bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-10-14T10:14:20Z
October 25, 2014 | Maracanazinho Gymnasium | Rio de Janeiro, Brazil

MAIN CARD

Jose Aldo vs. Chad Mendes
Phil Davis vs. Glover Teixeira
Fabio Maldonado vs. Hans Stringer
Darren Elkins vs. Lucas Martins
Beneil Dariush vs. Diego Ferreira

PRELIMINARY CARD

William Macario vs. Neil Magny
Yan Cabral vs. Naoyuki Kotani
Scott Jorgensen vs. Wilson Reis
Felipe Arantes vs. Andre Fili
Gilbert Burns vs. Christos Giagos
Fabricio Camoes vs. Tony Martin
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
ime90
2014-10-14T20:37:40Z
Originally Posted by: bero 

October 25, 2014 | Maracanazinho Gymnasium | Rio de Janeiro, Brazil

MAIN CARD

Jose Aldo vs. Chad Mendes - odlično
Phil Davis vs. Glover Teixeira - ok
Fabio Maldonado vs. Hans Stringer
Darren Elkins vs. Lucas Martins
Beneil Dariush vs. Diego Ferreira

PRELIMINARY CARD

William Macario vs. Neil Magny - dobro
Yan Cabral vs. Naoyuki Kotani
Scott Jorgensen vs. Wilson Reis - jadni Jorgensen nikako da pobijedi više nekoga
Felipe Arantes vs. Andre Fili - dobro
Gilbert Burns vs. Christos Giagos
Fabricio Camoes vs. Tony Martin - dobro

Rekreativac Dino
2014-10-14T20:42:32Z
Zar nije bila i prva borba u Brazilu, čini mi se malo nepošteno da Mendes mora opet tamo.
gosuasus
2014-10-14T20:52:28Z
opet ga je dočekao Rio
meh
usput, ovaj CDF je po meni jedan od najvećih MMA prospectsa uopće, uz ozbiljnost i trening top 5 materijal bez pretjerivanja
gosuasus
2014-10-21T22:09:45Z
Mendes: Conor, do you know what wrestling is?
McGregor: I can rest my balls on your forehead.
Mendes: I will take that belt from Aldo and come back and beat your midget head!
:)18
sorry, morao sam jedan of-topični
fanatic
2014-10-24T12:25:27Z
ovaj Aldo mi spada u onu grupu užasno antipatičnih brazilskih boraca i nadam se da će ga Mendes ovaj put dobit

općenito, brazilski borci su mi ili dragi ili ih mrzim. nikako nisam ravnodušan prema njima
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
DugoVecCitam
2014-10-24T12:37:55Z
Tek mi sad pade na pamet-pobjedi li Chad, Ameri ce biti vladari SVIH kategorija.
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2014-10-24T13:42:53Z
zanima me kako ce Kosketov krvnik proci :)20
Montana Joe
2014-10-24T13:48:11Z
Originally Posted by: fanatic 

ovaj Aldo mi spada u onu grupu užasno antipatičnih brazilskih boraca i nadam se da će ga Mendes ovaj put dobit

općenito, brazilski borci su mi ili dragi ili ih mrzim. nikako nisam ravnodušan prema njima

Meni je Shogun valjda jedini drag:)20
fanatic
2014-10-24T14:00:02Z
Originally Posted by: Montana Joe 

Meni je Shogun valjda jedini drag:)20

Shogun, JDS, Werdum i ajmo reć da su mi Texeira i Minotaur ok

ostali su mi svi više-manje mrski, a ovo je lista najmržih :)20 : Anderson Silva, Wanderlei Silva, Belfort, Machida, Aldo, Gonzaga, pa još jedan Silva (Erick), Barao...
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Becks
2014-10-24T15:25:37Z

a zašto Aldo 😃 pa on bar u javnosti nije nikakav seronja niti radi neke gluposti :D

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Slash
2014-10-24T16:49:53Z
Aldo mi je najdržaži brazilski borac.
fanatic
2014-10-24T16:51:15Z
Originally Posted by: Becks 

a zašto Aldo 😃 pa on bar u javnosti nije nikakav seronja niti radi neke gluposti :D

Originally Posted by: Slash 

Aldo mi je najdržaži brazilski borac.

a neznam, ima mi neku podlu facu, pravi lukavac :)2
WARcain
2014-10-24T19:00:54Z
DjomlaKS
2014-10-24T21:19:31Z
ne znam za koga navijati. Volio bih da Mendez pobijedi ali ipak bih vise od svega volio pogledat kako Aldo komada Conora u borbi za titulu. Jbg nek bolji pobijedi.
Zanimljivo ce mi bit Glover-Davis. Glover bi to trebao rjesiti osim ako ovo nije spremio nekog asa u rukavu pa ga unisti hrvanjem i JJ na podu!
DoKoske
2014-10-25T08:44:07Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

ne znam za koga navijati. Volio bih da Mendez pobijedi ali ipak bih vise od svega volio pogledat kako Aldo komada Conora u borbi za titulu. Jbg nek bolji pobijedi.
Zanimljivo ce mi bit Glover-Davis. Glover bi to trebao rjesiti osim ako ovo nije spremio nekog asa u rukavu pa ga unisti hrvanjem i JJ na podu!

gledal budeš alda kak spava protiv connora a ne kako ga komada
wash your feminine side clean off
Monstrum
2014-10-25T08:47:09Z
Volio bi da Mendes pobijedi i nadam se da on ne bi bio svako malo out zbog ozljede kada bi imao pojas.
DjomlaKS
2014-10-25T19:01:50Z
Originally Posted by: DoKoske 

Vidjet cemo :)2
Nemanja
2014-10-25T19:45:54Z
Originally Posted by: DoKoske 

Connor je tezak mec za Alda, mozda cak i tezi od Mendesa.

Mada ce Mendes sada biti novi T.J.
WARcain
2014-10-25T20:29:01Z
maint event pocinje u 3h a ne u 4h kao sto pise na naslovnoj gdje je vaga...

noobs :)18
Users browsing this topic