crofight
2010-08-19T12:39:18Z
Najsmijesnije je vidit ljude koje ne znaju te ljude u pravom zivotu i pricaju o njima, kao da ih poznaju...

Jurkovic se neko vrijeme bio stao borit jer je postao otac, i sad se vratio, borio se na memorijalima, i borio se na WFC 10 pro turniru u Portorozu, gdje je pobjedio Tufekcica, bosanskog borca u finalu, nikad nije bio izbacen iz kluba i to su idiotarije, jer decko nije nasilan, nego ljudi kad vide neke mlade nade, poput njega u borilackim sportovima, nisu skloni izazivanju te samodokazivanju, a onda kad dobiju svoje, kriv je on i sport koji stvara nasilne ljude.

Venturini se trenutacno maknuo iz borbenih voda, no ima neke MMA planove, koje se nadam da ce realizirat, jer je veliki potencijal, ima srce i smisao za borbu.

Potvrdjujem da niti 1 od njih nije izbacen iz KING-a jer i ja treniram u KING-u.

sasa13
Izbacivač
2010-08-19T23:14:34Z
Igor je skoro izgubio od Došena, zar ne?
djoli8
2010-08-20T08:51:35Z
crofight wrote:

Najsmijesnije je vidit ljude koje ne znaju te ljude u pravom zivotu i pricaju o njima, kao da ih poznaju...

Jurkovic se neko vrijeme bio stao borit jer je postao otac, i sad se vratio, borio se na memorijalima, i borio se na WFC 10 pro turniru u Portorozu, gdje je pobjedio Tufekcica, bosanskog borca u finalu, nikad nije bio izbacen iz kluba i to su idiotarije, jer decko nije nasilan, nego ljudi kad vide neke mlade nade, poput njega u borilackim sportovima, nisu skloni izazivanju te samodokazivanju, a onda kad dobiju svoje, kriv je on i sport koji stvara nasilne ljude.

Venturini se trenutacno maknuo iz borbenih voda, no ima neke MMA planove, koje se nadam da ce realizirat, jer je veliki potencijal, ima srce i smisao za borbu.

Potvrdjujem da niti 1 od njih nije izbacen iz KING-a jer i ja treniram u KING-u.

:)36

Bio sam u 3. mjesecu u KINGu na treninzima cijeli tjedan i svaki dan sam radio sa Jurkom. Istina je da je postao otac, ali decko redovito trenira, zavrsava faks i radi. Nesluzbeno sam cuo da je trebao nastupiti i na zadnjem Obracunu u Ringu u sklopu onog turnira teskasa, ali je Zaja imao druge planove. Venturini ima problema sa koljenom vec dosta dugo i zato ne trenira punom parom, ali vidio sam ga da dolazi u King. Takoder i braca Paladin su redovito tamo, po meni isto veliki potencijal.
Meni je Igor pozitivna osoba i nisam primjetio da ima naglu narav. Decko je na mjestu. Mozda je neobuzdan kada mu pukne film, ali svi smo mi takvi. Ja mu zelim sve najbolje u sportu. I svima Kingovcima. Prava su ekipa.

Pozdrav
crofight
2010-08-24T01:56:14Z
Izbacivač wrote:

Igor je skoro izgubio od Došena, zar ne?

Igor je izgubio od Došena, borba je bila dobra, no prevelika razlika u kilazi se primjetila, a oba su borca velike kvalitete...

Nazalost, svim kickboxerima koljena odlaze, i ima mnogo potencijala u KING-u, jos uvijek 😉