thelovacluka
2014-09-19T22:02:11Z
Wand - BREAKING NEWS 

dosta mu svgea, ciao UFC,

popljuvao je UFC,da iskorištavaju borce, ne daje se respekt ni pare. i ošo u penziju
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Sponsor
Diablo
2014-09-19T22:20:31Z
cudno kako se sjetio da su ga iskoristavali bas sad kad ga vise UFC ne zeli. Dok je mlatio masne pare bilo je sve super i sve pet. Picka iskompleksirana :)20
benki
2014-09-20T00:44:22Z
Ima pravo Momak !
erik209
2014-09-20T02:28:57Z
DjomlaKS
2014-09-20T03:51:09Z
Ionako nema nista zanimljivo od njega sad kad je Sonnen otisao. Nek ide za ostalim "legendama" glumit kecare u bellator.
desno
2014-09-20T04:59:22Z
Slash
2014-09-20T05:06:27Z
Ne stignem pogledati video, ali čudno da Silva prije nije pričao tako o UFC-u koji mu je:

- dao borbu sa Jardineom usprskos tri poraza u nizu (da, znam da je to bilo u Prideu)
- dao borbu sa Bispingom (TOP 10 u tom trenutku) usprkos dva poraza u nizu
- dao mjesto trenera dva puta u TUF-u Brazil i nakon toga borbu u Brazilu
- nije dao otkaz nakon što je bježao od doping kontrole već je čekao rješenje situacija

I općenito držao Silvu u UFC-u iako je bio daleko od svojih najboljih dana.
UFC
  • UFC
  • Advanced Member
2014-09-20T05:23:52Z
Odluka o mirovini je realna.
rikimartin
2014-09-20T08:28:48Z
Wanderlei mi je uvijek bio mitski lik iz PRIDE-a , ali u UFC-u je bio bajo . I ne znam zašto u UFC-u me njegovo mahanje rukama dok udara počelo živcirat jako . Pljuje po UFC-u nakon što je bio tretiran kao Bog i dobio para više nego što zaslužuje realno . Mirko je isto imao lošu UFC karijeru , popušio je 3 borbe zaredom , zahvalio se na super tretmanu , rekao da mu je žao što ne ide bolje i otišao dalje .
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-09-20T08:34:44Z
Originally Posted by: Slash 

Ne stignem pogledati video, ali čudno da Silva prije nije pričao tako o UFC-u koji mu je:

- dao borbu sa Jardineom usprskos tri poraza u nizu (da, znam da je to bilo u Prideu)
- dao borbu sa Bispingom (TOP 10 u tom trenutku) usprkos dva poraza u nizu
- dao mjesto trenera dva puta u TUF-u Brazil i nakon toga borbu u Brazilu
- nije dao otkaz nakon što je bježao od doping kontrole već je čekao rješenje situacija

I općenito držao Silvu u UFC-u iako je bio daleko od svojih najboljih dana.

Fuck facts, Dana je đubre :)20

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-09-20T08:40:37Z
Originally Posted by: rikimartin 

Wanderlei mi je uvijek bio mitski lik iz PRIDE-a , ali u UFC-u je bio bajo .

Lako mu je u PRIDE-u bilo mitski neporaženi lik kad su mu 70 % protivnika bile najgore japanske kante, a 30 % kvalitetni borci. Plus što se mogao pucat s čim god želi.

Protivnike kakve su mu u PRIDE-u davali jednom u tri godine, je u UFC-u imao u svakoj borbi, znači barem dvaput godišnje. Jbg, tako je već teže bit mitski lik.

No sve to na stranu, većinu nas je uz Mirka i Fedora upravo on navukao na ovaj sport, tako da hvala mu na svemu 😉
- dr jupidu
Rekreativac Dino
2014-09-20T08:49:29Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: rikimartin 

Wanderlei mi je uvijek bio mitski lik iz PRIDE-a , ali u UFC-u je bio bajo .

Lako mu je u PRIDE-u bilo mitski neporaženi lik kad su mu 70 % protivnika bile najgore japanske kante, a 30 % kvalitetni borci. Plus što se mogao pucat s čim god želi.

Protivnike kakve su mu u PRIDE-u davali jednom u tri godine, je u UFC-u imao u svakoj borbi, znači barem dvaput godišnje. Jbg, tako je već teže bit mitski lik.

No sve to na stranu, većinu nas je uz Mirka i Fedora upravo on navukao na ovaj sport, tako da hvala mu na svemu ;)

Ma legenda definitvno i one pobjede nad Rampagom su nevjerojatne a tada su se svi mogli pucati pa nije izuzetak. Realno ovo pljuvanje Ufc-a mu ne ide uz ruku s obzirom na okolnosti. Nije da nemaju mana ali on nije baš zakinut i u njegovom primjeru su više nego korektni.
thelovacluka
2014-09-20T08:52:15Z
A čujte, on sad koristi UFC kao krivca za svoje neuspjehe...

šalu na stranu, ne znam zašto branite toga Dana ama baš svaki put dok ga neko popljuje. Inače, Dana i UFC jesu sve to loše što ljudi govore i đubrad su. korpioracijska mašina. :D

To što je wanderlei ostatak ostataka nekadašnje forme je druga priča. Normalno da su ga držali bez ikakve logike. a zašto? zato jer su još mogli zaraditi na njemu. pa to je biznis. svi iskorištavaju sve. biznis je last i most important fact.

Akiyama ga sad prozvao baš hahahahahahaha

bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-09-20T09:02:10Z
Originally Posted by: thelovacluka 

A čujte, on sad koristi UFC kao krivca za svoje neuspjehe...

šalu na stranu, ne znam zašto branite toga Dana ama baš svaki put dok ga neko popljuje. Inače, Dana i UFC jesu sve to loše što ljudi govore i đubrad su. korpioracijska mašina. :D

To što je wanderlei ostatak ostataka nekadašnje forme je druga priča. Normalno da su ga držali bez ikakve logike. a zašto? zato jer su još mogli zaraditi na njemu. pa to je biznis. svi iskorištavaju sve. biznis je last i most important fact.

Akiyama ga sad prozvao baš hahahahahahaha

Daleko je on od anđela, ali glupo ga je prozivati za nešto što rade ama baš sve korporacije. Ako izuzmeš Mayweathera, Pacquiaja i braću Kličko, UFC borci zarađuju bolje od boksača. Posebno oni na undercardu, i to do 5 puta. Tako da nije Dana baš toliko đubre.

Zvuči otrcano, ali istina je da ako se nekome ne sviđa UFC, pa nek idu drugdje, recimo u Bellator. Njihovi vlasnici su Viacom, koji mogu kupit 1000 UFC-ova, pa opet svoje top borce plaćaju par desetaka tisuća dolara. Ali oni zanimljivo nisu đubrad.

- dr jupidu
Diablo
2014-09-20T09:05:16Z
nitko ne brani Danu nego je cinjenica da najvise laju oni koji su zaradili masne pare i koji su Fertitama i Dani lizali supak dok su ih dobro placali, a kad vide da ne mogu izmusti vise love, onda je Dana sotona, a UFC smece. Sta nije bio frajer pa popljuvao UFC dok je dobivao 200k $ i imao ugovor na jos 3 borbe.

UFC dosta lose placa borce ali ne ovakve poput Wanda nego one koji nemaju ime. To je cinjenica. Isto tako je cinjenica da nitko nikoga nije pod prisilom doveo u UFC. Postoje i druge organizacije pa nek se bore tamo. Problem je naravno sto u drugim organizacijama ne mogu dobiti ni trecinu onoga sto imaju u UFC-u.
thelovacluka
2014-09-20T09:08:56Z
nisam rekao da ostali nisu đubrad...al to ne znači da je OK biti đubrad ako su svi... i mayweather i kličko..

smeta mi što to sve na kraju kraja nema veze sa sportom. e, to mi je glavni trn u oku. biznis..

A je isto bezveze da nakon što je bio dio firme, zaradio pare, da poslije tolko sere.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-09-20T09:09:54Z
Jadan Wand, kaže da su mu davali mrvice.

Evo popis UFC-ove sirotinje (uz važnu napomenu da su ovo brojke bez postotka od PPV-a, sponzora i ostalog, tako da povećajte ove cifre minimalno 3-5 puta)

http://mma-manifesto.com...er-fighter-earnings.html 
- dr jupidu
thelovacluka
2014-09-20T09:18:41Z
ma znam ja da se sve to može pogledati i da još treba uključiti i postotak PPV-a.

al ja sma uvijek za čovjeka a protiv mašinerije.

mogli bi i o tome kolko oni ulažu u jedan 3-4 mjesečni trening kamp i ako izgube kolko dobiju natrag. + kako ih mogu odjebati nakon poraza + nemaš penziju nikakvu + dobivaš potres mozga cijele godine. nije im baš tako sjajno. a većina šute jer nakon što progovoriš, jebi se onda van iz firme, pa to je normalno....

bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-09-20T09:24:57Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ma znam ja da se sve to može pogledati i da još treba uključiti i postotak PPV-a.

al ja sma uvijek za čovjeka a protiv mašinerije.

mogli bi i o tome kolko oni ulažu u jedan 3-4 mjesečni trening kamp i ako izgube kolko dobiju natrag. + kako ih mogu odjebati nakon poraza + nemaš penziju nikakvu + dobivaš potres mozga cijele godine. nije im baš tako sjajno. a većina šute jer nakon što progovoriš, jebi se onda van iz firme, pa to je normalno....

Eh sad...opisao si kompletan privatni sektor bilo kakvog biznisa u svijetu.

Socijalizam i ovo nejdu skupa :)20

- dr jupidu
thelovacluka
2014-09-20T09:27:54Z
da 😃