Black Arrow
2015-01-05T22:30:02Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

jos uvijek oplakujem ovaj poraz. Nadam se da ce mu sad dat da pozeli dobrodoslicu Rampagu, onda krajem godine Evans, pa pocetko iduce Gustafson i konacno revans sa Jonesom negdje na jesen sljedece godine kao posljednji juris. Moje skromne zelje :)27

Realnost je da se pozdravis od svojih zelja...:-))

Sinoc sam pogledao jos jednom mec izmedju JJ vs A. Gustafsson-a, cisto da se podsjetim...

Gustafsson je bio puno konkretniji i ucinkovitiji od Cormiera, ali nakon 5 rundi kad se sve sabere i oduzme, nije jednostavno dovoljno za dobit Jones-a.
I najvjerovatnije ce to tako i ostati u naredna evo recimo 3 meca, ako bude imao protiv A.Johnsona, Gustafssona, i Cormiera.

To sto mnogi prizeljkuju i nadaju se da ce ga neko skinuti sa trona nije trenutno objektivno.

DjomlaKS
2015-01-05T22:58:03Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Realnost je da se pozdravis od svojih zelja...:-))

Sinoc sam pogledao jos jednom mec izmedju JJ vs A. Gustafsson-a, cisto da se podsjetim...

Gustafsson je bio puno konkretniji i ucinkovitiji od Cormiera, ali nakon 5 rundi kad se sve sabere i oduzme, nije jednostavno dovoljno za dobit Jones-a.
I najvjerovatnije ce to tako i ostati u naredna evo recimo 3 meca, ako bude imao protiv A.Johnsona, Gustafssona, i Cormiera.

To sto mnogi prizeljkuju i nadaju se da ce ga neko skinuti sa trona nije trenutno objektivno.

pusti budalu da se nada :)20

Znam i ja da je realnost puno drukcija od onog sto prizeljkujem, i trenutno ne vidim nikog tko moze skinut Jonesa.

Kad bi bile 3 runde onda bi najvise Cormieru dao sansi u potencijalnom revansu, ali realnost je drukcija. Bori se 5 rundi, Cormier je dosta star, trenutno psihicki rastresen i mislim da vise nece izborit priliku za titulu. Ubrzo ce dozivjet neki poraz od nekog underdoga.

Gustafson je bio dobar u proslom mecu, mlatio je Jonesa i priustio mu fine batine, al ipak ako cemo realno i posteno gledat onda se jasno vidi da je uzeo samo jednu rundu. Tu se jasno vidi koliko ljudi zele pad Jonesa kad mnogi proglasavaju tu borbu nerijesenom ili Gustafsonovom. Da stvar bude gora imam osjecaj da je tu Gusu bio maksimum(i imao je element iznenadjenja tada) a Jonesu ne bas, i da ce u revansu biti puno laganija borba za Jonesa.

Anthony Johnson je zanimljiv i opasan borac, ali ipak mu ne dajem velike sanse. Mislim da bi mogao par puta zakacit Jonesa dobro i uzet mu rundu mozda dvije al to je sve.

Ostale ne mozemo ni spominjat jer se vecina borila sa njim i nisu napravili prakticki nista. Jbg nadajmo se da ce Jones brzo u tesku pa da ga jos brze potjeraju nazad u polutesku.
gosuasus
2015-01-08T15:54:51Z
najnoviji interview DC-ja na FOX-u

kanye
2015-01-15T00:44:49Z
Jones vs. Cormier does UFC's best pay-per-view numbers in a year 

As was expected with the buildup, UFC 182 was the most successful event for the company since UFC 168, with early cable estimates of the show headlined by Jon Jones vs. Daniel Cormier for the UFC light heavyweight title coming in at between 740,000 and 820,000 pay-per-view buys.

The number was more impressive given it went head-to-head with the Baltimore Ravens vs. Pittsburgh Steelers NFL playoff game that drew 28 million viewers, and both the NFL and UFC strongly hit the adult male demographic. Another key is that when UFC draws out of its usual range for a big fight, it is usually hitting the sports fan audience, so going against the NFL playoffs impacts the bigger shows more than the shows that draw the usual UFC pay-per-view base audience.
Bumpy_Knuckles
2015-01-17T16:36:56Z
http://www.mmafighting.c...-during-kickboxing-match 

udarac ala jones
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
Šakić
2025-07-31T22:39:49Z
Kad se sjetim, suza krene… 🥲

Uvijek mi je bilo krivo sto sam pripadao mladjim generacijama, koje nisu mogle osjetiti zlatnu eru boksa 90-ih, kad su Tyson,Lennox,Holyfield…poput titana grmili u ringu.
Mi smo pak bili osuđeni gledati Klickovu ispruženu lijevu ruku, i kako ga nitko ne može dohvatiti, zbog čega i jesmo izgubili volju za boksom 🙄

Sad kad malo napravim neke usporedbe, shvaćam da su 2010-e u MMA, ono sto su bile 90-e u boksu. I da će nove generacije ostati zakinute za zlatno MMA doba, bas kao sto su moje generacije ostale za zlatni boksačko doba.
Oni neće znati kako je to bilo gledati ratove i dominacije izmedju Caina i Santosa, rivalstvo Jones-Cormier, zvjezdani uspon Conora, čarolije Andersona Silve, desetljeće vladavine Jon Jonesa, HW s legendarnim imenima, LHW s najjačom postavom ikad, MW koju su krasili Weidman,Rockhold,Souza,Romero…
Neće znati o epskoj bitci Lawler-MacDonald, Edgar-Maynard, TRT Belfortu, Rumbleovim nokautima, zlatnim danima Dillashawa, Cruza i Garbrandta, Sonnenu koji je podigao trash talk na novu razinu, Lesnaru i Ubereemu…

Sve su to nove generacije propustile, i vise nikad neće biti tako. Današnji se fanovi lože na jednog Perieiru, koji prije 10 g. ne bi bio ni medju top 6.
U HW ekipa van top 5 nije vrijedna spomena, a van top 10 nitko ih ni ne poznaje. MW ni blizu onim nekad borcima. U welteru prvak ne moze ni pojas obraniti.
Jedino ostaju manje kategorije, gdje se pojavio Topuria.

Sve u svemu, trenutno je tužno MMA razdoblje, i mislim da moramo biti zahvalni jer smo bilo dio prošlog desetljeća, zlatnog MMA doba! 😌❤️
Jesuit Power
2025-08-02T14:01:59Z
Originally Posted by: Šakić 

Kad se sjetim, suza krene… 🥲

Uvijek mi je bilo krivo sto sam pripadao mladjim generacijama, koje nisu mogle osjetiti zlatnu eru boksa 90-ih, kad su Tyson,Lennox,Holyfield…poput titana grmili u ringu.
Mi smo pak bili osuđeni gledati Klickovu ispruženu lijevu ruku, i kako ga nitko ne može dohvatiti, zbog čega i jesmo izgubili volju za boksom 🙄

Sad kad malo napravim neke usporedbe, shvaćam da su 2010-e u MMA, ono sto su bile 90-e u boksu. I da će nove generacije ostati zakinute za zlatno MMA doba, bas kao sto su moje generacije ostale za zlatni boksačko doba.
Oni neće znati kako je to bilo gledati ratove i dominacije izmedju Caina i Santosa, rivalstvo Jones-Cormier, zvjezdani uspon Conora, čarolije Andersona Silve, desetljeće vladavine Jon Jonesa, HW s legendarnim imenima, LHW s najjačom postavom ikad, MW koju su krasili Weidman,Rockhold,Souza,Romero…
Neće znati o epskoj bitci Lawler-MacDonald, Edgar-Maynard, TRT Belfortu, Rumbleovim nokautima, zlatnim danima Dillashawa, Cruza i Garbrandta, Sonnenu koji je podigao trash talk na novu razinu, Lesnaru i Ubereemu…

Sve su to nove generacije propustile, i vise nikad neće biti tako. Današnji se fanovi lože na jednog Perieiru, koji prije 10 g. ne bi bio ni medju top 6.
U HW ekipa van top 5 nije vrijedna spomena, a van top 10 nitko ih ni ne poznaje. MW ni blizu onim nekad borcima. U welteru prvak ne moze ni pojas obraniti.
Jedino ostaju manje kategorije, gdje se pojavio Topuria.

Sve u svemu, trenutno je tužno MMA razdoblje, i mislim da moramo biti zahvalni jer smo bilo dio prošlog desetljeća, zlatnog MMA doba! 😌❤️

Sve potpisujem, osim dijela sa Topuriom, čovjek je pobjegao iz perolake od Movsara Evoloeva jer mu Evoloev nikako ne paše, odličan je hrvač i ovaj bi ga razbacao, a sad opet istu stvar radi sa Tsarukyanom, prije par dana je doslovno izjavio da se nikada neće boriti sa njim, i ako treba, neka mu oduzmu pojas, ali da ga on protiv njega neće braniti, da sam ja Dana White i takvu stvar čujem od svog borca, isti tren oduzimanje pojasa i mrš van iz UFC-a, no nažalost UFC = WWE, UFC je i kupio WWE i tako se i službeno u to i transformirao, sa time da je i prije UFC bio katastrofa, kečeru Lesnaru sa omjerom 3-1 dali napad na pojas kojeg je držao Couture, kakva smijurija. To sam Pereirom si pogodio točno u sridu, taj Pereira koji nema nikakvo hrvanje i koji prije 10 godina ne bi bio u top 10 jer bi ga svi razbacali i udavili, on je postao UFC prvak u 2 kategorije i još je u poluteškoj nanizao 3 obrane naslova, zašto, jer se borio samo sa udaračima, a on, jer je Gloryev prvak u srednjoj i poluteškoj, mogao ih je lako izdominirati i nokautirai na nogama, čim mu je došao hrvač, odmah je neprepoznatljiv i teški potop. Činjenica je da UFC proizvodi umjetne super-zvijezde (tipa Pereira, Topuria, Islam Makhachev koji do borbe sa Oliveirom nije pobijedio niti jednog top 3 ni top 5 izazivača, nego jedino rubnog Top 10 Hookera i preko Khabiba je dobio napad na pojas) dajući im protivnike koji im stilski pašu i koji će roniti protiv njih, sve u stilu WWE cirkusa.

Users browsing this topic