nebi čudilo.....

ja bi se na njagovom mjestu povukao

već je milioner......

a mma je naime opasan sport
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2016-04-19T20:45:52Z
Ja nesto ne verujem. Stavlja slike svaki dan, kao ono gladan sam kao prvog dana bla bla. I da odluci, verovatno ce posle revansa sa Diazom. Jbg zgne bar jos 5 milja.
karl anal
2016-04-19T20:49:26Z
ja isto ne virujem, čisto iz razloga jer ne virujem da je natuka dosta love da bi moga nastavit živit ovako razuzdano
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Borisstandup
2016-04-19T20:53:17Z
Tesko mi je povjerovat da se povlaci a moze jos zaraditi dobru lovu bez da se oznoji!Dobiva sto zeli i kako pozeli,eto htio je revans i dobio ga je,titula stoji i stoji,sve je kako zeli!
Nije valjda da sve instant zvijezde bas tako puknu nakon poraza,Ronda se skoro ubila i vratit ce se samo ako nije s Holm,jos da Conor odustane i stvarno mi se cini previse!
S druge strane dovoljno je dobar i da pruzi jos dobrih meceva!
fanatic
2016-04-19T21:01:06Z
Previše on voli lovu da bi se ovako rano povukao
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2016-04-19T21:28:23Z
UPDATE: A short time after this story went public, McGregor’s coach, John Kavanagh, posted his own cryptic tweet, saying, “Well, was fun while it lasted.”
karl anal
2016-04-19T21:40:16Z
"Ariel Helwani, kojem su osobe iz više izvora rekle da se "Notorious" ne šali, no da razlozi koji se kriju iza svega ovoga nisu poznati."

jednostavno je, pune gaće, a bum is a bum is a bum
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2016-04-19T21:47:03Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: karl anal 

"Ariel Helwani, kojem su osobe iz više izvora rekle da se "Notorious" ne šali, no da razlozi koji se kriju iza svega ovoga nisu poznati."

Sto je tebi McGregor skrivio? :)18

sjeba me dvaput, taman kad sam prominia mišljenje o njemu opet me sjeba, pička :)1 :)1 :)1 :)1 :)1
FaceDesigner
2016-04-19T22:18:51Z
I vraća se iz mirovine za godinu i 3 mjeseca na direktni title shot protiv xy i ruši sve rekorde zarade.
Ako u ovom ima istine,ona je sigurno zanimljiva.. Možda je bitch outao kad je skužio da je opet Diaz i opet welter,možda radi Mirkov manevar,možda ima sranja privatnih....
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
karl anal
2016-04-19T22:23:37Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

I vraća se iz mirovine za godinu i 3 mjeseca na direktni title shot protiv xy i ruši sve rekorde zarade.
Ako u ovom ima istine,ona je sigurno zanimljiva.. Možda je bitch outao kad je skužio da je opet Diaz i opet welter,možda radi Mirkov manevar,možda ima sranja privatnih....

a možda su u bunaru :)1 :)1 :)1 :)1
dr jupidu
2016-04-19T22:47:08Z
Originally Posted by: karl anal 

??? pa on može birat s kim ce se borit

moje mišljenje koje ima težinu je 1. smrtni slučaj s onim brazilcem prije 7 dana 2. više nema hypa i zapravo bilo bi zanimljivo gledat ga u countdownu i intervjuima šta i kako nastavit zabavu na račun protivnika...

3. ima para
4. ima para i zdrav je
5.rasprodat ce suvišan vozni park i ako se skulira ima dovoljno muney

šta se potrošilo potrošlo se

al onako po feelingu on mi je baš rok trajanja dok je nepobjediv i čim ga neko prvi malko natambura uz gore navedeno bježi iz grada s lovom dok mu nije kasno

fanatic
2016-04-19T23:18:52Z
Ma dajte šta vam je, Conor se sprda, frajer je svjestan da u idućih par mečeva može zaradit milijune dolara i nema šanse da će to tek tako ispustit iz ruku

Nema šanse
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
fanatic
2016-04-20T00:12:32Z
UFC –‏@ufc

BREAKING NEWS: UFC pulls @TheNotoriousMMA from #UFC200.
@danawhite on @SportsCenter now.

Ariel Helwani ‏@arielhelwani
Dana White just announced on ESPN that Conor McGregor is out of UFC 200. They are actively working on a new main event.

http://www.mmafighting.c...c-200-because-he-wouldnt 

Prije bi rekao da su UFC i Conor tražili način za odustajanje od borbe
DjomlaKS
2016-04-20T02:14:41Z
Odo spavat i pretvarat cu se da je ovo bio samo ružan san.
Ode li Conor u mirovinu onda život vise nema smisla, a ako je ovo ipak istina onda očekujem za par dana vijest od USADE kako je Conor otresao na dopingu!
dr jupidu
2016-04-20T04:57:12Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Odo spavat i pretvarat cu se da je ovo bio samo ružan san.
Ode li Conor u mirovinu onda život vise nema smisla, a ako je ovo ipak istina onda očekujem za par dana vijest od USADE kako je Conor otresao na dopingu!

a pazite ovu teoriju

gsp želi nik diaza da bi uspio naplatit ppv od main eventa a mc gregor ce bit spreman za ufc new york za rematch s razbivenim nik diazom

a dotle mc gregor ce imat više vremena za savladat bjj

Users browsing this topic