Reaktivac
2014-10-20T23:31:58Z
Mislim da se Vido Lončar može oprostiti od boksa...

Ban ga zove nazad u mma... :)24 :)36

"Bio je moj od njegove 12 do 15 godine . Vido je u isto vrijeme bio kadetski prvak u grapplingu i boksu."... kaže najbolji mma trener u hrvata.

Sponsor
kuzma
2014-10-21T05:41:06Z
hahaha ovaj drugi bjezi iz ringa,a maloprije ga tuko u ringu
"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
Slash
2014-10-21T06:21:29Z
Originally Posted by: kuzma 

Mislim da je to najpametnije što je mogao u tom trenutku napraviti.
ZgemboAdislic
2014-10-21T07:15:38Z
Kakav si ti reakt uvlakac
Cro_Core
2014-10-21T07:32:01Z
Hrvatski kretenizam na djelu opet "da ceo svet vidi"...
Diablo
2014-10-21T07:50:47Z
najobicnije iskompleksirano smece...kakav MMA, lopatu u ruke i pravac na mjesalicu
thelovacluka
2014-10-21T07:57:07Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: kuzma 

Mislim da je to najpametnije što je mogao u tom trenutku napraviti.

da, za svoju karijeru.

a ovaj malo stariji sudac je mogao dobiti par težih udaraca i ostati invalid, a kamo još da je koji stomp dobio.

dečko se očito preplašio, al svako ko je čovjek a ne pička bi pomogao čovjeku u nevolji.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
ZgemboAdislic
2014-10-21T09:07:02Z
Originally Posted by: Diablo 

najobicnije iskompleksirano smece...kakav MMA, lopatu u ruke i pravac na mjesalicu

Po cemu je on to iskompleksirano smece?
Diablo
2014-10-21T09:14:38Z
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Originally Posted by: Diablo 

Po cemu je on to iskompleksirano smece?

Otkad je postalo normalno da prebijes suca u ringu kad nisi zadovoljan suđenjem? Da ga je odgurnuo, jebao mu mater i prijetio još bi ga možda i razumio jer nije lako razmišljati vruće glave ali za ovo što je napravio nema opravdanja. Toplo se nadam da će dobiti doživotnu zabranu i da će sudac podići privatnu tužbu.
Svensson
2014-10-21T09:19:08Z
Loncar via GNP, sudac nije imo nikakve sanse :)20
ZgemboAdislic
2014-10-21T09:26:32Z
A kaj sa sudcem koji je uspio u tri dana sjebati tri meca a za kojeg se njegove kolege cude kako uopce sudi?i novinar pfs jos napise da je zasluzeno izgubio
fanatic
2014-10-21T10:13:15Z
šteta što nema kamera koja hvata područje van ringa. nadam se da mu je netko zabio stolicu u glavu

i općenito, ti komentari "treba mu doživotno zabranit" su mi kamilica. treba ga kazneno gonit zbog ovakvih stvari
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pecho
2014-10-21T10:29:17Z
Kolko god da je sudac kriv ići ga tući je totalni debilizam. Sjebo si je svoju karijeru, osramotio trenere....
Pobjeda i poraz su realtivni tak i tak.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
air23
2014-10-21T10:35:18Z
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

A kaj sa sudcem koji je uspio u tri dana sjebati tri meca a za kojeg se njegove kolege cude kako uopce sudi?i novinar pfs jos napise da je zasluzeno izgubio

A i ti ako opravdavas ovo sta je napravio nisi normalan..
fanatic
2014-10-21T10:36:58Z
Zbog brutalnog premlaćivanja poljskog suca u ringu zagrebačka policija uhitila mladog boksača Vidu Lončaru!

http://www.slobodnadalma...leId/261366/Default.aspx 

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
air23
2014-10-21T10:46:17Z
Originally Posted by: Reaktivac 

"Bio je moj od njegove 12 do 15 godine . Vido je u isto vrijeme bio kadetski prvak u grapplingu i boksu."... kaže najbolji mma trener u hrvata.

Njemu bi trebalo zabraniti bilo kakva natjecanja u borilackim vjestinama, a i ne vjerujem da ga Ban zove u svoj klub..u moj klub takav divljak sigurno ne bi usao..
Begbie
2014-10-21T11:12:57Z
Originally Posted by: air23 

Njemu bi trebalo zabraniti bilo kakva natjecanja u borilackim vjestinama, a i ne vjerujem da ga Ban zove u svoj klub..u moj klub takav divljak sigurno ne bi usao..

svaki klub koji barem malo drzi do sebe ga sigurno nebi primio...dozivotno mu zabranit bavljenje bilo kakvim borilackim sportom,a trebalo bi ga i u bajbukanu na par mjeseci da se malo opameti.jer ako se ovako ponasa unutar ringa,ko zna kolko je pizdarija vec napravio izvan njega
pecho
2014-10-21T11:35:14Z
Ovo nije trebalo sesvetama. Em je stipan pao na doping kontroli, tepesu su zabranili kolko se sjecam 2 godine trenerstva na natjecanjima. Bono je predsjednik hbs i sesveta. Teska ljaga se navela na inace super klub.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
KRU MUAY THAI
2014-10-21T11:53:23Z
Originally Posted by: Begbie 

Originally Posted by: air23 

svaki klub koji barem malo drzi do sebe ga sigurno nebi primio...dozivotno mu zabranit bavljenje bilo kakvim borilackim sportom,a trebalo bi ga i u bajbukanu na par mjeseci da se malo opameti.jer ako se ovako ponasa unutar ringa,ko zna kolko je pizdarija vec napravio izvan njega

Slažem se, malome treba jedan pravi "žešči" tretman preodgoja na malo duži rok. Mlad je još i katastrofa je od okoline koja ga je odgojila takvog, trenerske a prije prije svega domače. roditeljske....
JuniorDS
2014-10-21T12:00:32Z
Originally Posted by: fanatic 

Zbog brutalnog premlaćivanja poljskog suca u ringu zagrebačka policija uhitila mladog boksača Vidu Lončaru!

http://www.slobodnadalma...leId/261366/Default.aspx 

Sad će mu Bandić držat fokusere u remetincu.