dr jupidu
2015-03-09T15:18:39Z
Semi-pro MMA

1. Blaž Mucić (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Izet Orlić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -70 kg

Profesionalne borbe

2. Veselko Bebek (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Ivan Garčević („Bushido Team“ Podgorica) - 77 kg
3. Anto Palavra (MMA klub „Patriot“ Zenica) vs Robert Olić Pulić (MMA klub „Bandog“ Zadar) -67 kg
4. Drago Kozina (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Boško Tadić (MMA klub „Prometej“ Nikšić) -77 kg
5. Karlo Caput („Gladiator team“ Dubrovnik) vs Amel Čamdžić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -73 kg
6. Roberto Soldić („House of pain“ Zagreb) vs Savo Lazić (MMA klub „Tivat“ Tivat) -77 kg
7. Luka Vuksan (MMA klub „Bandog“ Zadar) vs Marko Čvorović (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -77 kg
8. Adnan Aščić (MMA klub „Only One“ Travnik) vs Vojo Marjanović (MMA klub "Zabjelo" Podgorica ) – 96 kg
9. Ante Alilović ( KSB „Arti“ Ljubuški) vs Nebojša Bogdanović (MMA klub „Tivat“ Tivat) - 73 kg
10. Ivica Trusček („Black Dragon“ Zagreb) vs Rusmir Jugović ( „Strmonja Fight“ Novi Travnik) -81kg
11. Ivan Gluhak („Leon Gym“ Zagreb) vs Aleksandar Brajković (MMA klub Herceg Novi) – 81 kg

Borba za pojas prvaka AFC-a -66 kg

12. Ivan Zadro (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Marinko Zarubica (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -66 kg

Borba za pojas prvaka AFC-a -70 kg

13. Ivan Vladimir („House of Pain“ Zagreb) vs Alen Šabanović ( KBC „Scorpion“ Sarajevo) – 70 kg

Sponsor
dr jupidu
2015-03-09T15:28:18Z
drago mi je vidjet naše ffc "zvjezdice"truščeka i gluhaka na djelu al zamjerka na uparivanju s nebaš mma borcima.....

al koliko para

toliko

muzke

čudim se samo njihovim protivnicima koji stižu na evidentnu porciju batina

no za par stotina eura nekima su i batine dobrodošle:)20 ....
dr jupidu
2015-03-12T16:01:24Z
It's official now!

ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 4
Fight Card
Semi pro MMA rules
1. Blaž Mucić (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Izet Orlić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -70 kg
2. Đani Barbir (MMA klub „Bandog“ Metković) vs Luka Ćurković (KBK „Kula“ Sinj) -80 kg
Professional MMA rules
3. Veselko Bebek (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Ivan Garčević („Bushido Team“ Podgorica) - 77 kg
4. Anto Palavra (MMA klub „Patriot“ Zenica) vs Robert Olić Pulić (MMA klub „Bandog“ Zadar) -67 kg
5. Drago Kozina (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Boško Tadić (MMA klub „Prometej“ Nikšić) -77 kg
6. Karlo Caput („Gladiator team“ Dubrovnik) vs Amel Čamdžić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -73 kg
7. Roberto Soldić („House of pain“ Zagreb) vs Savo Lazić (MMA klub „Tivat“ Tivat) -77 kg
8. Luka Vuksan (MMA klub „Bandog“ Zadar) vs Marko Čvorović (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -77 kg
9. Adnan Aščić (MMA klub „Only One“ Travnik) vs Bojan Milović (MMA klub „Black Hunters“ Herceg Novi) – 96 kg
10. Ante Alilović ( KSB „Arti“ Ljubuški) vs Nebojša Bogdanović (MMA klub „Tivat“ Tivat) - 73 kg
11. Ivan Gluhak („Leon Gym“ Zagreb) vs Aleksandar Brajković (MMA klub Herceg Novi) – 81 kg
12. Ivan Zadro (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Marinko Zarubica (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -66 kg (borba za pojas prvaka AFC-a -66 kg)
13. Ivan Vladimir („House of Pain“ Zagreb) vs Alen Šabanović ( KBC „Scorpion“ Sarajevo) – 70 kg (Borba za pojas prvaka AFC-a -70 kg)

Ovo će biti naš najbolji turnir s najizjednačenijim parovima do sada, među kojima su dvije borbe za pojas, spektakularne borbe su zagarantirane, dođite i uzivajte. ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 4, 15.3.2015, gradska sportska dvorana Ljubuški
'It's official now! ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 4 Fight Card Semi pro MMA rules 1. Blaž Mucić (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Izet Orlić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -70 kg 2. Đani Barbir (MMA klub „Bandog“ Metković) vs Luka Ćurković (KBK „Kula“ Sinj) -80 kg Professional MMA rules 3. Veselko Bebek (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Ivan Garčević („Bushido Team“ Podgorica) - 77 kg 4. Anto Palavra (MMA klub „Patriot“ Zenica) vs Robert Olić Pulić (MMA klub „Bandog“ Zadar) -67 kg 5. Drago Kozina (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Boško Tadić (MMA klub „Prometej“ Nikšić) -77 kg 6. Karlo Caput („Gladiator team“ Dubrovnik) vs Amel Čamdžić (MMA klub „Patriot“ Zenica) -73 kg 7. Roberto Soldić („House of pain“ Zagreb) vs Savo Lazić (MMA klub „Tivat“ Tivat) -77 kg 8. Luka Vuksan (MMA klub „Bandog“ Zadar) vs Marko Čvorović (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -77 kg 9. Adnan Aščić (MMA klub „Only One“ Travnik) vs Bojan Milović (MMA klub „Black Hunters“ Herceg Novi) – 96 kg 10. Ante Alilović ( KSB „Arti“ Ljubuški) vs Nebojša Bogdanović (MMA klub „Tivat“ Tivat) - 73 kg 11. Ivan Gluhak („Leon Gym“ Zagreb) vs Aleksandar Brajković (MMA klub Herceg Novi) – 81 kg 12. Ivan Zadro (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Marinko Zarubica (MMA klub „Zabjelo“ Podgorica) -66 kg (borba za pojas prvaka AFC-a -66 kg) 13. Ivan Vladimir („House of Pain“ Zagreb) vs Alen Šabanović ( KBC „Scorpion“ Sarajevo) – 70 kg (Borba za pojas prvaka AFC-a -70 kg) Ovo će biti naš najbolji turnir s najizjednačenijim parovima do sada, među kojima su dvije borbe za pojas, spektakularne borbe su zagarantirane, dođite i uzivajte. ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 4, 15.3.2015, gradska sportska dvorana Ljubuški'
Sviđa mi se · · Podijeli

dr jupidu
dr jupidu
2015-03-16T00:03:55Z

jupidu tv...................:)20

vaša televizija:)20
dr jupidu
dr jupidu
2015-03-16T00:51:12Z

gluhi poludio....neprocjenjivo:)15
dr jupidu
dr jupidu
2015-03-16T07:05:13Z
izvinite al još uvik mi nije stiglo do mozga da moram mob držat vodoravno:)))
dr jupidu
dr jupidu
arti
  • arti
  • Advanced Member
2015-03-16T19:49:05Z
DjomlaKS
2015-03-16T22:04:56Z
pratio sam sinoc event i stvarno sve pohvale za odlicne borbe.
Nisam propustio nijedan Arti event ali sam svaki put ostao razocaran jer su borbe blago receno bile uzasne. Vecinom su dolazili borci sa strane koji su sluzili domacim(Ljubusacima) za stvaranje scora, a svejedno su sve borbe bile bezveze. Jednostavno sve je bilo toliko lose da sam se ovaj put dvoumio da li bih isao. Al opet me je neka zelja povukla u strahu da ne bih nesto propustio, i drago mi je sto sam na kraju otisao u zadnji cas. Borbe su vecinom bile uzbudljive, parovi podjednako jaki, a domaci borci nisu imali lagane protivnike jer su sinoc vecinom izgubili.
Za nase prostore ovo je bilo odlicno, svaka cast i samo tako nek nastave.

Naravno bilo je dosta mana. Prije svega sudac je bio katastrofa nad katastrofama. Nikako ne zna napravit pravi prekid borbe, nego svaki put prekine borbu na tako mlitav nacin da se ljudi pitaju jeli borba gotova ili nesto drugo radi s nijima. Uzas, Proglasenje pobjednika je jos gore bilo. Ukratko, borbe budu odlicne ali prekid od strane suca i kasnije procedura je toliko losa da nam je vecini pokvarila opci dojam o borbi.

Publika takodjer katastrofa. Samo cu je usporedit s brazilskom i sve vam je jasno. Upravo zbog nje atmosfera nije bila toliko zagrijana koliko je trebala biti pored onakvih borbi.

Al dobro, ovaj put su sredili borbe, jos malo te neke procedure i suce pa cemo imat odlicne evente u Ljubuskom.

p.s.
Bio je i Spahovic pa sam uhvatio fotku s njim.

Jupi vidio sam da mi je netko poznat snimao oko kaveza kad ono bas ti :)18

dr jupidu
2015-03-16T22:34:32Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Nisam propustio nijedan Arti event ali sam svaki put ostao razocaran jer su borbe blago receno bile uzasne. Vecinom su dolazili borci sa strane koji su sluzili domacim(Ljubusacima) za stvaranje scora, a svejedno su sve borbe bile bezveze. Jednostavno sve je bilo toliko lose da sam se ovaj put dvoumio da li bih isao. Al opet me je neka zelja povukla u strahu da ne bih nesto propustio, i drago mi je sto sam na kraju otisao u zadnji cas. Borbe su vecinom bile uzbudljive, parovi podjednako jaki, a domaci borci nisu imali lagane protivnike jer su sinoc vecinom izgubili.

Naravno bilo je dosta mana. Prije svega sudac je bio katastrofa nad katastrofama. Nikako ne zna napravit pravi prekid borbe, nego svaki put prekine borbu na tako mlitav nacin da se ljudi pitaju jeli borba gotova ili nesto drugo radi s nijima. Uzas, Proglasenje pobjednika je jos gore bilo. Ukratko, borbe budu odlicne ali prekid od strane suca i kasnije procedura je toliko losa da nam je vecini pokvarila opci dojam o borbi.

Publika takodjer katastrofa. Samo cu je usporedit s brazilskom i sve vam je jasno. Upravo zbog nje atmosfera nije bila toliko zagrijana koliko je trebala biti pored onakvih borbi.

Al dobro, ovaj put su sredili borbe, jos malo te neke procedure i suce pa cemo imat odlicne evente u Ljubuskom.

p.s.

imaš jednu poslovicu o parama i muzici.....

p.s mogao si se javiti...nebi nikom odao ko si....:)20

ja recimo bi onu borbu koja je proglašena nerješeno ipak dao protivniku bez obzira šta se fanatični simpatični ljubušak na kraju vratio u meč..... on dosta mora poradit na tehnici udaraca..... a do preokreta protivnik je bio većinu borbe malo bolji.al svaka čast ima srca i vratio se iz bunara

DjomlaKS
2015-03-16T22:52:03Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ja recimo bi onu borbu koja je proglašena nerješeno ipak dao protivniku bez obzira šta se fanatični simpatični ljubušak na kraju vratio u meč..... on dosta mora poradit na tehnici udaraca..... a do preokreta protivnik je bio većinu borbe malo bolji.al svaka čast ima srca i vratio se iz bunara

tu je Ljubusak izgubio ali je borba bila vrh. Onaj udarac nogom iz okreta dok je protivnik 2 metra od njega je bio potez veceri :)20

Nisam te skuzio. Izgledao si poznato al ni na kraj pameti da bi to mogao biti ti.
dr jupidu
2015-03-16T23:00:41Z

Originally Posted by: dr jupidu 

tu je Ljubusak izgubio ali je borba bila vrh. Onaj udarac nogom iz okreta dok je protivnik 2 metra od njega je bio potez veceri :)20

Nisam te skuzio. Izgledao si poznato al ni na kraj pameti da bi to mogao biti ti.

čuj......nekoć sam bio do 77...... sad sam oko 95 kg..još 5 i ffc pojas čeka :)))ha ha

dr jupidu
2015-03-16T23:04:06Z

he is back.....

al po meni dao bi pobjedu protivniku..... jer je vecinu meča bio nešto učinkovitiji....al svaka čast... da ovaj nauči malo stand up i detalje ima srca za bit fajter

svaka čast obojici.....baš simpatični i "ludi":)
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-03-16T23:48:01Z
Trušček : Hej , Hej Hej
Sudija : Jesi tu ?

prekid

:)20

http://www.profightstore...a-na-tapkanje/19333.aspx 
dr jupidu
2015-03-16T23:52:59Z
Originally Posted by: Losh 

Trušček : Hej , Hej Hej
Sudija : Jesi tu ?

prekid

:)20

http://www.profightstore...a-na-tapkanje/19333.aspx 

i ja sam se nasmija: jesi tu:))))

dr jupidu
2015-03-17T06:22:43Z

p.s.

al pazi..ja snimam u bijeloj majici s natpisom jupidu tv........................neznam šta bi još trebao napravit da ti skužiš da je taj u majici jupidu:)2

ccc

Users browsing this topic