Range
  • Range
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-12T13:07:04Z
Ovaj dečko do prije koju godinu je gazio sve pred sobom, međutim, već dugo se ne čuje za njega.
Po mom mišljenju, dok se borio, bio je ponajbolji hrvatski poluteškaš/teškaš i zbilja mi nije ostalo u sjećanju da je neku borbu izgubio. Čudi me da mga više nema na sceni.

Ima itko ikakvu informaciju?
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Sponsor
roki69
2009-05-12T14:10:18Z
da muce ga ozljede,i dobio je dijete,tako rec skoro pa je i prestao trenirat ,bio je hrvatska nada da uspije negdje vani ali jbg,covjek mora zaradivat za obitelj i sad ima druge planove
Range
  • Range
2009-05-12T15:17:58Z
Šteta...pojma nisam imao da je dobio dijete. Izgleda da će baby boom odnijeti sve naše K-1 talente 🙂 Mislim da je i Goran Kovačević iz Holy Spirita dobio ili treba dobiti dijete... Inače, šteta je da gubimo takve potencijale. Nema ni Venturinija već neko vrijeme na sceni. Ovaj Gordan Jukić iz Splita mi nešt neuvjerljivo djeluje (možda griješim), za Dorčića, Došena i Radića tek tu i tamo čujem neku vijest...jedino je Buco koliko-toliko aktualan. I Tomasović, mada njega s rezervom gledam kao K-1 borca.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-05-12T21:29:40Z
Range wrote:

Šteta...pojma nisam imao da je dobio dijete. Izgleda da će baby boom odnijeti sve naše K-1 talente 🙂 Mislim da je i Goran Kovačević iz Holy Spirita dobio ili treba dobiti dijete... Inače, šteta je da gubimo takve potencijale. Nema ni Venturinija već neko vrijeme na sceni. Ovaj Gordan Jukić iz Splita mi nešt neuvjerljivo djeluje (možda griješim), za Dorčića, Došena i Radića tek tu i tamo čujem neku vijest...jedino je Buco koliko-toliko aktualan. I Tomasović, mada njega s rezervom gledam kao K-1 borca.

A šta je sa npr. Brestovecm i Igorom Mihaljevićem, oni nisu potencijali u hrvatskom K-1 u hw kategoriji?

Range
  • Range
2009-05-12T23:05:20Z
Moj grijeh, zaboravih na njih (znao sam da nekog jesam, vjerojatno zato što ih nikad nisam uživo gledao), nemoj uzeti za zlo 🙂 I Brestovac i Mihaljević su odlični borci, po mom mišljenju definitivno bolji od npr. Jukića. U biti, fokus mi je na Jurkoviću, da je nastavio, tko zna di bi mu bio kraj. Što se Brestovca tiče, za njega također mislim da bi mogao dosta napraviti vani, mislim da je u glavi puno jači od Buce. Kvalitetu sigurno ima. Mihaljević mi je pomalo nepoznanica, nisam ga prije baš pratio, tek od prošlogodišnjeg nastupa u Poreču.
Slash
2009-05-12T23:08:12Z
Range wrote:

Moj grijeh, zaboravih na njih (znao sam da nekog jesam, vjerojatno zato što ih nikad nisam uživo gledao), nemoj uzeti za zlo 🙂 I Brestovac i Mihaljević su odlični borci, po mom mišljenju definitivno bolji od npr. Jukića. U biti, fokus mi je na Jurkoviću, da je nastavio, tko zna di bi mu bio kraj. Što se Brestovca tiče, za njega također mislim da bi mogao dosta napraviti vani, mislim da je u glavi puno jači od Buce. Kvalitetu sigurno ima. Mihaljević mi je pomalo nepoznanica, nisam ga prije baš pratio, tek od prošlogodišnjeg nastupa u Poreču.

Brestovac je nedavno uzeo K1 kvalifikacije u Budimpešti, sad ne znam točno gdje ima sljedeću borbu.
Gigi2
2009-05-12T23:15:21Z
Slash wrote:

Brestovac je nedavno uzeo K1 kvalifikacije u Budimpešti, sad ne znam točno gdje ima sljedeću borbu.

Sad za vikend ima turnir cetvorice u Ceskoj...sto se tice Mihaljevica,on nije borac za velike svjetske rezultate....premali je za teskasa,ogranicen na boks,fajterski stil...ali sigurno ce bit cesto pozivan na priredbe jer uvijek pruzi borben i zanimljiv mec i zbog svoje srcanosti sigurno ce uvijek bit dobro prihvacen od publike.
Sto se tice malog Kovacevica,kolko znam,ne ocekuje dijete i trebao bi bit spreman za sljedecu sezonu 😉
Range
  • Range
2009-05-12T23:22:52Z
Gigi2 wrote:

Sto se tice malog Kovacevica,kolko znam,ne ocekuje dijete i trebao bi bit spreman za sljedecu sezonu ;)

Al oženio se jest? Ili sam i tu nešt krivo čuo? Što ga nema na prvenstvima?
Gigi2
2009-05-12T23:30:38Z
Range wrote:

Al oženio se jest? Ili sam i tu nešt krivo čuo? Što ga nema na prvenstvima?

Ozenio se.
roki69
2009-05-13T01:01:35Z
ovako jurkovic ,za njega sam ti reko,a za venturinija ,a on ti sad ima 115 kg i samo utezi,napucao se kao stoka,ogroman je doso,ali samo utege radi,on i jurkovic su bili nade ali jbg izgubili su ono najbitnije volju za treningom,to je puno kriva i ova nasa drzava jer im nis nije davala dok su osvajali svasta ,i jbg isli su trbuhom za kruhom na drugi nacin
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-05-13T08:36:32Z
roki69 wrote:

ovako jurkovic ,za njega sam ti reko,a za venturinija ,a on ti sad ima 115 kg i samo utezi,napucao se kao stoka,ogroman je doso,ali samo utege radi,on i jurkovic su bili nade ali jbg izgubili su ono najbitnije volju za treningom,to je puno kriva i ova nasa drzava jer im nis nije davala dok su osvajali svasta ,i jbg isli su trbuhom za kruhom na drugi nacin

PA šta nije Jurković imao stipendiju?

Ali dobro, slažem se da država premao ulaže ali to nije izgovor. Ni u Cikatića i Mirka nije ulagala ništa pa su svejedno postali to što jesu. Ipak se uglavnom radi o tome kako si tko posloži stvari u glavi!
roki69
2009-05-13T11:02:56Z
je istina to nije izgovor,ali zbog toga se gubi volje.pocnes se pitat sta meni trebaju svi ovi udarci i sva ta muka i odricanja a zbog cega,
Range
  • Range
2009-05-13T11:13:58Z
Venturini je bio dobar, al znao je imati oscilacija. Jurković je imao i konstantu, redovito je pobjeđivao, bez obzira gdje se borio. A sad, što se tiče love...malo tko može živjeti od borilačkih sportova u Hrvatskoj, to je istina, ali mislim da za dečke koji su svjetski prvak/europski viceprvak postoje i stipendije, kao što fist kaže.

Nemam točne činjenice, al negdje postoji ona famozna kategorizacija prema kojoj bi Jurković sigurno bio sportaš 1. kategrije, a mislim i Venturini, i prema tome bi sigurno dobivali i neku mjesečnu stipendiju, a za zlato na svjetskom/europskom 35000-60000 kn (tu prvenstveno mislim na Jurkovića). E sad, ne znam koliko to funkcionira u praksi, međutim, znam da je jedan moj znanac nakon medalje na svjetskom, još prije nego je donesena kategorizacija, od županije dobio neku lovu, dobio sponzorski auto na korištenje, ponude za nastupe vani za veću lovu...

Usput, Roki, znaš li možda koliko je Jurković dobio za osvajanje turnira u Parizu, tamo di je u finalu Magomedova pobijedio? Oduvijek me zanimalo, a nigdje nisam saznao.

Jupidu.
2009-05-13T11:19:15Z
o talentima je suvišno raspravljati....... nije život samo borilački sport... puno faktora se mora posložiti...
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
mishima
2009-05-16T11:23:39Z
On je sigurno jedan od večih potencijala i talenta na ovim prostorima.
Čuo sam neke stvar za koje ne mogu tvrdit da su istinite, da je več duže vrijeme potjeran iz kluba "KING" zbog problema koje je stvarao npr. mlatio ljude naokolo i.t.d, očito nije mogao kontrolirat svoju naglu narav.

Velika šteta ako ne misli ozbiljno nastavit karijeru.
sasa13
2009-05-16T19:30:01Z
mishima wrote:

On je sigurno jedan od večih potencijala i talenta na ovim prostorima.
Čuo sam neke stvar za koje ne mogu tvrdit da su istinite, da je več duže vrijeme potjeran iz kluba "KING" zbog problema koje je stvarao npr. mlatio ljude naokolo i.t.d, očito nije mogao kontrolirat svoju naglu narav.

Velika šteta ako ne misli ozbiljno nastavit karijeru.

ma nije zato ne. koliko ja znam razisli su se iz nekih drugih razloga, ali istina je da ne trenira vise u Kingu. Kad sam zadnji put pricao s njim (tamo jos u devetom mjesecu negdje) rekao je da misli prijeci u MMA vode i da intenzivno trenira parter. Svakako ima ogromni potencijal i jos uz to je veliki radnik, tko god je trenirao s njim zna o cemu pricam...

Sta se desilo u zadnjih pol godine ne znam, ali mislim da ce se vratit kad tad... covjek se jednostavno voli borit :)1
roki69
2009-05-17T01:30:37Z
vjerujte meni nece se vratit,ne trenira parter neznam odakle vam to,on je bio talent i jedini je imao sve za Japan,ali krenuo je krivim putem,to za mlacenje ljudi je djelomicno tocno
roki69
2009-05-17T01:32:50Z
neznam ,ali cuo sam da nije puno,
Range
  • Range
2009-05-17T12:17:43Z
Radio je i kao redar u diskotekama, ne?
mishima
2009-05-18T17:48:35Z
Range wrote:

Radio je i kao redar u diskotekama, ne?

Da.
I počeo je trenirat MMA to mogu potvrdit, samo neznam dali je nastavio