DjomlaKS
2020-06-04T08:07:25Z
Originally Posted by: Stipe 

Gdje točno to vidiš?

-Stipe

Kad otvorim na mobitelu pa zarolam skroz dolje
DjomlaKS
2020-06-04T10:02:41Z
UserPostedImage 

Ok netko me trola vec :)18
Zatoichi
2020-06-04T10:57:51Z
Izgleda dobro,na mobitelu su slike verticalno ,na pc i tabletu horizontalno,svi linkovi vode ka pfs glavnoj stranici.....hajde ubacite malo golotinje,
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Slash
2020-06-04T11:07:55Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Izgleda dobro,na mobitelu su slike verticalno ,na pc i tabletu horizontalno,svi linkovi vode ka pfs glavnoj stranici.....hajde ubacite malo golotinje,

Ima linkova na forum + linkova koji su već 10ak godina stari.
Zatoichi
2020-06-04T11:24:44Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: Zatoichi 

Ima linkova na forum + linkova koji su već 10ak godina stari.

Da,miksa al nije lose,bas sam par starihclanaka citao,inace rijetko idem na glavnu stranicu,sve u svemu i like

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2020-06-04T17:37:45Z
Proslijeđeno je tehničkim adminima, vidjet ćemo što će reći.
Hvala za napomenu!

-Stipe
Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2020-06-05T10:52:27Z
Bilo je isprobavano nešto s novim bannerima.
Sad je, kako čujem, malo korigirano.

-Stipe
Zatoichi
2020-06-05T10:56:24Z
Originally Posted by: Stipe 

Bilo je isprobavano nešto s novim bannerima.
Sad je, kako čujem, malo korigirano.

-Stipe

Nije malo nego su skroz sklonili....hocu linkove nazad.....odmah....😀
DjomlaKS
2021-02-18T12:02:14Z
Znam da smo vec sve rekli na ovu temu, al pobogu pa zar se bas nista ne moze uciniti??? Ovo mi izgleda kao da je virus zahvatio PFS forum, a nikog ne briga za to. Parola je "snalazite se kako znate".
Totalno nepregledno, odbojno, i komplicirano. Jednostavno postaje mučno bilo kakav post napisati.

Jbt ako se vec ne moze nova verzija napraviti, moze li se barem klikom misa stara vratiti??
Mate 2
2021-02-19T15:52:14Z
Ozbiljno, možete li ikako vratiti izgled starog foruma, ovaj je prilično nepregledan.
Zatoichi
2021-02-20T01:39:27Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Znam da smo vec sve rekli na ovu temu, al pobogu pa zar se bas nista ne moze uciniti??? Ovo mi izgleda kao da je virus zahvatio PFS forum, a nikog ne briga za to. Parola je "snalazite se kako znate".
Totalno nepregledno, odbojno, i komplicirano. Jednostavno postaje mučno bilo kakav post napisati.

Jbt ako se vec ne moze nova verzija napraviti, moze li se barem klikom misa stara vratiti??

To je kao nova “improved“ verzija ,meni smeta sto kad se otvori na ipadu ili iphonu a i androidu,moram zoom in,zoom out i nacentrirati da bi mogao citati,to nisam morao prije posto je bila dole u cosku screena mogucnos da prebacis na mobilnu verziju gdje je automatski se nastimavalo po velicini screena...nema te opcije vise,sad kad se otvori,otvara se kao za desktop...ja trenutno koristim spacelab forum,koliko toliko je ok no cini mi se da je “space” u kojem se nalazi svaki subforum preveliko i mozda bi trebalo da bude uze,background boja “spacelab” mi se svidja u gornjem djelu screena ali kako idem prema donjem djelu screena backgraund postaje sve tamniji,mislim da bi bilo bolje da je sve svijetlije kao u gornjem djelu gdje se nalazi Profightstore logo....evo kako izgleda kod mene a ujedno evo i slika prijasnjeg foruma kao mobilna verzija
Sada:
UserPostedImage 

Prije(mobilna verzija)

UserPostedImage 

Djomla i resto ekipe,ako imate nekih konkretnih ideja ubacite ovdje pa cemo da posaljemo dalje 👍
DjomlaKS
2021-02-20T12:13:32Z
Zatoichi, 11 godina je forum odlicno funkcionirao. Mijenjale se verzije vise puta, i sve su ok bile. Sad odjednom BUM i nitko nema pojma kako dalje!? To nije moja struka, kao ni vecini forumasa, al nekako mi je tesko vjerovati da bas nitko od tih u vrhu portala nema rijesenje za ovo. Jbt, copy/past od neke prosle verzije i sve 5. Nije bas da smo po tom pitanju zahtjevni
thelovacluka
2025-01-22T20:03:51Z
Gdje su svi ti ljudi? 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Users browsing this topic