Vjerujem da bi Rochold dobio Belforta u revansu, to je bio jedan udarac i Cain je prvi meč nokautiran od JDS-a pa ga je druga dva samljeo
Vjerujem da bi Rochold dobio Belforta u revansu, to je bio jedan udarac i Cain je prvi meč nokautiran od JDS-a pa ga je druga dva samljeoDobio bi ga i sada nema nekih stvari.Belfort bi tada dobio bilo koga u mw.
Rockhold je prevelik za ovu kategoriju, odnosno, možda je bolje reć, predug. Bisping noćas nije imao šanse sa distance pogoditodlična večer za gledatsve borbe završene prekidomPerosh pobjedioSrbin izgubione može bolje :)20
Rokhold je isti kao Cak Noris. :)20
Nisam mislio da je ovo moguće, ali Rockhold je svojim ponašanjem postigao da s užitkom pregledavam onaj Belfortov spinning kick.
Nisam mislio da je ovo moguće, ali Rockhold je svojim ponašanjem postigao da s užitkom pregledavam onaj Belfortov spinning kick.Što je ispao fer prema Bispingu u borbi i na pressici? :)18
Nisam mislio da je ovo moguće, ali Rockhold je svojim ponašanjem postigao da s užitkom pregledavam onaj Belfortov spinning kick.Što je ispao fer prema Bispingu u borbi i na pressici? :)18Ovo me podsjeca na onog neshvacenog the minera,da nisu sta u rodu?
Jeli Perosh sad Hrvat kad je pobijedio, Benki? :)20 čini mi se da je zaslužio :)2nije, pa lijepo ti je objasnio benki da je Hrvat samo onaj ko ima šahovnicu na hlačicama :)20
Jeli Perosh sad Hrvat kad je pobijedio, Benki? :)20 čini mi se da je zaslužio :)2
luke rochold je samouvjeren jer zna da je toliko bolji od bispinga..znam taj osjećaj..ono..znaš da od nekog nemoš izgubit
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close