DjomlaKS
2014-11-22T16:00:35Z
Ako Edgar pobijedi postaje li izazivac? Ili ce ipak cekat da Conor zgazi Sivera?
desno
2014-11-22T16:15:16Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ako Edgar pobijedi postaje li izazivac? Ili ce ipak cekat da Conor zgazi Sivera?

A bilo bi fer da bude s obzirom na prvu borbu ali i ovu veliku eventualnu pobjedu.
Đolo
2014-11-22T16:41:17Z
Originally Posted by: desno 

A bilo bi fer da bude s obzirom na prvu borbu ali i ovu veliku eventualnu pobjedu.

po meni bolje rezultate ima Conor u 66 nego Edgar,mislim pobjedu nad Bj penom necu ni racunat,svaka cast ali onaj mec je Penn bio ultra los,s tim da nema pobjedu vec stoljecima a Olivera i nije top pobjeda neka,svaka cast Edgaru ali ako dobije priliku to bi bilo iskljucivo na temelju borbi iz 70,u 66 Conor ima bolje rezultate i po meni bi trebo doc prije Edgara na red,ali ako Cub pobijedi nema niko zasluzniji od njega.
desno
2014-11-22T16:52:57Z
Edgar je sad br3 a ovom pobjedom sigurno br2.
Swanson ima sjajan niz al je gubio uvijek od najboljih kao Mendes,Lamas .
Ne znam kako bude ali po rang listi jedan il drugi bi trebali dobit priliku.
Begbie
2014-11-22T17:57:25Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: desno 

po meni bolje rezultate ima Conor u 66 nego Edgar,mislim pobjedu nad Bj penom necu ni racunat,svaka cast ali onaj mec je Penn bio ultra los,s tim da nema pobjedu vec stoljecima a Olivera i nije top pobjeda neka,svaka cast Edgaru ali ako dobije priliku to bi bilo iskljucivo na temelju borbi iz 70,u 66 Conor ima bolje rezultate i po meni bi trebo doc prije Edgara na red,ali ako Cub pobijedi nema niko zasluzniji od njega.

mislim da ce pobjednik izmedu njih dvojice biti sigurno sljedeci izazivac.....aldo ce vjerojatno svim silama navijati za swansona,jer je edgar bio najblize da skine alda od svih izazivaca
DjomlaKS
2014-11-22T19:03:24Z
Po meni puno vece sanse je imao Mendez sada. Cak ga je par puta rusio udarcima i ugrozio ga.
Edgar koliko se sjecam nije napravio nista znacajno u prvim rundama dok Aldo nije ispuha. A i kasnije ga nije nesto ozbiljno ugrozio.

Ja takodjer navijam za Edgara, pa nek idu on ili Conor pred Alda.
Borisstandup
2014-11-22T19:20:20Z
Sa Edgarom je bilo najdinamicnija borba i najgusca ali Mendes je fizicki jaci no nedostatno mu je to za pobijediti Alda.
Becks
2014-11-23T01:16:31Z
Jel gleda tko? Prejebene borbe, sve i jedna do sad vrhunska, zaljubio sam se u onu texaskinju paige vanzant, luda je mala
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
hamush
2014-11-23T01:17:52Z
jebemu. zakasnio. vidim i edwards podojio. zao mi ga je, on je stara skola.
Becks
2014-11-23T01:26:52Z
Dap, meksikanac je prosao sa zadnjim direktom kroz njega i na podu ga razmontirao, a i meksikanac je 11 god u pro mma
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Svensson
2014-11-23T04:37:36Z
kako je krvnik prezivio pa brutalno ugasio Rosholta...svaka cast, bit ce i Mirku malo lakse kad vidi da je Oliynyk legitiman :)20

UserPostedImage
Borisstandup
2014-11-23T04:57:29Z
Cvrsci je od Rosholta.
Pickett izgubio cudnovatom odlukom.
Borisstandup
2014-11-23T06:17:25Z
Potpuna dominacija, znao sam da ce pobijediti ali ovo je cudesno koja dominacija. Edgar je cudo od borca.
hamush
2014-11-23T06:25:43Z
Originally Posted by: Svensson 

kako je krvnik prezivio pa brutalno ugasio Rosholta...svaka cast, bit ce i Mirku malo lakse kad vidi da je Oliynyk legitiman :)20

UserPostedImage

Krvnik by KO. :)20
desno
2014-11-23T08:28:58Z
Frankie imade odgovor na sve pa i na Cubovu stojku.Zato je meni bilo čudno kaj toliko neki tvrde da bu ga Cub razbio TKO.Nikad nije nitko dosada a vidi se da je top klasa borca.
Jednostavno ga je prizemljio.
Montana
2014-11-23T10:39:24Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Kada je Oliynyk došao u UFC pojedinci su ovdje posprdno pisali da će biti kanta za ispucavanje ali izgleda da nije tako ni blizu .

.'
- *
_ , , .
,
_ '
fanatic
2014-11-23T11:59:14Z
jel Edgar najbolji hrvač u UFC-u?

btw. jel vas Swanson fizički i po stilu podsjeća na Tapiu? :)1
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
DjomlaKS
2014-11-23T13:06:16Z
Oleinik je stvarno veliko iznenadjenje. Realno on nije UFC klasa vec vise za M-1 ringove. Prestar je dosao u UFC, stand-up mu je gotovo nepostojeci a samo hrvanje ne moze proci u dasnjem UFC-u, no ipak on izvlaci pobjede. Rosholt nije neka truba i ovdje je Oleinik bio povelik underdog, pa je lijepo vidjet da stari lav ipak moze skinut ovakve borce. Svaka njegova pobjeda u UFC-u je veliki uspjeh. Svaka mu cast.

Za Edgara sam pisao da ce pobijedit ali nisam ni slutio da ce to biti na ovakav nacin. Ovakve izvedbe sam dosad vidjao samo kod Caina,GSP-a i Fedora u starim danima. Odlcna rusenja,kontrola u parteru, nabijanje tempa na koji Cub nije imao odgovor i pritom poslao milijun udaraca te ga na kraju zavrsi. Nemam rijeci.
Jasno se vidi koliko je Edgaru znacilo spustanje kategorije gdje je napokon medju svojima. U lakoj je bio dobar al premalen za ekipu. Iako je izvlacio pobjede ipak nije mogao radit neke dominacije nad vecim borcima pa mu je zbog tog svaka borba bila nategnuta. Otkad se spustio u pero(osim debija) unistava svoje protivnike i svakom borbom je sve bolji i bolji. Mislim da je u ovom trenutku najveci izazov za Alda jer je od njihove borbe ocito jako napredovao. A vise od icega bih volio da upravo Edgar testira Conorove hrvacek sposobnosti. Eh kad bi Aldo imao neku laksu ozljedu pa se Conor i Edgar borili za izazivaca.

Nego jeli itko gledao Magomedova? Vidim da je opet decision pa necu ga ni gledat ako je bila dosadna borba.

p.s.
U ovom trenutku nitko ne trlja ruke kao White. Bermudez i Swanson su bili potencijalne izazivaci u slucaju pobjede al su izgubili. Sad su tu vec Edgar i Lamas kojima moze naci dlaku u jajetu pa im nece dat priliku za pojas, i tako ce Conor dobit priliku za pojas. Misim i ja jedva cekam Conor-Aldo ali volio bih da se bori s nekim top 5 borcem prije Alda!

Thranduil
2014-11-23T14:52:50Z
Ova tema je samo dokaz da zanimanje za UFC-om zbog "milion" evenata godišnje pada. Event sa Edgarom u glavnoj borbi i ukupno 5-6 live komentara i stranica i pol ukupno ispisana.
Nisam vala ni ja pratio čak ni snimku odgledao, vidio sam ove gifove:)20

OverhandRight
2014-11-23T15:51:38Z
E neka ga je Edgar razbucao i drago mi je da je Oleynik pobijedio na ovaj nacin,zakuco ga je u temelje arene.