gledam i ja. skroz ok zasad. onaj frajer super radi poluge na nozi, samo što lik pusti na vrijeme za razliku od kretena Palharesa
gledam i ja. skroz ok zasad. onaj frajer super radi poluge na nozi, samo što lik pusti na vrijeme za razliku od kretena PalharesaDa, Ryan Hall je brutalan džicer. Baš mi je neki dan i kolega pričao kako je lik izjavio da uopće ne planira radit ništa drugo osim BJJ-a u TUF-u čisto da dokaže da se može samo s tim :)1.
ne gledam, ali da ; u svedskoj se profi borbom bavi sve vise imigranata; znam ih nekoliko starosjedioca sto su talenti visokog kalibra medjutim njima to jednostavno nije potrebno :)1 imaju solidne i stabilne poslove i neda im se riskirati zdravlje
Cudi me zasto nema ekipe s Kavkaza...
hahaha kako je Conor uništio Uriaha na temu TJ i Duanei što je najbolje, sve što je rekao je istina
hahaha kako je Conor uništio Uriaha na temu TJ i Duanei što je najbolje, sve što je rekao je istinaBrutalan je. A jesi vidio kako je Cody Garbrandt skočio na Conora? Bilo bi zanimljivo da je došlo do fajta :)1.
hahaha kako je Conor uništio Uriaha na temu TJ i Duanei što je najbolje, sve što je rekao je istinaBrutalan je. A jesi vidio kako je Cody Garbrandt skočio na Conora? Bilo bi zanimljivo da je došlo do fajta :)1.a ono je bilo u stilu "drž'te me da ga ne ubijem"ali šema mi je što je Conor zapravo samo istinu rekao, a tako se na kraju i pokazalo
hahaha kako je Conor uništio Uriaha na temu TJ i Duanei što je najbolje, sve što je rekao je istinaBrutalan je. A jesi vidio kako je Cody Garbrandt skočio na Conora? Bilo bi zanimljivo da je došlo do fajta :)1.a ono je bilo u stilu "drž'te me da ga ne ubijem"ali šema mi je što je Conor zapravo samo istinu rekao, a tako se na kraju i pokazalojesi šta drugo očekivao od GOAT-a?:)20
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close