citajuci tvoje blogove ne vidin poameti u tome sto pises osim sto pokusavas biti coolpa ajde budi cool
Pozdrav svima. Kao bivsi PR i novinar MMA lige otvorio sam blog na kojem pisem autorske tekstove i radim podcaste s borcima. Za sada doduse imam samo jedno sponzorstvo, ali vase kritike i pohvale, ideje i prijedlozi ce mi dobro doci.Pa navalite.http://martialartspsychosis.wordpress.com
sve 5 samo naprijed.....i molim intervju s osobom nadimka reaktivac ak može..:)ni bernard ban nakon ove pobjede nebi bio loš izbor
Zadnja epizoda s Truscekom zanimljiva. Truscek je interesantan covjek, zahvalan sugovornik, otvoren, zanimljivih razmisljanja, samokritican, iskren i realan. Dojma sam da je skroman decko. I da nimalo nije uobrazen ili hvalisav.Izbaci svoje monologe ili ih barem smanji; u redu je pokoja opservacija ili komentar na pitanje/odgovor, ali stjece se dojam da vise pricas od gosta. Mozda je to "profesionalna deformacija" kao bivseg PR-a ? Glazbena zelja na kraju; po meni nepotrebna. Sve u svemu; nije lose.Eto, ako ces iskreno i ne zlonamjerno, toliko od mene. :)
Zadnja epizoda s Truscekom zanimljiva. Truscek je interesantan covjek, zahvalan sugovornik, otvoren, zanimljivih razmisljanja, samokritican, iskren i realan. Dojma sam da je skroman decko. I da nimalo nije uobrazen ili hvalisav.Izbaci svoje monologe ili ih barem smanji; u redu je pokoja opservacija ili komentar na pitanje/odgovor, ali stjece se dojam da vise pricas od gosta. Mozda je to "profesionalna deformacija" kao bivseg PR-a ? Glazbena zelja na kraju; po meni nepotrebna. Sve u svemu; nije lose.Eto, ako ces iskreno i ne zlonamjerno, toliko od mene. :)Slažem se sa Reaktivcem.. počeo si previše pričat.. ljude zanima što tvoji gosti imaju za reč.. Izbaci rečenice tipa: ja sam.. Meni je.. itd.. Inače si super.. :)
Zadnja epizoda s Truscekom zanimljiva. Truscek je interesantan covjek, zahvalan sugovornik, otvoren, zanimljivih razmisljanja, samokritican, iskren i realan. Dojma sam da je skroman decko. I da nimalo nije uobrazen ili hvalisav.Izbaci svoje monologe ili ih barem smanji; u redu je pokoja opservacija ili komentar na pitanje/odgovor, ali stjece se dojam da vise pricas od gosta. Mozda je to "profesionalna deformacija" kao bivseg PR-a ? Glazbena zelja na kraju; po meni nepotrebna. Sve u svemu; nije lose.Eto, ako ces iskreno i ne zlonamjerno, toliko od mene. :)Slažem se sa Reaktivcem.. počeo si previše pričat.. ljude zanima što tvoji gosti imaju za reč.. Izbaci rečenice tipa: ja sam.. Meni je.. itd.. Inače si super.. :)meni je naj fora kad brutalnog onog mma borca forgača pita tko je najlošiji trener s kim je radio:))))
Ja to rješavam skidanjem i prebacivanjem na USB stick s kojeg slušam u autu (u kojem provodim dnevno dva sata)
Ja to rješavam skidanjem i prebacivanjem na USB stick s kojeg slušam u autu (u kojem provodim dnevno dva sata)Svaka cast; odlicna ideja. Inovativno. :)
Bili otvorio litru Laskog da se survam u provaliju i natucem debelo meso ? :)
Pa nije valjda do toga doslo? Dva suparnika kw ratnika da se toliko ne vole?:)17
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close