bbbmarc
2015-05-03T05:18:28Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: balooba 

Bozic je bas zabrijao, nije ovo bilo nerijeseno. ni blizu. po meni, realno bodovanje.

Ova druga dva suca realna, onaj prvi malo navijački, jebiga, floyd je uspia nametnit svoj stil borbe, plus dosta vrimena je uspia zauzet sredinu ringa i odatle diktirat tempo, ono malo šta mu to nije uspio je paq iskoristia ali sve u svemu nedoboljno, a ovo šta paq veli da je on mislia da je dobia borbu i da zato nije stiska zadnje dvi runse mi nije jasno, treba mu malo veći reality check

a sad pazi

zbog božićevog komentiranja meča i "razočaranja" što nije bilo nerješeno, svi hrvatski "fanovi" i "znalci" će po forumima i kavama pričat o velikoj nepravdi i krađi
:)20
karl anal
2015-05-03T05:22:03Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Bozic je bas zabrijao, nije ovo bilo nerijeseno. ni blizu. po meni, realno bodovanje.

Ova druga dva suca realna, onaj prvi malo navijački, jebiga, floyd je uspia nametnit svoj stil borbe, plus dosta vrimena je uspia zauzet sredinu ringa i odatle diktirat tempo, ono malo šta mu to nije uspio je paq iskoristia ali sve u svemu nedoboljno, a ovo šta paq veli da je on mislia da je dobia borbu i da zato nije stiska zadnje dvi runse mi nije jasno, treba mu malo veći reality check

a sad pazi

zbog božićevog komentiranja meča i "razočaranja" što nije bilo nerješeno, svi hrvatski "fanovi" i "znalci" će po forumima i kavama pričat o velikoj nepravdi i krađi

Ništa, sutra fino ponit rukavice sa sobom i kad netko počme sa takvom pričom, ajmo, navuci pa pojasnit par stvari :)20 :)20 :)20

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
gosuasus
2015-05-03T05:24:14Z
Da bilo je to brijem nategnutije neg što su suci rekli, ali Floyd ipak bolji u konačnici, jako dobro kontrolira Mannya u centru i dosta je toga blokirao i eskivirao uz ring.

Btw, scorecards:

UserPostedImage
karl anal
2015-05-03T05:28:30Z

Daj nabrzinu još jedan selfie fredie na entranceu, hahaha

paq
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
balooba
2015-05-03T05:33:10Z
Upravo to! sutra ce svi brujat kako nije postena odluka. vec sad bruje po facebooku.
Isto ko kad je Leonardo komentirao mec Klitchko vs Haye.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2015-05-03T05:45:03Z
Pogledao sam zadnjih 6 rundi prije odlaska na more,onako solidan mec. Ali i dalje tvrdim da ovo ne vrijedi 300 milijuna😄
bbbmarc
2015-05-03T06:05:26Z

Daj nabrzinu još jedan selfie fredie na entranceu, hahaha

paq

jebeš to, čekam floydov selfie s 200 milja dolara na jednoj hrpi, ili bar sa čekom :)20
Montana Joe
2015-05-03T06:25:11Z
Originally Posted by: gosuasus 

Da bilo je to brijem nategnutije neg što su suci rekli, ali Floyd ipak bolji u konačnici, jako dobro kontrolira Mannya u centru i dosta je toga blokirao i eskivirao uz ring.

Btw, scorecards:

UserPostedImage

Ovaj sudac kojinje dao 10 rundi Mayweatheru je malo pretjerao.
PacMan je ostavio konkretniji dojam ker ke snažnije i više udarao alo je ovaj dobijao runde jer je nametnuo svoj stil borbe.Zato borba nije bila niš posebno a takve su uvijek njegove borbe.Svakako je zasluźio pobjedu no nije pretjerano zanimljiv za gledanje kao PacMan.

Mayweather je kralj decisiona i nokaut samo ak je kao sa Ortizom pa se ovaj ne bori u tom trenutku.
ksian
2015-05-03T07:36:25Z
Originally Posted by: ive 

Pogledao sam zadnjih 6 rundi prije odlaska na more,onako solidan mec. Ali i dalje tvrdim da ovo ne vrijedi 300 milijuna😄

Mirno more, mornaru !

ksian
2015-05-03T07:59:13Z
Najprije se nadam da je doktor zadovoljan mojom prognozom i obrazloženjem. Ja sam usta jutros, svjež i čio, prevrtija meč, definitivno ovo nije bila stvar zbog koje bi ostao budan.

Što se Floyda Mayweathera tiče, možemo ga mrzit, možemo prezirat njegovo seljačko poziranje sa hrpama novčanica, zlata i Justinom Bieberom, ali, čovik je uspija za ogromnu lovu izmarkertirat nešto što definitivno ne vrijedi toliko. Već je prije lipo objašnjeno da ovo sinoć nije bija boksački meč, već jedan društveni događaj u Americi, parada važnih glava, nešto što ima veću društvenu i ekonomsku važnost nego li sportsku.

I premda ću i dalje reći da je Floyd pobjedu dobrim djelom izvojevao u zadnjih nekoliko godina, čekajući da Mannyjeva napadačka moć ishlapi sa godinama, pošteno je priznati da je odradio odličan meč i pokazao da je definitivno jedan od najboljih tehničara i taktičara svih vremena. Pored toga, niko ne može reći da nije pravi šampion, jer, je u principu, kako sam već naveo, da je ovo izgubio nekom tijesnom odlukom, imao je ovo priliku prodati bar još jednom, ako ne i dvaput, i otići u mirovinu sa još puno novaca.

Znači, izuzetno mu je stalo mu da u mirovinu ode sa nulom u rubrici poraza. Ali, kako ja vidim stvari, ako želi da to ostane tako, dan njegove mirovine nije daleko, jer ne ide brži i jači. Dolaze mlađi, gladniji, fizički moćni, recimo, rekao bi da će Keith Turman za par godina imati njegov broj.
dr jupidu
2015-05-03T08:23:54Z
Originally Posted by: ksian 

Najprije se nadam da je doktor zadovoljan mojom prognozom i obrazloženjem. Ja sam usta jutros, svjež i čio, prevrtija meč, definitivno ovo nije bila stvar zbog koje bi ostao budan.

Što se Floyda Mayweathera tiče, možemo ga mrzit, možemo prezirat njegovo seljačko poziranje sa hrpama novčanica, zlata i Justinom Bieberom, ali, čovik je uspija za ogromnu lovu izmarkertirat nešto što definitivno ne vrijedi toliko. Već je prije lipo objašnjeno da ovo sinoć nije bija boksački meč, već jedan društveni događaj u Americi, parada važnih glava, nešto što ima veću društvenu i ekonomsku važnost nego li sportsku.

I premda ću i dalje reći da je Floyd pobjedu dobrim djelom izvojevao u zadnjih nekoliko godina, čekajući da Mannyjeva napadačka moć ishlapi sa godinama, pošteno je priznati da je odradio odličan meč i pokazao da je definitivno jedan od najboljih tehničara i taktičara svih vremena. Pored toga, niko ne može reći da nije pravi šampion, jer, je u principu, kako sam već naveo, da je ovo izgubio nekom tijesnom odlukom, imao je ovo priliku prodati bar još jednom, ako ne i dvaput, i otići u mirovinu sa još puno novaca.

Znači, izuzetno mu je stalo mu da u mirovinu ode sa nulom u rubrici poraza. Ali, kako ja vidim stvari, ako želi da to ostane tako, dan njegove mirovine nije daleko, jer ne ide brži i jači. Dolaze mlađi, gladniji, fizički moćni, recimo, rekao bi da će Keith Turman za par godina imati njegov broj.

Seded
2015-05-03T10:17:38Z
Originally Posted by: bbbmarc 

a sad pazi

Haha, pogodio si u srž. Komentiram s frendovima borbu i odmah prvi ko iz topa: "krađa. Trebalo je biti neriješeno."

"It's not checkmate. The king has one more move."
karl anal
2015-05-03T10:29:40Z
Pa eno PFS Facebook svi bruje kako je paq pokraden na najžešće
Borisstandup
2015-05-03T11:17:21Z
Ljudi se previse bave sudenjem i bodovanjem umjesto da gledaju borbu. Pogotovo je problem sto puno tih ljudi prati iskljucivo mma i ne prati boks osim kad su ovako malo vece borbe pa na osnovu pracenja mma boduju boks meceve. Barem takav dojam imam iz komentara po internetu.

Moram priznati da mi je jako cudan Manny kada kaze da je mislio da je pobijedio, znam da je dosta ulozio ali morao bi biti realniji a ocito ni njegov kut mu nije pomogao. Floyd bez obzira na sve bi polako mogao u mirovinu jer tesko da ce zadrzat nepobjediv status na ovaj nacin. Navodno u ponedjeljak se odrice naslova , bas me zanima koliko je to istinito.
Begbie
2015-05-03T11:26:14Z
navijao sam za pacmana,ali zasluzena pobjeda floyda...imao je i pacquiao svojih trenutaka,ali sve u svemu mayweather je radio ono sto zna najbolje branio se i kontrirao. i jos nesto. primjetio sam da je floyd kada je krenuo u ofenzivu izgledao puno bolje i dojma sam da je mogao cak i zavrsit borbu da je bio agresivniji...
Begbie
2015-05-03T11:33:19Z
ako nista drugo drago mi je da je vela naucio da orthodox u boksackoj terminologiji oznacava boksacki stav,a ne pravoslavnu vjeroispovjest kako je rekao za vrijeme jednog klitschkovog meca :)20
DugoVecCitam
2015-05-03T11:45:24Z
Steta sto Zeljko nije bio sinoc, bas me zanima koliko bi Floyd puta bio u "nokdaunu".:)20
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2015-05-03T12:03:51Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Steta sto Zeljko nije bio sinoc, bas me zanima koliko bi Floyd puta bio u "nokdaunu".:)20

Bas sam gledam prvenstvo hrvtske i sad bi nakon ovog meca trebo Zeljko komentirat,bit ce nokdauna koliko oces :)20
Inace super borbe zasad.

Edit: evo legende,komentira na sportskoj prijenos,neznam dal cu vise uzivat u mecevima il komentarima :)20
pecho
2015-05-03T13:11:02Z
Bezveze. Floyd bolji za par rundi ali daleeeeko je to od meča stoljeća.
I ovog Božića je stvarno bilo teško slušati.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Borisstandup
2015-05-03T13:29:37Z
Normalno kada je 300 milja samo za boksace da su ljudi imali najveca moguca ocekivanja.Osobno sam ocekivao polovicno zanimljiv mec, za nesto vise Manny je morao biti bolji ili Floyd nediscipliraniji nego inace.
Po meni sasvim solidno a da je prevelika lova u igri to svakako bez obzira o kome se radilo.

Citam i izjave nekih mma boraca o mecu ali to samo pokazuje koliko ne prate boks niti ga razumiju a vecina ih bogme takav boks i ima:).
Svatko tko zna i prati Floyda mogao je pogodit 100% kakvu ce taktiku imati a zasto bi je i mijenjao kada je s njom ostvario sve zivo.
Svidjela mi se reakcija Mayweathera starijeg koji ga je gurao i vidno nezadovaljan zahtjevao vise.

Ljudi mogu ne voljeti Floydov stil ali to ne umanjuje cinjenicu da je jucer cisto pobijedio.Mozda i ove Manny price o cudenju rezultatu sugeriraju da bi se radio uzvrat jer zaista nema logike da bi netko ozbiljno mislio da je pobijedio.
Cak ga je i nesretna statistika pokopala!