Baš sam pogledao njegovo gostovanje na HRT-ovom serijalu U svom filmu . Većinom je pričao stvari koje već svi fanovi znaju , ali način na koji priča se promijenio . Mislim da je iz internetskih komentara ( koje ga jako bole , koliko god on to nijekao ) shvatio kako se javno prezentirati . Nije se hvalisao , nije pljuvao nikoga , nije bacao jadnu patetiku . Lijepo je objasnio da je proveo život radeći ono što najviše voli , a da mu je to pritom donijelo novac , slavu i život "na visokoj nozi" . Hvala mu što nije pričao kako je izgubio oca i bio izbjeglica . Ne želim time reći da to nije strašan trag u životu , ali je patetično kad ljudi to koriste za samopromociju .
pogledao sam prvih 15ak minuta, uglavnom, kao sto si rekao nije bilo nekih novih informacija (barem u tih 15ak min) i odma se u startu vidjelo da Mirko ovdje nece biti tako otvoren kao sto je bio neki dan kod rodendanskog interviewa ili prosli put kod Petraka. Ova teta nije u tom sportu, niti zna ista o tome pa je pitala banalne stvari i tu sam onda rijesio da vjerovatno nece biti "otvaranje duse".
sto se prezentacije tice, mislim da je to gore spomenuto razlog zato je ostalo "bez incidenata" posto Mirko kad nije opusten 100% onda je uvijek kratak sa odgovorima i ne dopusta si da se uzivi pa da "baca bombe". Iako mislim da si u pravu da je on itekako citao komentare i da ga boli pa je vec kod rodendanskog interviewa bio oprezni sto se "glupi" izjava tice.
Inace, mislim da smo mi pre strogi prema Mirku. Da, znam, sad ce mnogi reci "ne, ne, mi postujemo sto je postigao i bla bla, ALI bla bla bla"... ali Mirko Filipovic je legenda ovog sporta i mislim da se takva legenda sa ovih prostora nece vise ponoviti, pa cak i da Rakic postane sampion UFCa i obrani pojas 2-3 puta, ili da neki Hrvat postne UFC sampion, to je sve mini kad usporedis sa Mirkovom karijerom i njegov legend-status ce prezivjeti mnoge UFC sampione, ne govorim samo na balkanu nego na svijetu. Dovoljo je reci da ga je Joe Rogan vise puta spominjao u svom podcastu, nesto sto nije radio o Fedoru ili Wanderleiu koji su isto legende Pride-a. I mislim da smo mi pre-brzi sa svojim hejtom prema njemu, covjek je, ima svoje mane ali nije nikom nista ruzno ili lose napravio a u hrvatskoj na najvecem hr-mma-forumu ga skoro pa svi pljuju, neki ga ono bas hejtaju vec godinama
On je čovjek jako dobar momak!