Zatoichi
2025-04-03T22:24:57Z
Originally Posted by: Šakić 

Moram priznati da mi zadnjih dana počeo faliti forum.
Onaj period s coronom nas je gadno pogodio! Sjebao nam MMA(nije bio uopće gust gledat), previše smo se svađali, gubili volju za raspravom itd. Sad, kao da nekako dolazi proljeće nakon tmurne i duge zime. MMA je opet postao zanimljiv. U zadnje vrijeme gledam stare borbe iz najboljeg UFC doba(od 2010 pa dalje), nove UFC zvijezde, FNC itd.
Zanimljivo je postalo i u svijetu. Mnogo toga se dogadja/lo, i bilo bi zanimljivo opet malo raspravljati o svim događanjima(uz neizostavnu ustaše/partizani temu 😁). Na drugim forumima je to nemoguce, ali ovdje smo bili kao neka mala ekipa, i fora bi bilo raspravljati.

Sto se mene tiče, nakon zadnjeg baniranja mislio sam povremeno uskakati s trolanjem(kao onda pasbrata :D) i vrijeđanjem, ali potpuno sam izgubio volju. Ispostavilo se da je zadnji ban bio jedna od boljih stvari koje su mi se dogodile. 😅
Shvatio sam koliko sam zelen došao kao Marc88 u MMA teme, gdje sam bio najveći trol jer se nisam bas najbolje kužio, pa sam to pokušao nadoknaditi trolanjem i svađanjem. 🥲
Kasnije sam isto napravio kao Djomla u avetima. Prezelen za odredjene rasprave.
Sad bih pak pomeo pod s Docom i ostalim antifama, jer ispostavilo se da ne trebam previše knjiga citati o toj temi, nego samo ekipu koja je itekako načitana. I sad se sjećam kad se Doc smijao jer sam Thompsona nazvao najpopularnijim HR pjevačem, pa bih bas volio da mi objasni kako je "krezubi" oborio svjetski rekord u samo 24sata, i to bas u "gradu heroju"? 😁 Čak bi i Porin osvojio da nije bilo Lasagne, sto je on također ismijavao.
Osjećam se kao Sergei Pavlovich, koji je onako neiskusan naletio na staru iskusnjaru Overema, a sad bi ga pregazio.

Zanima me i sto ima nova kod ekipe koja je toliko zagovarala cijepljenje i corona mjere, kako se osjećaju nakon svega?
Ja sam svoje "cijepljenje" platio 250€, i nemam nikakvih posljedica. Ali me bas zanima kako se oni osjećaju, pogotovo jer isti oni koji su zagoravali cijepljenje i mjere, sad se ismijavaju sa svime.

Ali dobro, to su sve sporedne rasprave. Sad mislim da bi nekako bilo fora aktivirati opet forum. Stipe i Boris su glavni krivci za propast, a hamush nije bio pravi tip za novog admina jer iz nekog razloga upropasti sve sto dotakne(sjetimo se kako je pokopao portal s "Mirku ne pakovati" :D). Idealn bi admin bio ksian ili bero, a glavni mod Zatochi. Pa ako netko ima volje, mislim da bi mogli opet pokušati. 🙂

amen,e sad kad si se ispovjedio ponavljaj za mnom:
Dušo Kristova, posveti me.

Tijelo Kristovo, spasi me.

Krvi Kristova, napoji me.

Vodo iz prsiju Kristovih, operi me.

Muko Kristova, okrijepi me…
😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2025-04-05T06:58:49Z

Zanima me i sto ima nova kod ekipe koja je toliko zagovarala cijepljenje i corona mjere, kako se osjećaju nakon svega?
Ja sam svoje "cijepljenje" platio 250€, i nemam nikakvih posljedica. Ali me bas zanima kako se oni osjećaju, pogotovo jer isti oni koji su zagoravali cijepljenje i mjere, sad se ismijavaju sa svime.

a koji su to?

i kako misliš, nakon svega?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Fedor HW GOAT
2025-04-06T08:06:51Z
Vrijeđanje forumaša nije dopušteno.
Zbogom.
Fedor HW GOAT
2025-04-06T08:20:00Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Moram priznati da mi zadnjih dana počeo faliti forum.
Onaj period s coronom nas je gadno pogodio! Sjebao nam MMA(nije bio uopće gust gledat), previše smo se svađali, gubili volju za raspravom itd. Sad, kao da nekako dolazi proljeće nakon tmurne i duge zime. MMA je opet postao zanimljiv. U zadnje vrijeme gledam stare borbe iz najboljeg UFC doba(od 2010 pa dalje), nove UFC zvijezde, FNC itd.
Zanimljivo je postalo i u svijetu. Mnogo toga se dogadja/lo, i bilo bi zanimljivo opet malo raspravljati o svim događanjima(uz neizostavnu ustaše/partizani temu 😁). Na drugim forumima je to nemoguce, ali ovdje smo bili kao neka mala ekipa, i fora bi bilo raspravljati.

Sto se mene tiče, nakon zadnjeg baniranja mislio sam povremeno uskakati s trolanjem(kao onda pasbrata :D) i vrijeđanjem, ali potpuno sam izgubio volju. Ispostavilo se da je zadnji ban bio jedna od boljih stvari koje su mi se dogodile. 😅
Shvatio sam koliko sam zelen došao kao Marc88 u MMA teme, gdje sam bio najveći trol jer se nisam bas najbolje kužio, pa sam to pokušao nadoknaditi trolanjem i svađanjem. 🥲
Kasnije sam isto napravio kao Djomla u avetima. Prezelen za odredjene rasprave.
Sad bih pak pomeo pod s Docom i ostalim antifama, jer ispostavilo se da ne trebam previše knjiga citati o toj temi, nego samo ekipu koja je itekako načitana. I sad se sjećam kad se Doc smijao jer sam Thompsona nazvao najpopularnijim HR pjevačem, pa bih bas volio da mi objasni kako je "krezubi" oborio svjetski rekord u samo 24sata, i to bas u "gradu heroju"? 😁 Čak bi i Porin osvojio da nije bilo Lasagne, sto je on također ismijavao.
Osjećam se kao Sergei Pavlovich, koji je onako neiskusan naletio na staru iskusnjaru Overema, a sad bi ga pregazio.

Ali dobro, to su sve sporedne rasprave. Sad mislim da bi nekako bilo fora aktivirati opet forum. Stipe i Boris su glavni krivci za propast, a hamush nije bio pravi tip za novog admina jer iz nekog razloga upropasti sve sto dotakne(sjetimo se kako je pokopao portal s "Mirku ne pakovati" :D). Idealn bi admin bio ksian ili bero, a glavni mod Zatochi. Pa ako netko ima volje, mislim da bi mogli opet pokušati. 🙂

amen,e sad kad si se ispovjedio ponavljaj za mnom:
Dušo Kristova, posveti me.

Tijelo Kristovo, spasi me.

Krvi Kristova, napoji me.

Vodo iz prsiju Kristovih, operi me.

Muko Kristova, okrijepi me…
😁

Volim misliti da ti to najvjerojatnije nije bila namjera, ali nemoj se ismijavati i rugati sa vjerskim osjećajima velike većine hrvatskog naroda.

2025-04-08T19:17:21Z
Vrijeđanje i trolanje nije dopušteno pa čak ni na ovom umirućem forumu koji se uskoro gasi.

Samo da napomenem da iskreno nitko niti ne zna tko si ti.
thelovacluka
2025-04-08T19:46:05Z
hvala što si nas podsjetio koji ..... je potjerao sve ljude otud. fuj.

lažeš ko političar.

Pripazi malo
2025-04-08T19:52:42Z
Lovac Luka - Eto ga, vrijeđanje i napadi ad hominem, a uz to i ponovno laganje, klevete i poticanje na linč. Uz to, hvala, također na lijepim riječima. Vidjet ćemo hoće li ovo biti banirano ili će i ovo proći ispod radara. Svojom si reakcijom sve rekao. Ne bi ti se nimalo svidjelo što drugi ljudi, vrlo iskusni i stručni, misle o tebi i tebi sličnima na ovom forumu, koji je upropašten upravo zbog ponašanje tebe, Hamusha, Pecha i sličnih. Ponovno, svojim komentarima potvrđuješ da sam u pravu.
thelovacluka
2025-04-08T19:55:15Z
lažeš. to je činjenica.

možeš ići na onaj neki reality show sa ovim dramama, manipualcijama. koma. fuj.
2025-04-08T20:07:58Z
Trolaj negdje drugdje.
thelovacluka
2025-04-08T20:19:25Z
netko drugi, jel se može ljude blokirati tu?
Zatoichi
2025-04-08T22:32:47Z
PFS forum pravi opet rekord,3 godine na aparatima,samo se puls osjecao,jedan post nakon 3 godine i u par dana imamo svadju,edituju se postovi i onda ban…….najbolji smo,nema jacih od nas na internetu 😁👍
btw. i dalje nisam siguran da li je prava svadja bila ili opet neko koristeci dva nicka se svadjao sam sa sobom 😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2025-04-09T06:44:16Z
Ne, ja tu svake godine jedan post stavim čisto da vidim ako tko odogovri.

Ovaj lik je ne znam kojeg profila od prije. Ali, gle to pisanje. Po meni to nije normalni razgovor. Ne kužim otkud ljudima u glavi potrebe za stvaranjem toliko drame i provociranja sa nekim ljudima koje niti ne poznaš. Još i to pola toga laže. Naravno da mi ne pada na pamet više odgovarati takvima.

I iskreno, ne znam zašto se mene opominje što sam napisao da je proljev? Ako ćemo po nekim standardima za društvene mreže, mislim da to ne spada u nekakve prijetnje, mržnju ili slično.
ali dobro.

Kao što rekoh, samo nas je podsjetio zašto je to zamrlo. Fascinantno kako par takvih može uništiti neku "zajednicu".

Samo da se smire tenzije, ništa drugo.
Šakić
2025-04-09T07:41:03Z
Originally Posted by: thelovacluka 

a koji su to?

Jesi siguran da želiš o tome? Čak i nakon sto je korona ludilo prestalo doslovce onog dana kad je Putin napao Ukrajinu? I nakon sto svi mediji sad ismijavaju te mjere, iste one koje su toliko zagovarali? Jesi siguran da želiš o tome?
Šakić
2025-04-09T07:42:45Z
Originally Posted by: Strikeforce MMA 

Vrijeđanje i trolanje nije dopušteno pa čak ni na ovom umirućem forumu koji se uskoro gasi.

Jesi to ti Zatocihi ili?
Zašto gasiti forum? Da ga pokušamo oživjeti možda?
Ubrzo će Jones-Aspinall, i još mnogo toga. Šteta je to ne komentirati.

P.S.
Jel ovaj sto uskače Mate možda?
thelovacluka
2025-04-09T08:58:02Z

a koji su to?

Jesi siguran da želiš o tome? Čak i nakon sto je korona ludilo prestalo doslovce onog dana kad je Putin napao Ukrajinu? I nakon sto svi mediji sad ismijavaju te mjere, iste one koje su toliko zagovarali? Jesi siguran da želiš o tome?

Znam da bude ovo zvučalo tašto i inače ne sjećam se točno tko si, ali već po ovim rečenicama vidim kako dolaziš do zaključaka i ne mislim se spuštati na taj nivo "razgovora". vidim da postoji opcija skrivanja poruka nekog profila, to budem sada isključio, a ti onda razgovaraj sa nekim drugim.

a ostali, naravno, možemo prokomentirati sve što se događa 😃 pogotovo narančastog u USA 😃 tarfni brojevi i ostalo haha

Šakić
2025-04-09T12:19:20Z

a koji su to?

Znam da bude ovo zvučalo tašto i inače ne sjećam se točno tko si, ali već po ovim rečenicama vidim kako dolaziš do zaključaka i ne mislim se spuštati na taj nivo "razgovora". vidim da postoji opcija skrivanja poruka nekog profila, to budem sada isključio, a ti onda razgovaraj sa nekim drugim.

a ostali, naravno, možemo prokomentirati sve što se događa 😃 pogotovo narančastog u USA 😃 tarfni brojevi i ostalo haha

Pa napisao sam gore tko sam 🙂
Inače si mi bio jedan od najdražih forumaša, i ovaj dio na koronu se nije bas odnosio na tebe jer ne sjećam se sto si točno pisao o coroni. Vise na one koji su bili za prisilno cijepljenje i kojekakve mjere, a Stipe je bio jedan od tih.
Zatoichi
2025-04-10T01:17:06Z

Jesi to ti Zatocihi ili?
ne,ja nevolem crvenu boju,samo crnu 😁

P.S.
ne,svaki post od mate je barem stranica

Šakić
2025-04-10T08:34:30Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Jesi to ti Zatocihi ili?
ne,ja nevolem crvenu boju,samo crnu 😁

P.S.
ne,svaki post od mate je barem stranica

Znam i ja da voliš crnu 🙂
Uvijek sam ti zamjerao sto nisi bio aktivnij u avetima kad se WW2 teme bile 😉
Users browsing this topic