Najprije se nadam da je doktor zadovoljan mojom prognozom i obrazloženjem. Ja sam usta jutros, svjež i čio, prevrtija meč, definitivno ovo nije bila stvar zbog koje bi ostao budan.
Što se Floyda Mayweathera tiče, možemo ga mrzit, možemo prezirat njegovo seljačko poziranje sa hrpama novčanica, zlata i Justinom Bieberom, ali, čovik je uspija za ogromnu lovu izmarkertirat nešto što definitivno ne vrijedi toliko. Već je prije lipo objašnjeno da ovo sinoć nije bija boksački meč, već jedan društveni događaj u Americi, parada važnih glava, nešto što ima veću društvenu i ekonomsku važnost nego li sportsku.
I premda ću i dalje reći da je Floyd pobjedu dobrim djelom izvojevao u zadnjih nekoliko godina, čekajući da Mannyjeva napadačka moć ishlapi sa godinama, pošteno je priznati da je odradio odličan meč i pokazao da je definitivno jedan od najboljih tehničara i taktičara svih vremena. Pored toga, niko ne može reći da nije pravi šampion, jer, je u principu, kako sam već naveo, da je ovo izgubio nekom tijesnom odlukom, imao je ovo priliku prodati bar još jednom, ako ne i dvaput, i otići u mirovinu sa još puno novaca.
Znači, izuzetno mu je stalo mu da u mirovinu ode sa nulom u rubrici poraza. Ali, kako ja vidim stvari, ako želi da to ostane tako, dan njegove mirovine nije daleko, jer ne ide brži i jači. Dolaze mlađi, gladniji, fizički moćni, recimo, rekao bi da će Keith Turman za par godina imati njegov broj.