Oleinik je stvarno veliko iznenadjenje. Realno on nije UFC klasa vec vise za M-1 ringove. Prestar je dosao u UFC, stand-up mu je gotovo nepostojeci a samo hrvanje ne moze proci u dasnjem UFC-u, no ipak on izvlaci pobjede. Rosholt nije neka truba i ovdje je Oleinik bio povelik underdog, pa je lijepo vidjet da stari lav ipak moze skinut ovakve borce. Svaka njegova pobjeda u UFC-u je veliki uspjeh. Svaka mu cast.
Za Edgara sam pisao da ce pobijedit ali nisam ni slutio da ce to biti na ovakav nacin. Ovakve izvedbe sam dosad vidjao samo kod Caina,GSP-a i Fedora u starim danima. Odlcna rusenja,kontrola u parteru, nabijanje tempa na koji Cub nije imao odgovor i pritom poslao milijun udaraca te ga na kraju zavrsi. Nemam rijeci.
Jasno se vidi koliko je Edgaru znacilo spustanje kategorije gdje je napokon medju svojima. U lakoj je bio dobar al premalen za ekipu. Iako je izvlacio pobjede ipak nije mogao radit neke dominacije nad vecim borcima pa mu je zbog tog svaka borba bila nategnuta. Otkad se spustio u pero(osim debija) unistava svoje protivnike i svakom borbom je sve bolji i bolji. Mislim da je u ovom trenutku najveci izazov za Alda jer je od njihove borbe ocito jako napredovao. A vise od icega bih volio da upravo Edgar testira Conorove hrvacek sposobnosti. Eh kad bi Aldo imao neku laksu ozljedu pa se Conor i Edgar borili za izazivaca.
Nego jeli itko gledao Magomedova? Vidim da je opet decision pa necu ga ni gledat ako je bila dosadna borba.
p.s.
U ovom trenutku nitko ne trlja ruke kao White. Bermudez i Swanson su bili potencijalne izazivaci u slucaju pobjede al su izgubili. Sad su tu vec Edgar i Lamas kojima moze naci dlaku u jajetu pa im nece dat priliku za pojas, i tako ce Conor dobit priliku za pojas. Misim i ja jedva cekam Conor-Aldo ali volio bih da se bori s nekim top 5 borcem prije Alda!