Nadam se da mu je Ban dao savjete, prije ulaska u BB kucu.
Zvali su i mene al sam odjebo. Ivici trebaju vise pare, a i ja nisam nikako za to. Jos da mi stave nekog debila ko ovaj crnoja s foruma pa da ga spljuskam ko kurvetinu pred cijelom rvackom
Ha glete, 300 soma kn za mjesec i pol je ok. Al da, najčešće to bude nevjerojatna koncentracija debila na jednom mjestu, zato mu skidam kapu
Ha glete, 300 soma kn za mjesec i pol je ok. Al da, najčešće to bude nevjerojatna koncentracija debila na jednom mjestu, zato mu skidam kapusvaki stanar dobije 300 ?
Ha glete, 300 soma kn za mjesec i pol je ok. Al da, najčešće to bude nevjerojatna koncentracija debila na jednom mjestu, zato mu skidam kapusvaki stanar dobije 300 ?Soma eura tjedno, 300 je za pobjednika
ma da je ne znam koja para nikad se ne bih prodao u takve stvari. to je ziher "poštenim radom " stečeni novac. zato mi je čudno sve to poznavajući ivicu koji je dosta bistar tip.
ma da je ne znam koja para nikad se ne bih prodao u takve stvari. to je ziher "poštenim radom " stečeni novac. zato mi je čudno sve to poznavajući ivicu koji je dosta bistar tip.možda bi da imaš troje male djece, nezaposlenu ženu i mamu, dugove i ne možeš nikako dogovorit borbu drugačije razmišljao.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close