Svensson
2016-03-12T23:02:34Z
haha koji je ovo cornerman sta je popizdio :)20
Ivan CRO Cop
2016-03-12T23:02:51Z
Stavili da ga je Mladen samo jednom pogodio rukom, kakvi su to cigani
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-03-12T23:03:01Z
Dobro se Mladen drži, ali pitanje koliko će izdržat.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
gosuasus
2016-03-12T23:06:18Z
lagani slowdown osjećam
Ivan CRO Cop
2016-03-12T23:06:51Z
Gotovo je, stao se kretati, sad ce ga samljet Rico...
bero
  • bero
2016-03-12T23:07:18Z
Ruski komentator me ubija...mladen brestovača :)18
- dr jupidu
karl anal
2016-03-12T23:10:29Z
jebeš ti ovo, ljudi 120 kila ne mogu čovika srušit, da ja imam 120 kila rušia bi kuće okolo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Svensson
2016-03-12T23:16:36Z
Originally Posted by: karl anal 

jebeš ti ovo, ljudi 120 kila ne mogu čovika srušit, da ja imam 120 kila rušia bi kuće okolo

ma Rico je tipicno takav... jednom kada ustroji tempo, drzi ovaj tika-taka bez ikakve snage. Potrefilo mu se u zadnjoj borbi sa brzim nokautom.

Ovde mu nije islo na ruku sto se borio protiv kontragarda koji je takodjer solidan kicker ; medjutim Mladen je puno grijesio - previse je pojedinacnih udaraca bacio u prazno, previse pojedinacnih kickova u blok i previse rucnih kombinacija koje nije zavrsavao kickovima
Ivan CRO Cop
2016-03-12T23:17:33Z
Dobro se drzao Mladen, svaka mu cast!
karl anal
2016-03-12T23:18:04Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: karl anal 

ma Rico je tipicno takav... jednom kada ustroji tempo, drzi ovaj tika-taka bez ikakve snage. Potrefilo mu se u zadnjoj borbi sa brzim nokautom.

Ovde mu nije islo na ruku sto se borio protiv kontragarda koji je takodjer solidan kicker ; medjutim Mladen je puno grijesio - previse je pojedinacnih udaraca bacio u prazno, previse pojedinacnih kickova u blok i previse rucnih kombinacija koje nije zavrsavao kickovima

ma znam da je on takav i baš zato, jebeš to
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2016-03-12T23:22:02Z
ivane cro cop jesi ovo ti

https://www.facebook.com/ivan.blazevic.169?fref=ts 
Gigi2
2016-03-12T23:31:04Z
Sittichai dosadan ko i uvijek, forsa te glupe kickove u ruku koji se ne boduju, zasluzeno pobijedio, ali je stvarno tesko gledljiv.
Adamchuk odlican.
DayHR
2016-03-12T23:35:08Z
Šteta, velika prilika je propuštena. Znalo se da Mladen ne može boksati 5 rundi sa Ricom. Morao je ići snažno dvije rude dok ima snage na sve ili ništa. Znalo se i da će se Verhoeven paziti lijevog high kicka i stalno držati ruke gore, i tu se moralo napraviti neko iznenađenje, bacati više middle kickova u trbuh da spusti ruke ili bacati high kick učestalo nako ručne serije, a ne pojedinačno.
Šteta.:)21
Puncher
2016-03-13T07:53:52Z
Zar je ovaj glory toliko ugasio prolupo da niko ne reportira rezultata, JBT tražim kao lud nigde ne nađem..? Ima neko? bilo je tu interesnatnih mečeva pored brestavca.Niđe nema. Snimci?
Aziz
  • Aziz
  • Advanced Member
2016-03-13T08:15:22Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Dobro se drzao Mladen, svaka mu cast!

Potpisujem ...
Šteta .....
Trebao je više kombinacije bacat ...1-2 nisu dovoljna za Rica kad on uzvraća 3-4 ...
Rico ga je bolje zatvarao kretnjama sa distance a i u klinču je bio aktivniji ...

bero
  • bero
2016-03-13T12:55:35Z
Glory 28 Main Card

Main Event - Heavyweight Championship Bout
Rico Verhoeven defeats Mladen Brestovac by Unanimous Decision

Co-Main Event - Lightweight Tournament Final
Sittichai defeats Marat Grigorian by Unanimous Decision

Cédric Doumbé defeats Murthel Groenhart by Unanimous Decision

Lightweight Tournament Semi-Final Bout B

Marat Grigorian defeats Anatoly Moiseev by Unanimous Decision

Lightweight Tournament Semi-Final Bout A

Sittichai defeats Davit Kiria by Unanimous Decision

SuperFight Series

Light Heavyweight Championship Bout
Artem Vakhitov defeats Saulo Cavalari by Unanimous Decision.

Xavier Vigney defeats Freddy Kemayo by Unanimous Decision

Featherweight Championship Bout

Serhiy Adamchuk defeats Mosab Amrani by Unanimous Decision

Jason Wilnis defeats Filip Verlinden by Unanimous Decision
Josh Jauncey defeats Johan Tkac by TKO in Round 2
Eddy Naït-Slimani defeats Maykol Yurk by Unanimous Decision

- dr jupidu
DjomlaKS
2016-03-13T14:56:19Z
Sta je znam, Verhoven se hvali da je počistio kategoriju a realno gledajući suci su ga fino nagradili protiv Sakia, dobio je batine protiv nekog znj borca, i eto obranio je samo dvaput protiv Ghite i Zimmerman jednom.
Daleko je to od nekog čišćenja ili dominacije, al svejedno to nije ni bitno jer je K1 jednom nogom u grobu a drugom takodjer do koljena.

Nisam vjerovao da je to moguće ali čini mi se kako gledamo izumiranje jednog sporta, vjerovatno najatraktivnijeg borilačkog.
Puncher
2016-03-13T18:05:32Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Sta je znam, Verhoven se hvali da je počistio kategoriju a realno gledajući suci su ga fino nagradili protiv Sakia, dobio je batine protiv nekog znj borca, i eto obranio je samo dvaput protiv Ghite i Zimmerman jednom.
Daleko je to od nekog čišćenja ili dominacije, al svejedno to nije ni bitno jer je K1 jednom nogom u grobu a drugom takodjer do koljena.

Nisam vjerovao da je to moguće ali čini mi se kako gledamo izumiranje jednog sporta, vjerovatno najatraktivnijeg borilačkog.

Jeste. Kb je pao kao šou ali je zato ostao na razini kao sport. MMA te razine sporta nije niti dotako.Not yet. Od šoua do priznatog sporta dalek je put koji u mma nije još niti pokrenut.
druga je istina da ništa nije zauvek.sve ima svoj vrhi i dno pa tako K1 nije izuzetak. to isto čeka šou mma u to nema sumnje. diči če se on opet isto se sa boksom događalo doduše nije to što je nekada bbilo al opet niko od sportova ne zarađuje toliko po eventu.kao pojedinačni borac u boksu.JBG ipak je boks prvi počeo sa šouom, ovo su da smo iskreni modificirane kopije.. tu treba jedan investitor i eto opet atraktivnosti K1 možda doduše neke male izmene ali bit če bit če...sve se vrti tako u krug. nestane pa digne 🙂 nemam ja tu nekog straha oko toga ali jeste činjenica da se momentalno kb srozo jako nisko još glory kad se do kraja istopi....
bero
  • bero
2016-03-13T18:06:31Z
http://www.kickboxingpla...series-5-full-fights-hd/ 
- dr jupidu
bero
  • bero
2016-03-13T18:13:55Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ma neće izumrijet, pa u kickboxingu je tako oduvijek, posebno u Europi. Mainstream popularnost je imao (i to ne svugdje) dok je bilo K-1 u Japanu, i to je to.
Ekipa trenira, ima hrpa amaterskih natjecanja i tu je kickboxing uvijek jak i aktivan, prema tome ide dalje.
- dr jupidu