hamush
2015-04-19T20:42:14Z
Originally Posted by: fanatic 

jel smijem reć da je Rockhold (osim što je i odličan borac) jednostavno prelijep :)14

Smijes...
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pedercino... :)20
DugoVecCitam
2015-04-19T20:49:06Z
Arti spada medu nase ljepse borce.
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2015-04-19T20:58:47Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Arti spada medu nase ljepse borce.

neznam

ima facu kao drug tito u mladim danima

DjomlaKS
2015-04-19T21:03:25Z

Originally Posted by: DjomlaKS 

jel smijem reć da je Rockhold (osim što je i odličan borac) jednostavno prelijep :)14

To trubim vec duze vrijeme. Definitivno najveci jebac medju mma borcima, plus sto izgleda kao decko od milijun dolara :)18.
Evo nedavno je sudjelovao u realytiju nekom i posevio sve sto je ugledao. A vec duze ga proglasuju glavnim MMA playboyom.

On je americka verzija Zmaja od Sipova, Zmaj od ATT-a :)2

neki link ili video? :)42 :)42 :)42

http://www.fightsite.hr/...-sokira-gledatelje-video 
DjomlaKS
2015-04-19T21:21:51Z
meni su glavni Arlvoski i Rockhold. Pravi machomeni koji izgledaju kao grcki bogovi. Visoki,isklesani,misicavi,vrazjeg osmijeha, jednom rjecju savrseni!
Rockhold mi je ipak na prvom mjestu jer ima nesto ljepsi osmijeh.
Odmah nijansu iza njih ide Overem. O njemu ne treba puno trosit rijeci. Za mnoge je na prvom mjestu al eto meni je bijela rasa ipak lepsa i tijelo mu izgleda malo cudovisno naspram ova dva lepotana.
4. bi mogao biti Weidman, 5. Jones zbog onog djecjeg osmijeha,a i odlicne je gradje. Machida nije los.
Frank Mir je cool lik, i dosta fin, al nikako da poveze onu frizuru i bradu. Nekad cupav nekad zalizan. Za njega(vjerujem zbog tog) dosta ljudi kaze da je ruzan.
Shogun ima lijepu facu ali gradja nula bodova. Nigdje ocrtanog misica.

Od djevojaka je Gina Carano jedna jedina. Ona mi je top 5 najljepsih zena svijeta.
Od trenutnih borkinja mi je Miesha najjebozovnija, i nema ih bas puno. Ronda je nekad bila komad ali zbog onakvog ponasanja joj dolazi do izrazaja samo ona velika glavurda, tako da mi je bas bezze. Paige mi je nekako klinka i nije nesto napeta. Felice ima bas ono kurvanjsko ponasanje sto mi se jako svidja, no prvo sto mi upada u oci je ona ogromna celjust pa mi ne spada medju najbolje!

Al nije sve tako crno. Ovdje ima zaista odlicnih komada za koje nisam ni znao. Uzivajte!

http://www.fightsite.hr/...-sokira-gledatelje-video 

http://www.fightsite.hr/...a-2-waterson-curran-albu 

http://www.fightsite.hr/...-gurgel-markos-fotovideo 

Seded
2015-04-19T21:41:09Z

meni su glavni Arlvoski i Rockhold. Pravi machomeni koji izgledaju kao grcki bogovi. Visoki,isklesani,misicavi,vrazjeg osmijeha, jednom rjecju savrseni!
Odmah nijansu iza njih ide Overem. O njemu ne treba puno trosit rijeci. Za mnoge je na prvom mjestu al eto meni je bijela rasa ipak lepsa i tijelo mu izgleda malo cudovisno naspram ova dva lepotana.
4. bi mogao biti Weidman, 5. Jones zbog onog djecjeg osmijeha,a i odlicne je gradje. Machida nije los.
Frank Mir je cool lik, i dosta fin, al nikako da poveze onu frizuru i bradu. Nekad cupav nekad zalizan. Za njega(vjerujem zbog tog) dosta ljudi kaze da je ruzan.

UserPostedImage

Ajde da je travarica ovako opisao Mirka, ali seriously? WTF bro? :)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
DjomlaKS
2015-04-19T22:07:50Z
Originally Posted by: Seded 

UserPostedImage

Ajde da je travarica ovako opisao Mirka, ali seriously? WTF bro? :)18

:)20

Jest malo gay al kad se vec otvorila tema morao sam to izbacit iz sebe
Seded
2015-04-19T22:13:39Z

Jest malo gay al kad se vec otvorila tema morao sam to izbacit iz sebe

I jesi ga na Rockholda izbacio? :)20

UserPostedImage

ovo u ruke i obriši monitor i tipkovnicu :)20
"It's not checkmate. The king has one more move."
ZgemboAdislic
2015-04-19T22:15:57Z
U sta se ovaj forum pretvara?:)20
Neodgovorni
2015-04-20T00:17:57Z
1. Frank Mir. Faca kao da u seriji igra highschool jocka. Čak je i Dana jednom rekao nešto na tu temu. Premasivan za prosječnu ženu ipak.

2. Jon Jones. Savršen crnački specimen. Ko to voli jelte. Visok, pravilan, možda i presamopouzdan.

3. Shogun i Weidman. Nisu oni toliko lepi koliko izgledaju muški zgođušno.

4. Machida. Vrlo markantan. Meni zrači inteligencijom i kvalitetama vođe ali mislim da ga žene doživljavaju kao čudnovatog kljunaša.

5. Rockhold. Ne znam što reći. Relativno je pravilan, onako kako sportaši znaju biti. Plus visok i lijepo građen (za žensko poimanje, za mene ima pretanak struk). Malo blentava konjska faca ako mene pitate ali kontam da je simpa za većinu žena.

Ako se ne varam, Frank Shamrock je bio jako zgodan. Ken takođee ima neku svoju privlačnost, Sean Penn tipa.

Overeema prvi put čujem da netko pozitivno komentira. Meni djeluje kao čudovište s onom kosom spuštenom prenisko i podbuhao.

Meni je Minotaur izgledao odlično kad je bio mlad. Sad je to starac.
Neodgovorni
2015-04-20T00:22:23Z
Ako uključimo K-1, Badr Hari je nevjerojatno zgodan, i u faci i u tijelu.
hamush
2015-04-20T00:38:29Z
UserPostedImage

evo patite droce! Joe son je seksi...

Don Frye je salon ljepote za svih vas...
UserPostedImage

ne zaboravimo i the HAWT ONE

UserPostedImage
Kristijan
2015-04-20T05:26:12Z
Tek sad vidim Rockholda u toj nekoj retard emisiji, a budaletine :)18
"Do you rather swallow or spit" :)18

Najjace kad je dosao u Meksiko na snimanje TUF-a Velasquez - Werdum, i ulece, razgalamio se, a Velasquez ce Cormieru, ko je ovog zva, niko :)18

full epizoda

Alan Jouban i Paige VanZant.

Mada ima tu izbora Josh Thomson, K.J. Noons, Luke Rockhold, Vitor Belfort, Yoshihiro Akiyama, Chris Weidman, Condit, Sarafian, GSP, Rua, moze i Arlovski, ok su za oko.
Kakav crni Jon Jones.
Woodley pa Evans.

Sto se tice Tate, meni se sve cini da ona radje pljune :)18
DugoVecCitam
2015-04-20T07:08:19Z
Pettis i Mcdonald su lijepi, ali nekako djecacki, fali im muskost. Dok Arlovski nije toliko lijep koliko je faca i muzevan, bas ono pravo musko. I po meni je top 5 definitivno.
DRAGI PRIJATELJI...
Chiodo
2015-04-20T07:18:59Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

1. Frank Mir. Faca kao da u seriji igra highschool jocka. Čak je i Dana jednom rekao nešto na tu temu. Premasivan za prosječnu ženu ipak.

2. Jon Jones. Savršen crnački specimen. Ko to voli jelte. Visok, pravilan, možda i presamopouzdan.

3. Shogun i Weidman. Nisu oni toliko lepi koliko izgledaju muški zgođušno.

4. Machida. Vrlo markantan. Meni zrači inteligencijom i kvalitetama vođe ali mislim da ga žene doživljavaju kao čudnovatog kljunaša.

5. Rockhold. Ne znam što reći. Relativno je pravilan, onako kako sportaši znaju biti. Plus visok i lijepo građen (za žensko poimanje, za mene ima pretanak struk). Malo blentava konjska faca ako mene pitate ali kontam da je simpa za većinu žena.

Ako se ne varam, Frank Shamrock je bio jako zgodan. Ken takođee ima neku svoju privlačnost, Sean Penn tipa.

Overeema prvi put čujem da netko pozitivno komentira. Meni djeluje kao čudovište s onom kosom spuštenom prenisko i podbuhao.

Meni je Minotaur izgledao odlično kad je bio mlad. Sad je to starac.

To je već ženski opis i dobro je vidjet takva razmišljanja:)36 .

Chiodo
2015-04-20T07:20:25Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Pettis i Mcdonald su lijepi, ali nekako djecacki, fali im muskost. Dok Arlovski nije toliko lijep koliko je faca i muzevan, bas ono pravo musko. I po meni je top 5 definitivno.

:)36 Kao i frendica mi veliš.Ziher je tako onda!
DjomlaKS
2015-04-20T09:23:13Z
e da, totalno sam zaboravio welterase a najprije Josh Thomsona. Definitivno frajer koji moze stat na crtu Arlovksom i Rockholdu. On je nesto manji pa zato ne dolazi do izrazaja kao ova dva manekena al sto se tice izgleda nema mane. Svaka crta mu je na mjestu.
Condit je takodjer fin decko. Malo mrsav no opet visok,zgodan i lice fino. Kj Nonns prelijep!!!
Pettis je isto zgodan decko al on mi je vise djecacic.

-Neodgovorni.
Slazem se za Mira da je faca, i da je premasivan za prosjecne djevojke jer je u zadnje vrijeme nabio kile koje mu ne stoje bas. Dobio je skembu, glava mu narasla i nekako je sav nezgrapan. Al zato onaj stari Mir je bio pravi alfamuzjak. Da je u to vrijeme mogao naci pravog firzera bio bi mi u samom vrhu.
Za Machidu ti takodjer stoji. Zgodan al imam osjecaj da je u zenskom svijetu bas kao cudnovati kljunas :D

Istina i za Arlovskom. Mozda i nije toliko lijep da ne zraci ovom sirovom muzevnoscu. On bas izgleda kao da je izletio iz neke grcke mitolgije, primjer savrsenog muskarca!
DjomlaKS
2015-04-20T09:24:38Z
Originally Posted by: Kristijan 

Najjace kad je dosao u Meksiko na snimanje TUF-a Velasquez - Werdum, i ulece, razgalamio se, a Velasquez ce Cormieru, ko je ovog zva, niko :)18

:)18
daj link bgti to moram vidjet. Inace jedna je od najvecih faca, lijep a usto blesasto sarmantan!
DoKoske
2015-04-20T09:48:13Z
istjerali smo konačno pedere na vidjelo hihihihihi

miesha je jebozovna, ali nikakva sad prezgodna butra. mala paige je jako simpa, ali nema mi seksualne privlacnosti.

od muških ste zaboravili bekavca definitivno, jako puno ženski me pitalo za njega kad čuju da radim mma :)20
wash your feminine side clean off
DugoVecCitam
2015-04-20T09:48:30Z
Uuuuu da, Noons je bas ono frajercina. A Josh Thompson je gay vrlo vjerovatno. :)20
DRAGI PRIJATELJI...
Similar Topics
Users browsing this topic