DugoVecCitam
2018-02-10T23:55:02Z
Zadnja 3 Rakasova protivnika su imali omjere 3-16,1-15, i 0-10.
Ne mozesss, jednostavno ne mozes s takvom konkurencijom, otici u puno jacu i nesto ocekivati.
Nebitno radilo se o Rakasu, ili bilo kojem nasem borcu.
DRAGI PRIJATELJI...
Reaktivac
2019-10-21T19:30:52Z
Moram priznati da u prijatelju Aci Rakasu postoji duh pravog ratnika, jer ovakva otvorena šora i izmjene u šaketanju zaslužuju respect ! Na momente sam pomislio da je u pitanju Wanderlei Silva. 🙂 Bravo Aco... teška, ali zaslužena pobjeda i intiligentna promjena game plana u 2r.

dr jupidu
2019-10-21T19:44:35Z
volio bi da pobjedi ali amo forumaši prognozrat sljedeći meč rakasa u ksw

izgubit će r 2 tko

ako pobjedi niko sretniji od mene

no ovaj je prejak

trebao bi spustit kategoriju

čestitam za pobjedu ovu od prije 2 dana....

no u ksw-u je opako jako opako i ovo nisu kosooki
dr jupidu
2019-10-21T20:57:34Z
i ako želi uspjeh u ksw-u rakas treba doć narokan i na pikogramimam max

bez toga teško

jer realno tamo je toga 50 %
fanatic
2019-10-21T22:17:54Z
kad sam vidio da ga je ovaj japanac s omjerom 16-16 ovoliko namučio...postao sam siguran da će rakas bit pregažen u ksw-u

koja je kvota na protivnika?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Svensson
2019-10-21T22:47:41Z
Originally Posted by: fanatic 

kad sam vidio da ga je ovaj japanac s omjerom 16-16 ovoliko namučio...postao sam siguran da će rakas bit pregažen u ksw-u

japanac sa (sada) negativnim scoreom ga je tjerao da bude panic wrestler i koliko vidim bacao par puta u knockdown; bit će nezgodno u KSW-u
dr jupidu
2019-10-22T05:40:59Z
Originally Posted by: fanatic 

baš me zanima kako njegov "veliki prijatelj"re.... prognozira meč u ksw':)

Reaktivac
2019-10-24T18:24:24Z
https://gol.dnevnik.hr/c...gWNMZ0fCrdpc0GBXG3NejL4M 

Bravo Aco ! :)36 :)15

Idemo dalje... KSW u zagrebačkoj areni.

Sljedeći protivnik Krystian Kaszubowski.
Ekstremno snažan, jaki udarci, ali i pomalo krut protivnik. Aco bi mogao dobiti na dobar gameplan; kretnje, eskivaže i kardio. Uz potporu domaće publike i CroCop-a u prvom redu publike. Neće biti lako, ali vjerujem u dobar dojam i pobjedu.
fanatic
2019-10-25T10:47:32Z
Originally Posted by: Reaktivac 

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/aleksandar-rakas-hrvatski-borac-u-usponu-i-cro-copova-uzdanica---580334.html?fbclid=IwAR1IHlfQJpXITX4IBdBYFEaSFBcsl1_ebzjgWNMZ0fCrdpc0GBXG3NejL4M

Bravo Aco ! :)36 :)15

Idemo dalje... KSW u zagrebačkoj areni.

Sljedeći protivnik Krystian Kaszubowski.
Ekstremno snažan, jaki udarci, ali i pomalo krut protivnik. Aco bi mogao dobiti na dobar gameplan; kretnje, eskivaže i kardio. Uz potporu domaće publike i CroCop-a u prvom redu publike. Neće biti lako, ali vjerujem u dobar dojam i pobjedu.

bude li se borio kao protiv ove japanske kante...glava bi mu mogla završit Mirku u krilu
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
DugoVecCitam
2019-10-25T10:54:39Z
Ako sam dobro vidio na Tapology-u, Rakas je u citavoj karijeri pobijedio samo 3 borca s pozitivnim scorom.
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2019-10-25T11:05:34Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ako sam dobro vidio na Tapology-u, Rakas je u citavoj karijeri pobijedio samo 3 borca s pozitivnim scorom.

jesu ta dvojica pobjedili koga sa pozitivnim scoreom? :)20
DugoVecCitam
2019-10-25T11:39:05Z
Originally Posted by: Svensson 

Jedan je Kosednar, on definitivno jest. 😃 A drugi ima 3-4 pobjede protiv onih s pozitivnim. 😃
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2019-10-25T12:01:23Z
amo svi prognoze za meč

ovo me podsjeća kad su većina prognozirala pobjedu truščeka nad robertom soldićem svojedobno dok sam ja jasno rekao da ce ga roberto razbiti....

iako mi je trušček simpa

al ovdje nismo zbog simpatija i ljubavi.....

DAKLE....OVAJ ĆE PREBIT RAKASA

molim vaše ocjene

lažni frend rea....ac rakasu nek se nejavlja i ne uvači se rakasu i tati fb frendovima:)14 :)14 :)14 :)14 :)14 :)14

meni je rakas simpa..... pa.... ja glasam da ce ga ovaj razbiti
Reaktivac
2019-10-25T14:30:49Z
Aco Rakas sjajan je momak i pravi sportas. U pobjedničkom je nizu, a nije bio nokautiran od 2013 godine, kada je imao 23 godine.

Sazrio je, poboljsao nedostatke, sjajan kardio, pokretljiv i elastičan.

Bude li par na kladionici - stavljam lovu na Rakasa Jr. :)36

Pobjeda na bodove Rakasa.

Šteta što nema na kladi tko će od forumaša prvi na promatranje; bio bi zicer i easy money za sve. :)

Jarac
2019-10-25T15:41:09Z

Originally Posted by: Svensson 

Jedan je Kosednar, on definitivno jest. 😃 A drugi ima 3-4 pobjede protiv onih s pozitivnim. 😃

Ma daj pusti
dr jupidu
2019-10-25T17:59:28Z
javite ako ima kladionicada podignem kredit i stavim na pobjedu protivnika rakasa

Ivan CRO Cop
2019-10-25T22:48:37Z
Originally Posted by: dr jupidu 

javite ako ima kladionicada podignem kredit i stavim na pobjedu protivnika rakasa

Neću dizat al All In
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
dr jupidu
2019-10-25T23:34:02Z
lažni frend rakasa kaže da želi pobjedu na bodove

zašto ne nokaut''#-o 🤦 🤦 :)1

zajebano je bit iskren i izgubit 2 fb frenda...:)1
dr jupidu
2019-11-04T10:17:09Z

najbolji frend jednog našeg forumaša dao je intervju:)1
Jarac
2019-11-04T10:42:55Z