Chiodo
2015-01-21T15:32:15Z
Ma kakav Gonzaga i da ne daj Bože doživi slom. Bolje sada nekog lakšeg suparnika a onda eventualno neki revanš.
Moj izbor po zanimljivosti 1. Minotaur 2.Nelson 3.Gonzaga ali tek nakon jedne uvodne borbe da vidimo kako stoje stvari.
xnicked
2015-01-21T15:38:59Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: xnicked 

Da!..upravo tako,naš borac bi nam trebao biti sveta krava! Pogledaj Irce i Conora. Pogledaj Brazil i Minotaura! Brazil i Werdum-a..kojeg su mnogi ovdje otpisali i izrugali!

Treba vjerovati!!..

Ova objektivnost koju tu netko spominje, graniči sa sprdnjom u nekim postovima!

Pa bome Minotaura i Wanderleija je dosta Brazilaca znalo kritizirati u posljednje vrijeme. Sjećamo se svi anketa u kojoj su Sonnena izglasali pet puta većim pozitivcem nego Wanda.

... no taman i da nisu kritizirani, opservacija ti je tragikomedija.

Jedno je kritika, a drugo je trolanje i sprdanje.
DugoVecCitam
2015-01-21T16:03:17Z
Ukratko- ne navijam ni za jednog borca koji je nula kao čovjek. Od Conora preko Dzakica do Badr Haria pa sve do ovoga nasega.
DRAGI PRIJATELJI...
xnicked
2015-01-21T16:09:09Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ukratko- ne navijam ni za jednog borca koji je nula kao čovjek. Od Conora preko Dzakica do Badr Haria pa sve do ovoga nasega.

Sve u redu, no po čemu ti sudiš njemu? I da li misliš da si ti nešto bolji čovjek?..ili što?
Poznaš Mirka?..ili samo dugo čitaš?

DugoVecCitam
2015-01-21T16:16:08Z

Sve u redu, no po čemu ti sudiš njemu? I da li misliš da si ti nešto bolji čovjek?..ili što?

Sorry, na ovo "nula". Osoba koja prica da ce Fedoru iza meca "utjesiti zenu" je SMEĆE NAJOBIČNIJE.
DRAGI PRIJATELJI...
Borisstandup
2015-01-21T16:17:10Z
Preporucio bi vam da se sada zaustavite na ovom dijelu jer zaista nema smisla da netko nekome objasnjava zasto nekoga simpatizira ili ne,svatko ima pravo na svoje misljenje i ukus za borce i ljude.
19_Pitbull_86
2015-01-21T16:41:33Z
Mi jesmo za demokratiju, a ne da svatko priča šta hoće. :)1
DjomlaKS
2015-01-21T16:47:29Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

:)20 :)20 :)20
xnicked
2015-01-21T16:50:07Z

Sorry, na ovo "nula". Osoba koja prica da ce Fedoru iza meca "utjesiti zenu" je SMEĆE NAJOBIČNIJE.

U čovječe..to je zbilja straašno!

Borisstandup
2015-01-21T16:57:13Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

:)20 :)20 :)20

:)20 preporuciti nije isto sto i zabraniti.Znam koliko su besmislene ovakve rasprave:)22
Aleksa
2015-01-21T17:04:31Z
Kakav Gonzaga, momak je još uvjek zvjer za borca kakav je Mirko. Gonzo je dosta popravio box i svaki udarac mu je KO ziherica, pogotovo za današnju Mirkovu bradu. Današnji Mirko je previše statičan i flat-footed, za dobit Gonzagu treba puno kretanja i odličan footwork, što znači da bi ga mirko iz Pride dana pojeo, ali ovaj danas nema šanse. Ovaj če ga završit dole ili gore. Svi ostali osim Mine i možda Mira so pogubni i opasni po život. Mirkov sam fan oduvjek ali sam i realan.
travarica
2015-01-21T17:15:50Z

Nije to Mirko prvi izjavio nego njegov kolega.
DugoVecCitam
2015-01-21T17:17:11Z
Originally Posted by: travarica 

To ti nije opravdanje.
DRAGI PRIJATELJI...
Borisstandup
2015-01-21T18:14:54Z
Originally Posted by: Aleksa 

Kakav Gonzaga, momak je još uvjek zvjer za borca kakav je Mirko. Gonzo je dosta popravio box i svaki udarac mu je KO ziherica, pogotovo za današnju Mirkovu bradu. Današnji Mirko je previše statičan i flat-footed, za dobit Gonzagu treba puno kretanja i odličan footwork, što znači da bi ga mirko iz Pride dana pojeo, ali ovaj danas nema šanse. Ovaj če ga završit dole ili gore. Svi ostali osim Mine i možda Mira so pogubni i opasni po život. Mirkov sam fan oduvjek ali sam i realan.

Otprilike i ja tako vidim stvari.Mozda se varam i volio bi da se prevarim al od svih spomenutih najlaksi bi mu bili Mino i eventualno Mir s obzirom sto su pokazali u zadnje vrijeme!
Satrap
2015-01-21T18:29:21Z

Bond - Ime ruže? :)20
Seded
2015-01-21T18:37:54Z

Ne znam tko je prvi izjavio, ali ovdje na videu se jasno čuje tko se fura na Fedorovu ženu, ekipa je samo nadodala da će u talonu biti i sestra :)2

?t=2m25s
"It's not checkmate. The king has one more move."
travarica
2015-01-21T18:52:08Z
Originally Posted by: Seded 

Ne znam tko je prvi izjavio, ali ovdje na videu se jasno čuje tko se fura na Fedorovu ženu, ekipa je samo nadodala da će u talonu biti i sestra :)2

?t=2m25s

jeli rekao

morat će

ili

morat ću

ja sam čuo morat će

slabo se čuje a razlika u značenju je velika

Seded
2015-01-21T18:55:06Z
A iskreno me boli ona stvar jel rečeno "ću" ili "će", sama fora je primitivna i niska, barem iz moje perspektive. Svejedno me se to ne tiče i naravno da ću navijati za njega s kime god se bori i bit ću zadovoljan ako bude izlazio sam iz oktagona, a ne uz pomoć Drviša, Mlinarića, Stitcha, Herb Deana ili Yamasakija.
"It's not checkmate. The king has one more move."
FaceDesigner
2015-01-21T18:57:16Z
Gledam prvo jesam li prespavao 2-3 mjeseca i jeli 1.4.već.A nakon nekih kometara opet gledam je li 2005. opet.

Ugl.Lijepo što su kao sportski razlozi,ali prekasno.Čak i da se spremi na način kako se danas 2015.te sprema jedan UFC teškaš (guglajte ko di trenira) to će biti premalo,prekasno,a naravno da neće.
Ima tog nepokretnog Minotaura,mozda s Mirom ima šanse,ovo drugo mi sve miriše na ajmeikuku.Pogotovo Gonzo.

PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
travarica
2015-01-21T19:03:40Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Gledam prvo jesam li prespavao 2-3 mjeseca i jeli 1.4.već.A nakon nekih kometara opet gledam je li 2005. opet.

Ugl.Lijepo što su kao sportski razlozi,ali prekasno.Čak i da se spremi na način kako se danas 2015.te sprema jedan UFC teškaš (guglajte ko di trenira) to će biti premalo,prekasno,a naravno da neće.
Ima tog nepokretnog Minotaura,mozda s Mirom ima šanse,ovo drugo mi sve miriše na ajmeikuku.Pogotovo Gonzo.

mirko dobiva gonzagu

neće biti spektakularno kao nekad ali sredit će ga

Similar Topics
Users browsing this topic