izgleda da si i ti u tom društvu, dok jih toliko braniš, pa ako hočeš mogu da ti pošaljem par adresa pa neka se tamo razpucavaju ako su toliko jaki, a ne da ubiše klinca od 18g, pa i imam malo previše inside informacija da bi meni prodao priču o konobaru. Ali nije mesto na forumu za te priče.
ps.: nisam ja protiv svih izbacivača, i sam, sam pre neko vreme radio ovaj posao preko vikenda, ali jesam protiv onih koji misle da su teški frajeri i da drže kafič i zakon u rukama za vrjeme dok sjede na stolici izpred kafiča! Oni su u prvom redu tamo, da pomažu ljudima a ne da jih tuće, kao štovečina njih radi, pa kažem ti radio sam snjima pa video i čuo svašta, od zagrijavanja prije posla za lakše udaranje pa do pokazivanja udaraca prije posla koji su danas na redu za prvu pijanu budalu, tu su i izjave u stilu " kako ću danas jednog baš mi fali itd...
Peace!:)15
Svi imate neke inside informacije, no niko od vas ne zna ili neće odgovorit na jednostavno pitanje, zašto bi redar pozvao u pomoč drugog redara na klinca od 18 godina?
Očigledno klinac nije bio sam i nije bio najljubaznijeg ponašanja.
Što se tiče dvojice redara, ja poznajem tu priču oko VIP varovanja, i mog nasilnog prijatelja sredili su u Portorožu da je jedva preživio.
Trebalo je netko da umre, pa da se onda svi pokrenete ko krvožedna rulja u napad, a svi su /ste, pogotovu insajderi, znali kako je to zaštitarsko produzeće radilo i koliko vremena je sprovodilo takav način "komunikacije"
Što se drugog slučaja tiče radilo se ipak o konobaru, da li je on uz to i održavao red, to nije više ni moj ni tvoj problem, pa čak ni problem zakonodavaoca, jer je nemoguće zabranit čovjeku da se tuče kad ga je volja pogotovu, kad ti neki pijanac dira djevojku za guzicu. Eto to je bilo kobno, nesretni je advokat dodirnuo malu od nesretnog nabildanog konobara i ovaj ga drmnuo šaketinom što se pokazalo dostatnim da čovjeka ubije.
Ja sam radio na vratima dve sezone, i jako dobro znam, kako te stvari izgledaju u praksi i još bolje znam, da nikad, na vratima nisu stajali zaštitari s licencama neg oduvijek lokalnio snagatori često kriminalnog miljea, To je bio jedini način, da se one koji su dolazili pravit nered drži u strahu.
Što se priče oko Overeema tiče, ja nekako ne vjerujem, da su bili redari ti koji su započeli kavgu, jer kolkogod jih proglasiste glupima, ipak nisu baš toliko glupi da bi nasrnuli na dvojicu Overeema, osim ako nisu bili Marokanci :)20