Borisstandup
2015-01-22T16:21:13Z
Originally Posted by: JDS 

Ako dodje do ovoga ja mislim da ce Gonzaga pobijediti, mislim da ce ga rušiti i dobiti u parteru, Mirko vise nemoze braniti rušenje kao prije a ovaj je dosta dobar u tome, a ako bi se održala borba na nogama jedan bi bio nokautirao sigurno, Gonzaga stvarno jako udara kao i Mirko. Nadao sam se Minotauru i mislim da bi ga Mirko nokautirao.

Isto sam tako razmisljao.Bolje za pocetak nesto "manje opasno".
19_Pitbull_86
2015-01-22T16:41:11Z
Originally Posted by: Dr Cardio 

Mora se paziti da ameri i White ne vide sve ove znalce na našem forumu , jer takvih oni nemaju. Forgi je dao idealan sukus svega. Go Mirko. Najveći hrvatski borac svih vremena, jedini stvarnih kvaliteta, osoba koja se kroz godine tukla sa največima gubio i dobivao. To je MMA na najvišoj razini. Sve ostalo je trubljenje u bubanj.

I kakve to veze ima sa njegovim danasnjim sposobnostima?
Satrap
2015-01-22T16:57:57Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

Originally Posted by: Dr Cardio 

Mora se paziti da ameri i White ne vide sve ove znalce na našem forumu , jer takvih oni nemaju. Forgi je dao idealan sukus svega. Go Mirko. Najveći hrvatski borac svih vremena, jedini stvarnih kvaliteta, osoba koja se kroz godine tukla sa največima gubio i dobivao. To je MMA na najvišoj razini. Sve ostalo je trubljenje u bubanj.

I kakve to veze ima sa njegovim danasnjim sposobnostima?

Pazi kako mu se obraćaš, on ti ima 7. stepen obrazovanja ili čega već...
Aleksa
2015-01-22T18:09:29Z
Originally Posted by: blazer44 

Rumor: Cro Cop vs Gonzaga 2 i Manuwa vs Blachowicz u Poljskoj

Tako ce vjerovatno i bit, ova i borba protiv Mina su u principu jedine koje UFC može prodat kao interesantne. Sve ostalo nema smisla niti bilo koga zanima.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-01-22T18:17:00Z
http://www.profightstore...e-u-poljskoj-/18884.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
travarica
2015-01-22T18:58:04Z
UFC Fighters React to Mirko Cro Cop's Return to the UFC video....

https://www.youtube.com/watch?x-...&v=zuPfuysTR1o#t=218 
FaceDesigner
2015-01-22T19:35:00Z
Letit će sjeme po forumu ako dobije Gonzagu.Predviđam rekordnu posjećenost na forumu.
A moram priznat da će feel bit ko u dobra stara vremena,križanje dana na kalendaru i bdijenje dan prije borbe,izgrizeni nokti i sl.

Bilo bi mi jako drago da pobijedi.Realno Gonzo je favorit di god se pogleda,bar prvu rundu,dalje je sve moguće.Rekao bi trenutno s pripremom kakva je i ovim šta znam o jednom i drugom da je 70-30 za Gonzagu.
Ima tu i psihološkog momenta,al zabrinjavajuće mi je što Mirko zadnje MMA borbe jako slabo brani takedowne.Mislim da je protiv Peroša zadnji put dobro radio. Schaub ga je rušio kako je htio,Oleinik i Ishii također relativno lako.Protiv Nelsona je na podu i u cruicefixu bio i dobio dobre batine.
Ako ga Gonzo sruši odmah u prvoj moglo bi bit TKO gnpom jer Mirko fura taj full guard,a mislim da bi bilo bolje da gura nogama i scrambla odma gore.Eksplozivnost u nogama još ima.

Uglavnom što više razmišljam mislim da su prikladniji protivnici Mir i Minotaur.
Obojica su spori ko trudnice,Mirko je od obojice fizički jači i sigurno će se bolje spremit.Brada je obojici dosta oslabila,pogube se nakon par šuteva čistih.Rušit ne da oni ne bi,nego istini za volju i ne znaju.

U okvirima onog šta trenutno može i s čim raspolaže,moguće je pobijedit par mečeva,ako se poklope neke stvari.Na neke može utjecat,a na neke i ne.
Kaže da je motiv napokon sportski,pa bi bilo lijepo vidjet da se sukladno tome i spremi.

WAR
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Svensson
2015-01-22T20:00:24Z
sreca njegova sto Gonzaga vec odavno uopce ne koristi svoj BJJ vec se poigrava na nogama i uglavnom zbog slampave tehnike pusi od jakih udaraca (a to je vecina HW divizije)
travarica
2015-01-22T20:01:46Z
Becks
2015-01-22T21:06:04Z
hahahahha ovaj phil davis je tako napljugan hahahahaha 😃
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
TheTribe
2015-01-22T21:50:28Z
Kada bi radio revanse u ringu mozda bi ih dobio, ovako nece dobiti ni jedan, nema sanse da on dobije gonzagu
e.peace
2015-01-22T22:36:51Z
Originally Posted by: TheTribe 

Kada bi radio revanse u ringu mozda bi ih dobio, ovako nece dobiti ni jedan, nema sanse da on dobije gonzagu

Ima šanse i te kako,Gonzaga je bezveze.
Bumpy_Knuckles
2015-01-22T22:50:32Z
pade mi na pamet da ce ovoga avgusta biti 10 godina od meca sa Fedorom. ej zar je proslo 10 godina?! :)14
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
TheTribe
2015-01-22T22:51:01Z
Originally Posted by: e.peace 

Originally Posted by: TheTribe 

Ima šanse i te kako,Gonzaga je bezveze.

svi ste vi zaboravili kako se mirko lahko gasi... ipak lakse od gonzage...
Seded
2015-01-22T22:51:27Z
Morate imati na umu samo da je Gonzo koliko toliko popravio boks i u prvoj rundi ima realne šanse da pomete Mirka. Još ako ga spusti dolje nekim single legom (u što sumnjam jer mu procesor tijekom cijele karijere nije baš na nivou), mogla bi biti makljaža.

U svakom slučaju, ako dođe do borbe bilo bi lijepo vidjeti kako ga Mirko puni direktima s distance. Kickovi su s Gonzom dosta rizični jer je i u prvoj borbi uhvatio Mirku kick (isto je ponovio i Ishii nekoliko puta ako se ne varam).
"It's not checkmate. The king has one more move."
travarica
2015-01-22T23:00:03Z
da smiješno je reć da protiv gonzage nema šanse

gonzagu pogodiš jednim jačim udarcem i napravio si pola posla

uostalom Gonzagi se tada protiv Mirka sve poklopilo: bio je u formi života-5 kila lakši nego u kasnijim borbama, nikad do tada nokautiran u borbi (čini mi se), išlo se mu za golu egzizstenciju i onaj sretan high kick koji isto nikad više nije sjeo tako

sa druge strane Mirko je ušao u borbu kao protiv Randlemana mentalno potpuno nespreman, potcjenjivao Gonzagu, nepoznavanje obrane od laktova na podu, trenirao je onako preko kurca jer je baš prije te borbe ugostio svog idola JCVD-ama

naravno da treba pripazit na ruke od Gonzage a i da ga ruši ovaj put će biti puno bolje pripremljen
Borisstandup
2015-01-22T23:14:42Z
Gonzaga je bio prije nokautiran i nije bio borac bez mane ali je opet Couturu bilo jasno da ce pobijediti Mirka.
Tako je prognozirao prije borbe.

Ja nisam toliki optimist i ako obojica imaju dosta nokauta iza sebe.Gonzaga moze biti stilski dosta nezgodan,nekako bi radije neku drugu borbu za povratak a onda ako bude ok ovu

Vec sam napisao da starine poput Mira i Mina vidim kao laksi izbor.

Mozda nas Mirko iznenadi,stvarno bi to volio al nikako nije favorit za ovu borbu ako je bude!

A i ovo da Gonza lako pada:)pa nije jedini zar ne?Jos ima i puno jaci udarac i snagu
travarica
2015-01-22T23:28:20Z
koji pogled je Mirko nekad imao

naježiš se

UserPostedImage
Similar Topics
Users browsing this topic