Letit će sjeme po forumu ako dobije Gonzagu.Predviđam rekordnu posjećenost na forumu.
A moram priznat da će feel bit ko u dobra stara vremena,križanje dana na kalendaru i bdijenje dan prije borbe,izgrizeni nokti i sl.
Bilo bi mi jako drago da pobijedi.Realno Gonzo je favorit di god se pogleda,bar prvu rundu,dalje je sve moguće.Rekao bi trenutno s pripremom kakva je i ovim šta znam o jednom i drugom da je 70-30 za Gonzagu.
Ima tu i psihološkog momenta,al zabrinjavajuće mi je što Mirko zadnje MMA borbe jako slabo brani takedowne.Mislim da je protiv Peroša zadnji put dobro radio. Schaub ga je rušio kako je htio,Oleinik i Ishii također relativno lako.Protiv Nelsona je na podu i u cruicefixu bio i dobio dobre batine.
Ako ga Gonzo sruši odmah u prvoj moglo bi bit TKO gnpom jer Mirko fura taj full guard,a mislim da bi bilo bolje da gura nogama i scrambla odma gore.Eksplozivnost u nogama još ima.
Uglavnom što više razmišljam mislim da su prikladniji protivnici Mir i Minotaur.
Obojica su spori ko trudnice,Mirko je od obojice fizički jači i sigurno će se bolje spremit.Brada je obojici dosta oslabila,pogube se nakon par šuteva čistih.Rušit ne da oni ne bi,nego istini za volju i ne znaju.
U okvirima onog šta trenutno može i s čim raspolaže,moguće je pobijedit par mečeva,ako se poklope neke stvari.Na neke može utjecat,a na neke i ne.
Kaže da je motiv napokon sportski,pa bi bilo lijepo vidjet da se sukladno tome i spremi.
WAR
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.
pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal