bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-06-08T10:55:26Z
http://www.sho.com/sho/s...nts/461/wilder-vs-molina 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
bero
  • bero
2015-06-12T06:21:09Z
http://www.profightstore...obecao-nokaut/19996.aspx 
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-06-12T15:30:22Z
Kakav Molina...
Begbie
2015-06-12T17:46:11Z
mislim da cu ovaj mec preskocit. stvarno postaje iritantno za gledat kako wilder u sirokom luku izbjegava top borce
19_Pitbull_86
2015-06-12T18:05:02Z
Originally Posted by: Begbie 

mislim da cu ovaj mec preskocit. stvarno postaje iritantno za gledat kako wilder u sirokom luku izbjegava top borce

Povetkina nece izbjec...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-06-12T18:41:11Z

:)36 Meni Stiverne nije bio top klasa a Povetkin je pa ćemo u tom meču vidjeti od čega je Wilder napravljen :)30 Nije mi jasno kako može Molina biti prvi izazivač!!
bero
  • bero
2015-06-12T18:49:49Z
Originally Posted by: GSP 

:)36 Meni Stiverne nije bio top klasa a Povetkin je pa ćemo u tom meču vidjeti od čega je Wilder napravljen :)30 Nije mi jasno kako može Molina biti prvi izazivač!!

Molina nije prvi izazivač, već protivnik po Wilderovom izboru.
Prvak jednom godišnje mora boksati s prvim izazivačem (tzv. mandatory challenger, prvi na ljestvici), a ostale protivnike bira po želji.
- dr jupidu
Seded
2015-06-12T22:02:52Z
Ja moram priznati da sam očekivao puno bolju izvedbu Stivernea, čak sam i prognozirao njegovu pobjedu ako se ne varam.

Ništa, Wilder će vjerojatno pregaziti Molinu, a onda slijedi manslaughter by Povetkin.
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
2015-06-13T08:30:18Z
vaga:
http://www.profightstore...zivaca-moline/20001.aspx 

Tko misli gledat večeras, počinje u 3 ujutro po našem vremenu.
- dr jupidu
karl anal
2015-06-14T03:20:22Z
Katastrofalna izvedba wildera protiv nikakvog moline, da ga wladimir tuče rukavicama za plivanje prebio bi ga na mrtvo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
fanatic
2015-06-14T08:53:27Z
ovog Wildera bi Joshua izbacio iz dvorane
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Borisstandup
2015-06-14T10:06:38Z
Pogledao Wildera i sto reci, pazi se Klicko:) haha. Zabavan lik ali top klasa nikako i ako je tanka konkurencija.

http://www.boxingnews24....-marriaga-early-results/ 
Malo dobrog boksa.

http://www.boxingnews24....-marriaga-early-results/ 
Legenda i sluzbeno u mirovini, velika karijera.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-06-14T11:52:39Z
Originally Posted by: fanatic 

Bude ako prije ne bude Wlad:)20
karl anal
2015-06-14T13:11:00Z

gotovo garantirano će wilder ić na klička a ne na joshuu jer realno protiv obojice gubi glatko samo protiv klička će bit big payday a protiv joshue peanuts, protiv koga bi se vi borili na njegovom mistu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-06-14T13:30:22Z
Originally Posted by: karl anal 

gotovo garantirano će wilder ić na klička a ne na joshuu jer realno protiv obojice gubi glatko samo protiv klička će bit big payday a protiv joshue peanuts, protiv koga bi se vi borili na njegovom mistu

Trebao bi Povetkin biti next.
bero
  • bero
2015-06-14T13:38:57Z
Originally Posted by: karl anal 

Mora protiv Povetkina, on je mandatory challenger.

- dr jupidu
karl anal
2015-06-14T13:43:56Z
e da, zaboravia sam na to, onda kurac od big paydaya, poslat će ga povjetkin nazad na plantažu
DjomlaKS
2015-06-14T14:05:01Z
Wilder je komedija zesca. Ne znam jeli ikad bio losij a razvikanij prvak. Mislim da bi ga skoro svi top 10 teskasi natamburali!
Begbie
2015-06-14T21:30:46Z
nakon ovakve traljave izvedbe vise mi nije cudno zasto wildera stite od top boksaca. povetkin ce ga rijesit unutar 6 rundi...jos su wilderovi menadzeri odradili odlican posao kada su ga uspjeli prodat kao neku ozbiljnu prijetnju wladu i kao nekog novog tysona
bero
  • bero
2015-06-15T05:37:26Z
ovo je stvarno bilo jako loše, dojma sam da bi ga npr. Joshua razvalio unutar 4 runde.
- dr jupidu
Users browsing this topic