JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-11-08T13:34:06Z
Vjerujem da bi Rochold dobio Belforta u revansu, to je bio jedan udarac i Cain je prvi meč nokautiran od JDS-a pa ga je druga dva samljeo
DjomlaKS
2014-11-08T13:49:39Z
Originally Posted by: JDS 

Vjerujem da bi Rochold dobio Belforta u revansu, to je bio jedan udarac i Cain je prvi meč nokautiran od JDS-a pa ga je druga dva samljeo

Pa i ne bas. Belfort je do tog trenutka bio dominanntnij. Imao je jednu finu boksacku kombinaciju i obranio mu je double leg ko od sale. Sve je to kratko trajalo ali ipak se Belfort pokazao boljim u svakom trenutku.

E sad je druga stvar to sto se fiksao.
hamush
2014-11-08T14:47:03Z
rockhold HK ala Glaube Feitoza.
Rekreativac Dino
2014-11-08T15:08:03Z

Dobio bi ga i sada nema nekih stvari.Belfort bi tada dobio bilo koga u mw.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-11-08T16:29:01Z
Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Dobio bi ga i sada nema nekih stvari.Belfort bi tada dobio bilo koga u mw.

Da stvarno je dobar, jedva cekam borbu s Weidmanom jer vjerujem da ce on pobijediti Vitora a Rochold eventualno jos nekoga, i onda Rochold vs Weidman, to ce biti odlicna borba. Ali koja divizija cudo jedno koji se sve borci bore u njoj, trenutno jedna od najboljih ako ne i najbolja bome ce biti vatreno.
Nemanja
2014-11-08T17:12:44Z
Rokhold je isti kao Cak Noris. :)20

malleus
2014-11-08T17:27:28Z
Originally Posted by: fanatic 

Rockhold je prevelik za ovu kategoriju, odnosno, možda je bolje reć, predug. Bisping noćas nije imao šanse sa distance pogodit

odlična večer za gledat
sve borbe završene prekidom
Perosh pobjedio
Srbin izgubio

ne može bolje :)20

:)36 :)1 :)1 :)1 :)18

gosuasus
2014-11-08T17:44:24Z
Originally Posted by: Nemanja 

Rokhold je isti kao Cak Noris. :)20

UserPostedImage

:)18
Neodgovorni
2014-11-09T09:45:27Z

Nisam mislio da je ovo moguće, ali Rockhold je svojim ponašanjem postigao da s užitkom pregledavam onaj Belfortov spinning kick.
gosuasus
2014-11-09T09:47:16Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Nisam mislio da je ovo moguće, ali Rockhold je svojim ponašanjem postigao da s užitkom pregledavam onaj Belfortov spinning kick.

Što je ispao fer prema Bispingu u borbi i na pressici? :)18
Borisstandup
2014-11-09T10:13:55Z
Originally Posted by: gosuasus 

Dijelovao je vise nego ok ali i Bisping. To je samo biznis.:)18
ive
  • ive
  • Advanced Member
2014-11-09T13:59:36Z

Ovo me podsjeca na onog neshvacenog the minera,da nisu sta u rodu?
The Last Emperor
2014-11-09T14:49:02Z
Originally Posted by: ive 

Ovo me podsjeca na onog neshvacenog the minera,da nisu sta u rodu?

Vjerovatno čovjek misli na prepotenciju koju očigledno posjeduje, uvjeren je da je najbolji. I mene malo nervira sa tim stavom, volio bi da ga netko ponovno lijepo prizemlji...

ive
  • ive
  • Advanced Member
2014-11-09T15:27:25Z
Pa to bi bilo logicno da je Luke bio prepotentan i nakon borbe,samo sto je bio susta suprotnost pre fight ponasanju.Bio je cak i preljubazan prema Bispingu,toliko da je to bilo negledljivo.
Borisstandup
2014-11-09T15:27:31Z
Uvjeren je u svoje sposobnosti ali nije jedini. Samo se nadam da cemo imati prilike vidjeti borbu sa Weidmannom.
benki
  • benki
  • Advanced Member Topic Starter
2014-11-09T15:40:19Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: travarica 

Jeli Perosh sad Hrvat kad je pobijedio, Benki? :)20

čini mi se da je zaslužio :)2

nije, pa lijepo ti je objasnio benki da je Hrvat samo onaj ko ima šahovnicu na hlačicama :)20

http://m.youtube.com/watch?v=B_l0Q_m_snM. 😉
dr jupidu
2014-11-09T21:04:17Z
luke rochold je samouvjeren jer zna da je toliko bolji od bispinga..znam taj osjećaj..ono..znaš da od nekog nemoš izgubit
Borisstandup
2014-11-09T21:23:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

luke rochold je samouvjeren jer zna da je toliko bolji od bispinga..znam taj osjećaj..ono..znaš da od nekog nemoš izgubit

NE ZNAS
Neodgovorni
2014-11-09T21:30:37Z

OK, u međuvremenu sam pogledao post-fight interview i vidim zaokret. To je OK.

Jednostavno mi nije sjelo ono prije. Znao je da je jači i iživljavao se unaprijed. Nešto kao JJ. Moj dojam.
Users browsing this topic