FeEm
  • FeEm
  • Advanced Member Topic Starter
2014-11-25T16:36:13Z
imam problema kad npr sparingujem ili igram fudbal kod naglih pokreta tela dozivim jak bol,paralizu,kao da vas neko pogodi u zivac u sami vrh noge(dio glutealnih misica) i ne spustase dalje niz nogu.bolovi su jaci i ucestalniji kod promene vremena.
obilazio sam razno razne dr i snimao se i nisam dobio nista konkretno.

e sad mojim nekim eksperimentisanjem kad mi je taj dio gde boli pod pritiskom,npr stisnem rukom bolova skoro i da nema.ali posto je taj dio tesko drzat pod velikim pritiskom mislim da bi i na donjem delu ledja prijao pritisak.
sta preporucujete i dal imate savet za neki steznjak ili nesto slicno?

Sponsor
Nemanja
2014-11-25T17:20:05Z
Originally Posted by: FeEm 

imam problema kad npr sparingujem ili igram fudbal kod naglih pokreta tela dozivim jak bol,paralizu,kao da vas neko pogodi u zivac u sami vrh noge(dio glutealnih misica) i ne spustase dalje niz nogu.bolovi su jaci i ucestalniji kod promene vremena.

e sad mojim nekim eksperimentisanjem kad mi je taj dio gde boli pod pritiskom,npr stisnem rukom bolova skoro i da nema.ali posto je taj dio tesko drzat pod velikim pritiskom mislim da bi i na donjem delu ledja prijao pritisak.

Akromion klinika, Zagreb.

Moje preporuke.

Ne bacaj pare na preparate, steznike, ili bilo sta drugo, promijeni 10 doktora ako treba.
FeEm
  • FeEm
2014-11-25T21:42:16Z
daleko mi zagreb a i iskreno da kazem izgubio sam nadu za trajnim izlecenjem.
nego valjalo bi mi za trenutno smanjivanje bola.cisto kad se bavim sportom ionako je rekreativno.
ksian
2014-11-26T00:25:34Z
Steznik pomaže kod treninga, ali, ako je ozbiljnija povreda u pitanju, uopće ne bi trebao sparirati ni igrati nogomet, već sa nekim kvalitetnim fizioterapeutom vidjeti kako ćeš najbolje sanirati tu ozljedu.

Inače, iz simptoma se čini da je u pitanju vjerovatno ukliještenje, odnosno, hernija nekog diska u donjem leđu, izuzetno česta ozljeda, koja se može otkloniti ili operativnim zahvatom ili jednim izuzetno discipliniranim načinom života i pravilnim, dugotrajnim, vježbanjem.

Ako se bol širi u nogu, mislim da tvoj problem nije bezazlen, i savjetujem ti da potražiš pomoć stručnjaka, siguran sam da ovdje na forumu ima dosta ljudi koji puno znaju o tome.
dr jupidu
2014-11-26T07:07:47Z

odi na masažu........al jaču ...

Diablo
2014-11-26T10:35:29Z
mani se steznika, nikakve koristi od toga kad su takve stvari u pitanju. Nadi dobrog doktora da ti postavi dijagnozu, a onda vidi dalje.

Kiropraktika bi mogla rijesiti problem ali moras pricekati da doktor izade iz bukse :)20
Seded
2014-11-26T11:05:11Z
Originally Posted by: Diablo 

Kiropraktika bi mogla rijesiti problem ali moras pricekati da doktor izade iz bukse :)20

:)20 :)20 :)20

"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-11-26T11:21:13Z
Dr. Anto sam kaže da može centrirat i krave i konje, kako ne bi onda i ljude :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
FeEm
  • FeEm
2014-11-26T11:50:26Z
hvala na odgovorima...
ime90
2014-11-26T11:50:51Z
Imao sam isti problem, protruzija diska l5-s1. Isti simptomi kakve si opisao.

Moja preporuka, prvo MR za vidjeti je li sigurno to. Nakon toga ćeš vjerojatno proći par doktora/fizija koji će reći da se više nikad ne baviš sportom. Nađi nekog ima iskustva s navedenom ozljedom i tvojim sportom. Nakon toga vjerojatno fizikalna.

Morat ćeš pojačati core dok nije kao u olimpijca. Ako si pretio, izgubiti kile viška (vjerujem da nisi ali za svaki slučaj). I tako par mjesec (nadaj se što manje ali može i do pola godine). Mene još uvijek zna boliti dok duže sjedim za računalom, a s obzirom na to da mi je posao i struka sjediti za računalom, nisam se dobro proveo. Redoviti streching i trening i ima nade. Ali nemoj biti glup kao ja, i čim misliš da te prođe otići hrvati i sjebat se ponovno. Strpljen spašen je najveća istina koju sam naučio kod ovoga, a još uvijek učim
Nemanja
2014-11-26T21:37:47Z

daleko mi zagreb a i iskreno da kazem izgubio sam nadu za trajnim izlecenjem.
nego valjalo bi mi za trenutno smanjivanje bola.cisto kad se bavim sportom ionako je rekreativno.

Samo doktor, 10 doktora promijeni ako treba.

Pusti internet lijecenje, kreme, steznike i ostale beskorisne stvari koje lijece posljedicu a ne uzrok, i koji ti nece rijesti problem.

Lako se sam lijeciti kad imas dijagnozu kako treba.

U tijelu ces zivjeti citav zivot.
dr jupidu
2015-04-23T17:38:12Z
hirooraktika duga.split 021 723 793. diskus hernije,tenis lakat.ukočenja. masaža 50 % za fb frendove akcija 9-14 h kontakt i narudzbe.vukovarska 148 c,,,zfrada belvedere split.školovaniu hiropraktičar..stručni maser.radno vrijeme 9-14 popodne pon sri i pet 17-21 po barudzbi.

kakav steznik... dodjite..izlječite se. i vježbe...

kakav steznik jebo vas steznik:)20
karl anal
2015-04-23T22:56:01Z
evo ja sam danas bia kod doktora na masaži i kod njegovog hiropraktičara za peniski lakat, javim vam razvoj situacije
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Similar Topics
Users browsing this topic