Koja greška CroCopa sada izgubi li , "svo će pljuvat po njemu " pobjedi li nista novo "osim €€€ obviously " a Ishii dobije li ovo i dobije borbu protiv Kharitonova , Potpisuje za UFC !!!
Do sada sam mislia da Mirko ipak radi MMA /KickBox za sebe zbog adrenalina , ljubavi prema sportu (uz koje dolazi naravno i novac - ipak je on CroCop! )
Ali odbiti boriti se na FFC prodiv Nandora , kojega moze dobiti i nastaviti boriti se za ORG.. FFC radi Promocije(€€€) ali i pravljenja sebi scora , na kojimu bi zaredao 100% par i vise pobjeda uzeti Pojas tada borba u M1 , KSW ili slično pa ako ide - Možda čak 1 borba kontrakt u UFC , sada kada je HW tako supalj ili čak Bellator kao Kongo di bi bio top 3 HW borca , a on radi nažalost BobSapa (nisam to mislo da ću ikada reci a čak pomisliti )
PS
Sorry Mirko
po cemo to Mirko radi Bob Sappa od sebe? Imam osjecaj da samo ne razumijes dobro tko je Satoshi Ishii jer pises o njemu kao o klasicnoj japanskoj trubi.
-Satoshi Ishii je jedan od najboljih boraca van UFC, zlatni judas, najveca nada Japana i vjerovatno najbolji borac tamo bar sto se vecih kategorija tice. Prije ove borbe je bio oko 20. mjesta znaci vise od 50% UFC boraca, nanizao je 8 uzastopnih pobjeda protiv dosta dobrih boraca i jos uvijek se bori se ponajboljima van UFC-a (Kharitonov,Mirko). Mislim da ga je samo ova borba dijelila od UFC-a, borba u kojoj je izgubio na bas bezvezan nacin. Mala posjekotina nije dokaz nicega osim mrlje na scoru i revans je zasluzeno tu.
Satoshi je borac koji mi se ne svidja nimalo jer se aljkavo bori ali njegov scor i dosadasnje postignuce jasno govori da je itekako dostojan jednog Mirka u ovom trenutku. Uvijek sam mrzio Mirka zbog mlacenja raznoraznih truba ali sad mu kazem "svaka cast". Napokon ima ispred sebe dostojna protivnika gdje pobjedom moze nesto dobiti a porazom nece mnogo izgubiti te ce zaradit silne novce, za razliku od borbe s anonimusom ako sto je Nandor gdje gubi jako puno a ne dobiva nista(kao sa Oleynikom), i sve to za manju lovu u "lokalnoj" organizaciji!
Mirko zasluzuje borbe s poznatim imenima u MMA/K1 kao Ishii,Kharitonov,Zuraljev,Londit ili veteranima Bonjasky,Sefo,Rizzo,Sylvia itd. gdje moze jako puno zaradit i ocuvati ime, a ne pravljenje scora po FFC-u s nekim trecerazrednim borcima!