Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-05-03T14:32:52Z
Montana Joe
2015-05-03T15:33:54Z
Nema gluplje nego uspoređivat ta dva različita sporta. Potpuno suluda ideja kada to rade. Jedno s drugima nema tolike veze niti su slični sportovi. To što su borilački ne znači da su isti. Mada bi volio da mma stvori takva imena i da navuku toliko ljudi kao što su ovi iz boksa stvorili.

Komentar:)2 na sve ovo koji sam vidio

A šta je MMA nego biznis, puno manji nego bi to htjeli čelnici UFCa. Čelnici UFCa guraju irskog pastira na Alda isto zbog sporta ili zbog zarade ? Da je to sport ,ne bi bilo otkaza nakon par poraza ,nego bi borac ispao u neku nižu ligu. O kome se ti ljudi brinu osim o onima koji nose lovu ? Da ne počnem o viteštvu i o legalnom laganju oko težinskih kategorija, sam sebi sam dosadan s tim al mrzim kad je natjecanje bazirano na laži oko kilaže. Kad se vidi Charlize Theron , razni pop pjevači i ostali poznati kak gledaju UFC , onda je super, oni svi sigurno znaju kaj je kroše a kaj kimura. Big Brother MMA, ej, Big faking MMA Brother, smijeh. Razlika između boksa i MMA je to kaj MMA pokušava dostić nivo u mainstreamu gdje je boks i to je to. Te spike čiji je tata jači nemaju smisla. Da se to dogodi (da MMA stigne boks u zaradi), sutra bi osvanuo tekst kak je Aldo zaradio 150 milja eura i ono,bio bi proglašen praznik. Sve te polukriminalce bi trebalo istjerat, iz boksa iz MMA, iz svih natjecanja gdje su oni vlasnici raznih organizacija, WBA,WBC,WBF,....pa i UFC,M1,Bellator.... Svi su oni tu zbog love i zarade.
Puncher
2015-05-03T17:16:22Z
Originally Posted by: Losh 

UserPostedImage

Dok je analogni boks legenda, poezija i sonata, digitalni MMA je kao loše uglašena nova gitara..sa jedinom ispevanom notom, mnogo lep na oko brate mili ali se brzo kvari..
Da taj MMA toliko valja u svetu plačao bi svoje borce 400 milja. Poštujem taj MMA ali za mene je to kao kad gluv čovek sluša AC/DC.
:)20
DjomlaKS
2015-05-03T17:34:28Z
meni je najjace sto na Fight Site svrsavaju nakon ovako "lose" boksacke izvedbe :)18

Jbt jedva docekaju neki boksacki mec(vecinom Klickov) da ga mogu maksimalno popljuvat i time promovirat MMA, ponavljajuci po tko zna koji put kako boks propada a MMA raste :)27
Stvarno postaju trolovi A kategorije!

kuzma
2015-05-03T18:22:27Z
ne znam,ja koliko god volim mma i dalje mi je veci gust pogledat ovakvu boksacku poslasticu nego dobar dio mma borbi
"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
balooba
2015-05-03T19:32:38Z
Usporedjivat boks i mma je isto kao i usporedba kosarke i nogometa.
ovo su dva borilacka sporta, a ova druga dva su sportovi s loptom. vece dodirne tocke od toga nema.
bbbmarc
2015-05-03T19:44:46Z
gledam sad reprizu, i meč mi se čini puno boljim nego kad me držao hype u 6h ujutro i kad su očekivanja bila golema
bbbmarc
2015-05-03T19:53:05Z
Originally Posted by: ksian 

Najprije se nadam da je doktor zadovoljan mojom prognozom i obrazloženjem. Ja sam usta jutros, svjež i čio, prevrtija meč, definitivno ovo nije bila stvar zbog koje bi ostao budan.

Što se Floyda Mayweathera tiče, možemo ga mrzit, možemo prezirat njegovo seljačko poziranje sa hrpama novčanica, zlata i Justinom Bieberom, ali, čovik je uspija za ogromnu lovu izmarkertirat nešto što definitivno ne vrijedi toliko. Već je prije lipo objašnjeno da ovo sinoć nije bija boksački meč, već jedan društveni događaj u Americi, parada važnih glava, nešto što ima veću društvenu i ekonomsku važnost nego li sportsku.

I premda ću i dalje reći da je Floyd pobjedu dobrim djelom izvojevao u zadnjih nekoliko godina, čekajući da Mannyjeva napadačka moć ishlapi sa godinama, pošteno je priznati da je odradio odličan meč i pokazao da je definitivno jedan od najboljih tehničara i taktičara svih vremena. Pored toga, niko ne može reći da nije pravi šampion, jer, je u principu, kako sam već naveo, da je ovo izgubio nekom tijesnom odlukom, imao je ovo priliku prodati bar još jednom, ako ne i dvaput, i otići u mirovinu sa još puno novaca.

Znači, izuzetno mu je stalo mu da u mirovinu ode sa nulom u rubrici poraza. Ali, kako ja vidim stvari, ako želi da to ostane tako, dan njegove mirovine nije daleko, jer ne ide brži i jači. Dolaze mlađi, gladniji, fizički moćni, recimo, rekao bi da će Keith Turman za par godina imati njegov broj.

floyd frajer sad izgleda oče napustit pojaseve i tražit "narod" da mu izabere protivnika za kraj, people's champ... i smell 400mil$ :)20
fanatic
2015-05-03T19:53:08Z
kao prvo i najbitnije: meč uopće nije bio loš i stvarno je nevjerojatno čitat sve one komentare o očajnom meču. boksački meč nije ulični šakački dvoboj nego sport u kojem taktika igra veliku ulogu. meč je imao i teške udarce, dobre kombinacije, intenzitet i uopće mi nisu jasne odakle tolike kritike

što se tiče ishoda meča...ne znam. Manny je napadao, Manny je bio agresor, a Floyd je bio mudar, bio je pravovremen i bio je to što je: fenomenalan boksač

ono što meni upada u oči su gadljive sudačke bodovne liste. Floyd je možda bio bolji, no 10-2 u rundama? ko tu koga jebe? i ono, to se događa već po ko zna koji put. nekad imam osjećaj da kad bi Floyd i njegov protivnik stajali svak u svome kutu 12 rundi da bi suci bodovali 120-108 za Floyda
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Grunf
2015-05-03T20:55:27Z
Citam tu komentare i cudim se.10-2 u korist floyda,ajme meni.Prve 3 runde izjednacene,4 manyeva,6 isto.5 i 7 izjednacene,8 manyeva i zadnje 4 floydove.Po mom jedino dobro sto je floyd radio su eskivaze i tu i tamo bi pogodio u glavu.Ali masu udaraca mu zavrsi na ramenu ili samo okrznu manyevu glavu.Dok je dosta manyevih udaraca proslo i par puta uzdrmalo floyda.A osim toga one manyeve serije bi mu trebale doniti nesto bodova.Many je bio agresivniji i vidilo se da je dosa boriti se,a ne bjezati po ringu kao floyd.
"Bolje ziva kukavica nego mrtav heroj"
Montana Joe
2015-05-03T21:18:28Z
Slabo čitas jer nitko nije s 10-2 ok no realno 8-4 je bilo i Floyd precizniji što je statistika i pokazala.Zna se kakav stil imaju jedan i drugi pa je presmiješno to prozivanje u vezi taktike.
Grunf
2015-05-03T21:47:51Z
Ona statistika je po meni nerealna.Da su oba dva udarila oko 400 puta.Ocito je da je many udarao puno vise.Sad ko je bio precizniji u to ne ulazim ali definitivno many je uputio bar 50 udaraca vise.
karl anal
2015-05-03T23:59:25Z
Originally Posted by: Grunf 

Ona statistika je po meni nerealna.Da su oba dva udarila oko 400 puta.Ocito je da je many udarao puno vise.Sad ko je bio precizniji u to ne ulazim ali definitivno many je uputio bar 50 udaraca vise.

skini si snimku i počmi brojat sam pa se onda opet čujemo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Cro_Core
2015-05-04T07:23:02Z
Za prosječnog gledatelja možda jest razočaranje, po meni niti najlošiji, niti najgori meč. Možda zbog hype-a su ljudi očekivali da će se naći na centru, i bacat krošee pa tko prvi padne. Po mom mišljenju Floyd jednostavno brži, precizniji, i inteligentniji. Bilo mi je jasno od 4. runde da ce ici do odluke za Floyda. Niti u jednom trenutku Floyd nije izgubio kontrolu. Osjetio je ljevicu Pacmana par puta, ali nikakve realne opasnosti. Očekivao sam nekako od PacMana više, ali mislim da je ovo njegov maksimum kontra Floyda. Dogodilo mu se isto što i Alvarezu, a to je da Floyd ne udara jako, ali udara dovoljno da te uspori, i tjera na razmišljanje, što za posljedicu ima da oklijevaš, postaješ predvidljiv, a tu je Floyd bog jer refleks, brzina, i inteligencija dođu do izražaja. Sve u svemu volio bih re-match, iako sam siguran da bi ishod bio isti.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-05-04T07:39:01Z
Meč je bio odličan.

Ne znam šta su očekivali ljudi koje je meč razočarao, double KO? Tempo je bio sjajan, obojica su fenomenalni majstori. Gledali smo sukob dva stila, agresivne Mannyeve serije i kirurške Floydove kontre. Ovakav boks mogao bih gledati satima u komadu.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-05-04T08:01:55Z
Originally Posted by: fist 

Meč je bio odličan.

Ne znam šta su očekivali ljudi koje je meč razočarao, double KO? Tempo je bio sjajan, obojica su fenomenalni majstori. Gledali smo sukob dva stila, agresivne Mannyeve serije i kirurške Floydove kontre. Ovakav boks mogao bih gledati satima u komadu.

U njegovom slučaju pikanja koja ne izazivaju neku štetu. A mečevi bez pravih udaraca neće nikad dobro sjest javnosti, to je jednostavno tako.

Jbg, ovo je profi sport, a kao takav je za širu publiku. A nju ne zanimaju ovakva taktiziranja bez pravih udaraca, posebno kad je riječ o tzv. MEČU STOLJEĆA vrijednom pola milijarde $. Oni ne gledaju boks radi šahovskih taktika, već radi šore.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-05-04T08:40:13Z
Originally Posted by: bero 

Meč je bio odličan.

U njegovom slučaju pikanja koja ne izazivaju neku štetu. A mečevi bez pravih udaraca neće nikad dobro sjest javnosti, to je jednostavno tako.

Jbg, ovo je profi sport, a kao takav je za širu publiku. A nju ne zanimaju ovakva taktiziranja bez pravih udaraca, posebno kad je riječ o tzv. MEČU STOLJEĆA vrijednom pola milijarde $. Oni ne gledaju boks radi šahovskih taktika, već radi šore.

Floyd je na "taktiziranju bez pravih udaraca" došao do statusa naplaćenijeg boksača u povijesti tako da ti ovo baš ne drži vodu.

bbbmarc
2015-05-04T08:44:58Z

Meč je bio odličan.

a e
boks se razvio..

na žalost birtaške publike vrhunski boksači su najviše napredovali u defenzivi, kretanju i izbjegavanju štete
Grunf
2015-05-04T09:10:46Z
Po meni je many nanio puno vise stete od onih polu udaraca na razini Tae-Kwon-Do.I grljenja na svaki pokusaj akcije.Ja sam napocetku meca navijao za floyda(i uplatio listic na njega) i kad je doslo do 4 pa do 10 ja sam bio uvjeren da on gubi.Kavi kirurski precizni udarci koji okrznu glavu ili pogode manya u rame.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-05-04T09:23:51Z

Meč je bio odličan.

Floyd je na "taktiziranju bez pravih udaraca" došao do statusa naplaćenijeg boksača u povijesti tako da ti ovo baš ne drži vodu.

Do tog statusa nije došao toliko radi svog boksačkog stila, već je tu velik broj faktora, plus njegove izvanrinške aktivnosti.
Ja nigdje nisam rekao da on nije gledan, samo da su mu nastupi kritizirani.
Isto kao i Kličko: svi ga pljuju, a opet svi gledaju njegove mečeve. Pa opet pljuju jer nisu dobili što su očekivali. I tako unedogled.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu