Postoje ljudi koji su blago nenormalni, a postoje ljudi cija psihicka bolest ide do tih granica da misle da bi Cro Cop imao moci Isusa, Kapetana Amerike, Gokua, Supermana i Chucka Norrisa kad bi svijet bio jedan veliki ring. Naime, taj covjek je u ringu svemoguc, ali u kavezu postaje smrtnik.
Kao prvo, ostavi se uvreda i pozabavi sobom.
Za Cro Copa su kavez, oktagon, žica i unified pravila savim racionalno i objektivno jako nepovoljnija u odnosu na ring i Pride pravila. To za njega više nije tenis nego badminton.
Nema tu uvrede. Nije uvreda ako covjeku s brkovima kazes da je brkat, ako plavusi kazes da ima plavu kosu ili ako pacijentu kazes da je pacijent. Nema tu niceg osobnog 😃. Jbte, povremeno sam na ovom forumu, ali mi taj tvoj debilni argument iskace cesce nego Djikic ili svojedobno Jadranka Kosor iz pastete. Doslovno se nakon citanja foruma bojim ici pisati da mi ne iskocis iz WC skoljke i pocnes pricati o ringu i kavezu.
Drugo, taj argument za Cro Copa do neke mjere stoji, ali taj isti argument mozes napraviti za bilo kojeg sportasa ili bilo koju osobu na ovom svijetu koja se bavi bilo cime. Svatko ima neke idealne uvjete u kojima najbolje funkcionira, ali nije na okolini da se prilagodi njemu ili njoj, vec obrnuto. Taj argument postaje jos gluplji kad vidis da postoje drugi borci koji su se prilagodili. Takodjer ne vidim problem da se taj argument iznese kad je za to tema ili ponekad, ali kad je to svako malo onda postaje stvarno smijesno. Ono na sto se taj argument svodi nakon sto je ponovljen toliko puta on i off topic je to da netko kao odvjetnik slaze tezu da je okolina kriva i da se ona trebala prilagoditi jednom covjeku. Gdje bi dosli kad bi za svakog borca ili bilo kojeg covjeka u bilo kojoj disciplini to radili? Taj argument ima svoje mjesto, ali u temi gdje se to analizira. Kazem, takav argument mozes napraviti za doslovno bilo kojeg borca. Svaciji stil mozes analizirati i dati solidne argumente za ucinkovitost ili neucinkovitost, ali forsirati jedan te isti argument na svakoj drugoj temi je cirkus. Razlika izmedju ringa i kaveza postoji, takodjer postoji velika razlika izmedju PRIDE i UFC pravila, ali to su i dalje daaaaaleko manje razlike od npr. ping ponga i tenisa ili npr. nogometa i futsala.
Cro Copu je daleko veci problem bio taj sto se odbio prilagoditi svojim godinama i ozljedama, nego sam kavez. Fizicki potrosen borac kojem opadaju refleksi i brzina nema sto prenositi isti stil iz ringa u kavez i ocekivati da radi. Mirko je vrlo solidan MMA boksac, fizicki iznimno snazan i mogao je puno, puno ranije traziti savjete i poraditi na tome da razvije stil u kojem sto vise "zaprlja" borbu i s puno klinca uz kavez laktovima i boksackim tehnikama demolira i izmori protivnike, umjesto da baca telegrafirane high kickove i stalno ide unazad.