bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-09-30T06:07:52Z
October 4, 2014 | Halifax Metro Centre | Halifax, Nova Scotia, Canada

MAIN CARD

Rory MacDonald vs. Tarec Saffiedine
Raphael Assuncao vs. Bryan Caraway
Yosdenis Cedeno vs. Chad Laprise
Bruno Santos vs. Elias Theodorou
Rob Font vs. Mitch Gagnon
Patrick Holohan vs. ???

PRELIMINARY CARD

Anthony Njokuani vs. Daron Cruickshank
Li Jingliang vs. Nordine Taleb
Olivier Aubin-Mercier vs. Jake Lindsey
Paul Felder vs. Jason Saggo
Matt Dwyer vs. Albert Tumenov
Pedro Munhoz vs. Jerrod Sanders
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
WARcain
2014-09-30T06:29:19Z
sweden event je bookiran cijeli a ovo jedino main event cu pogledat :)30
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-09-30T08:27:14Z
ne znam kad me neki card zanimao manje od ovog. :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Borisstandup
2014-09-30T09:35:45Z
Originally Posted by: bero 

:)20 A nije da nije imao konkurencije.
fanatic
2014-09-30T09:36:29Z

a dobro, onaj psihopat Rory je uvijek zanimljiv za pogledat
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Borisstandup
2014-09-30T09:38:41Z

Anthony Njokuani vs. Daron Cruickshank ovo je definitvno zanimljiv fajt.
Cro_Core
2014-09-30T09:54:44Z
Jel ovo "next" no.1 contender fight u WW kategoriji?! Ide opet Lawler pa onda jedan od ove dvojice iz main eventa. OSIM ako McGregor ne odluči otići 2 kategorije uzet pojas 😃
DjomlaKS
2014-10-02T16:12:20Z
Originally Posted by: fanatic 

a dobro, onaj psihopat Rory je uvijek zanimljiv za pogledat

Istina. Meni je zanimljiv i nadam se da.ce ga belgijanac prikucat za pod.

btw
Smatram se nekim zagrizenim fanom a na ovom cardu osim glavnog dvojca znam tek ovog Carawaya kao Mieshinog decka tj. nikad i nigdje nisam cuo o njemu kao borcu.Tuzno.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-10-02T17:04:48Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Jel ovo "next" no.1 contender fight u WW kategoriji?! Ide opet Lawler pa onda jedan od ove dvojice iz main eventa. OSIM ako McGregor ne odluči otići 2 kategorije uzet pojas :D

A Rory bi mogao biti, samo da im se opet ne dogodi kao kad ga Lawler sa broja 8-9 dobio, tako je sad i ovaj nekako rangiran
DjomlaKS
2014-10-05T14:42:49Z
Cudno da nema komentara za Rorya?

Ja mislim da je napokon spreman napasti titulu i zeli bih da to bude protiv Hendricksa.
Slash
2014-10-05T14:43:46Z
Lijepa borba, Saffiedine isto kao i Gunnar. Vidi se da je ipak prebrzo došao među TOP 10 borce i da mu treba još nekoliko borbi prije nego se ufura.
MacDonald je zaslužio borbu za pojas.
gosuasus
2014-10-05T14:51:02Z
Rafo Asansao je zaslužio borbu za pojas isto koliko i Cruz, ali Cruz je bivši prvak
Cruz pa odmah Rafo najbolje

isto u welterweightu
Lawler sada, pa Rory
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-10-05T15:45:09Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ja mislim da je napokon spreman napasti titulu i zeli bih da to bude protiv Hendricksa.

Definitivno je, ja mislim da ce je i osvojiti i drzati dosta dugo, izgleda mi sve bolje i bolje
DjomlaKS
2014-10-05T15:53:24Z
Originally Posted by: JDS 

Definitivno je, ja mislim da ce je i osvojiti i drzati dosta dugo, izgleda mi sve bolje i bolje

Sumnjam, mislim da ga Hendricks moze zgodno pretuc. Lawler vec je.
A i konkurencija je zeznuta u welteru tako da sumnjam u neku dugorocno vladavinu bilo kojeg welterasa.
Borisstandup
2014-10-05T16:17:17Z
Originally Posted by: Slash 

Lijepa borba, Saffiedine isto kao i Gunnar. Vidi se da je ipak prebrzo došao među TOP 10 borce i da mu treba još nekoliko borbi prije nego se ufura.
MacDonald je zaslužio borbu za pojas.

Takav sam i ja dojam imao, nedostatak dovoljno jakih borbi je bio deficit kod Belgijanca. MacDonald je u lijepom polozaju trenutno i sada eventualno moze cekati pobjednika Hendricks vs Lawler. Realno i jedan drugi su mu nezgodni ali vjerujem da mu je zapravo svejedno.
Nemaju mu koga dati za protivnika trenutno a da ima pretjerano smisla a sada hoce li cekati 6.12 i njihovu borbu pa onda jos tko zna koliko ili ce odraditi jos jednu borbu sa nekime radi konstante. Ja bi volio gledat uzvrat sa Conditom i to mi je onako osobna zelja.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-10-05T17:28:38Z

Originally Posted by: JDS 

Sumnjam, mislim da ga Hendricks moze zgodno pretuc. Lawler vec je.
A i konkurencija je zeznuta u welteru tako da sumnjam u neku dugorocno vladavinu bilo kojeg welterasa.

Ja mislim da hoce. Dobro od Lawlara je izgubio ako se nevaram podjeljenom odlukom, ali netreba to sad gledati to je jedan mec, drugi moze biti puno drukciji, mozda su obadvojica jos vise napredovala. Borbu prije ove se je poigrao s Tayronom koji je u top 5, juce je opet bio odlican, sve je bolji i iskusniji a tako mlad, vrijeme je na njegovoj strani. Ok sve je moguce, ali moje je misljenje da ce biti nesto kao Jones u poluteskoj, da li ce biti tako ili ne vidit cemo uskoro.
dr jupidu
2014-10-05T17:53:20Z
Originally Posted by: gosuasus 

Rafo Asansao je zaslužio borbu za pojas isto koliko i Cruz, ali Cruz je bivši prvak
Cruz pa odmah Rafo najbolje

isto u welterweightu
Lawler sada, pa Rory

rory zaslužuje jer je u dvorani bilo 10 000 ljudi