MartialArtsPsychosis
2014-11-28T09:44:45Z
Pozdrav svima. Kao bivsi PR i novinar MMA lige otvorio sam blog na kojem pisem autorske tekstove i radim podcaste s borcima. Za sada doduse imam samo jedno sponzorstvo, ali vase kritike i pohvale, ideje i prijedlozi ce mi dobro doci.
Pa navalite.

http://martialartspsychosis.wordpress.com 
Sponsor
Nemanja
2014-11-28T10:06:42Z
Zanimljivo izgleda, sad nemam priliku slušati podkaste.

Samo naprijed. :)1 :)36
tefa
2014-11-28T12:46:13Z
citajuci tvoje blogove ne vidin poameti u tome sto pises osim sto pokusavas biti cool
pa ajde budi cool
mkej
  • mkej
  • Advanced Member
2014-11-28T13:13:20Z
Mnogo si dobar, samo nastavi. Zanimljivi gosti.
Nemanja
2014-11-28T14:03:32Z
Originally Posted by: tefa 

citajuci tvoje blogove ne vidin poameti u tome sto pises osim sto pokusavas biti cool
pa ajde budi cool

Možeš li ti biti kul pa objasniti ovo?

Reaktivac
2014-11-28T14:11:48Z
Zadnja epizoda s Truscekom zanimljiva. Truscek je interesantan covjek, zahvalan sugovornik, otvoren, zanimljivih razmisljanja, samokritican, iskren i realan. Dojma sam da je skroman decko. I da nimalo nije uobrazen ili hvalisav.

Izbaci svoje monologe ili ih barem smanji; u redu je pokoja opservacija ili komentar na pitanje/odgovor, ali stjece se dojam da vise pricas od gosta. Mozda je to "profesionalna deformacija" kao bivseg PR-a ? Glazbena zelja na kraju; po meni nepotrebna.

Sve u svemu; nije lose.

Eto, ako ces iskreno i ne zlonamjerno, toliko od mene. 🙂
DoKoske
2014-11-28T14:54:52Z
meni se svida glazbena zelja :)1
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2014-11-28T15:26:12Z
š'p0
Originally Posted by: MartialArtsPsychosis 

Pozdrav svima. Kao bivsi PR i novinar MMA lige otvorio sam blog na kojem pisem autorske tekstove i radim podcaste s borcima. Za sada doduse imam samo jedno sponzorstvo, ali vase kritike i pohvale, ideje i prijedlozi ce mi dobro doci.
Pa navalite.

sve 5 samo naprijed.....

i molim intervju s osobom nadimka reaktivac ak može..:)

ni bernard ban nakon ove pobjede nebi bio loš izbor

Reaktivac
2014-11-28T16:15:37Z
Originally Posted by: dr jupidu 

sve 5 samo naprijed.....

i molim intervju s osobom nadimka reaktivac ak može..:)

ni bernard ban nakon ove pobjede nebi bio loš izbor

Hahahahaha...

Jupi is back 🙂! :)36

ksian
2014-11-28T16:22:56Z
Originally Posted by: MartialArtsPsychosis 

Pa navalite.

Tekst ti je dobar, samo nastavi, a bilo bi dobro da i podcaste imaš u tekstualnom obliku (bar njihov bitniji / zanimljiviji dio ), jer postoje ljudi poput mene, koje ni puškom ne bi natjerao da slušaju podcaste na kompjuteru.

kicker
2014-11-28T16:24:51Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Zadnja epizoda s Truscekom zanimljiva. Truscek je interesantan covjek, zahvalan sugovornik, otvoren, zanimljivih razmisljanja, samokritican, iskren i realan. Dojma sam da je skroman decko. I da nimalo nije uobrazen ili hvalisav.

Izbaci svoje monologe ili ih barem smanji; u redu je pokoja opservacija ili komentar na pitanje/odgovor, ali stjece se dojam da vise pricas od gosta. Mozda je to "profesionalna deformacija" kao bivseg PR-a ? Glazbena zelja na kraju; po meni nepotrebna.

Sve u svemu; nije lose.

Eto, ako ces iskreno i ne zlonamjerno, toliko od mene. :)

Slažem se sa Reaktivcem.. počeo si previše pričat.. ljude zanima što tvoji gosti imaju za reč.. Izbaci rečenice tipa: ja sam.. Meni je.. itd.. Inače si super.. :)

dr jupidu
2014-11-28T16:42:13Z
Originally Posted by: kicker 

Sve u svemu; nije lose.

Slažem se sa Reaktivcem.. počeo si previše pričat.. ljude zanima što tvoji gosti imaju za reč.. Izbaci rečenice tipa: ja sam.. Meni je.. itd.. Inače si super.. :)

meni je naj fora kad brutalnog onog mma borca forgača pita tko je najlošiji trener s kim je radio:))))

kicker
2014-11-28T17:09:59Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: kicker 

Sve u svemu; nije lose.

meni je naj fora kad brutalnog onog mma borca forgača pita tko je najlošiji trener s kim je radio:))))

I od najveće budale možeš ponešto naučiti.. :)20
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-11-29T12:33:25Z
Originally Posted by: ksian 

Ja to rješavam skidanjem i prebacivanjem na USB stick s kojeg slušam u autu (u kojem provodim dnevno dva sata)

dr jupidu
2014-11-29T13:11:29Z
nebi truhana u podcast jer je vec bio u jednom podcastu i bilo je par reportaža pa jedno vrijeme je bolje da nedodje do prezasićenosti
Reaktivac
2014-11-29T13:44:33Z
Originally Posted by: fist 

Ja to rješavam skidanjem i prebacivanjem na USB stick s kojeg slušam u autu (u kojem provodim dnevno dva sata)

Svaka cast; odlicna ideja. Inovativno. :)

dr jupidu
2014-11-29T13:46:04Z

Originally Posted by: fist 

Svaka cast; odlicna ideja. Inovativno. :)

da..onda dodje toliko zanimljiv podcast da se vozač zaboravi da vozi i sleti u provaliju

Borisstandup
2014-11-29T14:22:37Z

Bili otvorio litru Laskog da se survam u provaliju i natucem debelo meso ? :)

Pa nije valjda do toga doslo? Dva suparnika kw ratnika da se toliko ne vole?:)17
Reaktivac
2014-11-29T14:40:58Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Pa nije valjda do toga doslo? Dva suparnika kw ratnika da se toliko ne vole?:)17

Jupi je institucija 🙂! :)15