Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
2014-09-08T09:44:30Z
http://www.hhs.hr/aktual...ora-tashkent-uzbekistan/ 

59 kg - Tonimir Sokol HK "Vindija"
66 kg - Dominik Etlinger HK "Metalac"
75 kg - Neven Žugaj HK "Lika"
80 kg - Božo Starčević HK “Metalac“
85 kg - Nenad Žugaj HK "Lika"
Trener reprezentacije: Davor Lukić,
Fizioterapeut: Dejan Spasić,
Suci: Davor Petanjek i Zvonko Očić

Vođa delegacije: Vladimir Bregović,
Članovi delegacije: Ivan Ivančić, Alen Runac, Miše Kutleša, Darko Rogalo, Milan Pavelić i Pero Panić.
Sponsor
Becks
2014-09-08T12:29:39Z
a ove teže kategorije?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Slash
  • Slash
2014-09-08T12:31:57Z
Originally Posted by: Becks 

a ove teže kategorije?

Ne znam, treba dečkima iskustva ako se nešto očekuje od njih u budućnosti.
rikimartin
2014-09-08T13:06:21Z
Etlinger je brutalan tip , šteta što je Hrvat pa nema s kim trenirat kako Isus zapovijeda .
rikimartin
2014-09-08T13:07:29Z
I dosta sramotno što imamo samo petoricu predstavnika .
Slash
  • Slash
2014-09-08T13:48:09Z
Originally Posted by: rikimartin 

Etlinger je brutalan tip , šteta što je Hrvat pa nema s kim trenirat kako Isus zapovijeda .

Još da nemaju hrpu priprema po inozemnim dvoranama i kampovima možda bi i ovo imalo smisla (što si napisao).
rikimartin
2014-09-08T14:00:04Z
Slash , nije ista stvar otići u Bugarsku na 2 tjedna i svaki dan raditi sa 50 ljudi koje znaš da si jedva pobijedio na natjecanju .
Slash
  • Slash
2014-09-08T16:57:54Z

Slash , nije ista stvar otići u Bugarsku na 2 tjedna i svaki dan raditi sa 50 ljudi koje znaš da si jedva pobijedio na natjecanju .

Istina, nije.
Zato su u Bugarskoj, Mađarskoj, Bjelorusiji i gdje treba za dobre pripreme.

Ako netko hrva 20 godina, neće ništa spektakularno naučiti. Treba tijelo dovesti u optimalnu formu, odraditi dobre pripreme i showtime.
rikimartin
2014-09-08T18:01:36Z
Nece nista nauciti ? Pitam se zadto ljudi posebno cijene onda Rusku i Američku školu hrvanja , i zasto opcenito istocno europski treneri cesto vode nacionalne repke drugih zemalja . Ali ne brini se ti ništa Slash , kad bih ja rekao da je boks udarački sport , ti bi mi kontrirao da je plivanje ^^
Seded
2014-09-09T11:40:26Z
http://www.teamusa.org/U...h-at-World-Championships 
"It's not checkmate. The king has one more move."
Slash
  • Slash
2014-09-09T12:43:23Z

Nece nista nauciti ? Pitam se zadto ljudi posebno cijene onda Rusku i Američku školu hrvanja , i zasto opcenito istocno europski treneri cesto vode nacionalne repke drugih zemalja . Ali ne brini se ti ništa Slash , kad bih ja rekao da je boks udarački sport , ti bi mi kontrirao da je plivanje ^^

Neće ništa spektakularno, nakon 20 godina hrvanja su vjerojatno naučili 90% toga što znaju, vjerojatno i više. Ostalo su finese, možda dorađivanje taktike za neke situacije i prilagodba pravilima.

Američku školu? Onu gdje je godinama glavni trener za grčko - rimski Momir Petković? Koliko su amerikanci medalja osvojili u usporedbi sa Hrvatskom, u grčko - rimskom?

Nebi, ali nisi u pravu.
Hrvatska je dala nekoliko vrhunskih medaljaša u posljednjim godinama, sa domaćom školom, sa domaćim trenerima. Naši dečki idu po sparinge i završne pripreme u kampove, ali tamo je to to. Sparing, drilanje i dovođenje tijela u optimalnu formu. Uvijek ima novih ideja i finesa, ali ako si ti 20 godina u nečemu, teško da ćeš sad sve mijenjati od nule.
rikimartin
2014-09-09T12:47:51Z
Tko prati hrvanje zna da su Amerikanci sila u slobodnom stilu .
Pogledaj Ruse . Točka .
Slash
  • Slash
2014-09-09T12:53:35Z

Tko prati hrvanje zna da su Amerikanci sila u slobodnom stilu .
Pogledaj Ruse . Točka .

Ja pričam o grčko - rimskom gdje se naši natječu.
U slobodnom su jako dobri, sa nekoliko vrhunskih, ostalo u nekom srednjem rangu. Uvijek imaju nekoliko koji iskaču u konkurenciji, ali tu priča staje.

Ako pričaš o silama, ne zaboravi na Iran.
rikimartin
2014-09-09T13:02:07Z
Usporedba hrvatskih pojedinaca u GR stilu i američkog cjelokupnog hrvanja je smijesna . Iran je iza Rusije najveca sila .
Becks
2014-09-09T13:09:40Z
rikimark - a tko igdje uspoređuje Cro GR i američko cjelokupno hrvanje? daj ne mješaj jabuke i kruške, cijelo vrijeme Slahs priča o GR zato što se naši natječu u toj disciplini...
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
rikimartin
2014-09-09T13:13:49Z
Slash je pitao mislim li ja na GR u SAD-u , odgovorio sam da ne . Ti si pomiješao .
Slash
  • Slash
2014-09-09T13:16:16Z

Slash je pitao mislim li ja na GR u SAD-u , odgovorio sam da ne . Ti si pomiješao .

:)10

Zašto bih ja opće uspoređivao ruski ili američki slobodni stil sa hrvatskom gdje toga nema?
rikimartin
2014-09-09T13:21:25Z
Zato sto si spomenio GR trenera USA reprezentacije i zato sto spominjes kako su kampovi dovoljni za uspjeh u hrvanju . Zato smo već godinama prvi na olimpijskim igrama u hrvanju ...
Slash
  • Slash
2014-09-09T13:28:02Z

Zato sto si spomenio GR trenera USA reprezentacije i zato sto spominjes kako su kampovi dovoljni za uspjeh u hrvanju . Zato smo već godinama prvi na olimpijskim igrama u hrvanju ...

Trebao sam trenera za slobodni stil spomenuti?
Rekao sam negdje da su kampovi dovoljni za uspjeh u hrvanju?
Jesmo? Odlično.

Uglavnom, ja ne znam o čemu ti pričaš, ali Hrvatska ima u svjetskim okvirima odlično hrvanje, pogotovo za zemlju od 4,5 milijuna stanovnika gdje se svi hrvači izgrade u domaćim dvoranama.
Pogledaj koliko je to medaljaša, pogledaj te rezultate, pogledaj te pobjede i onda reci da ovaj posao ovdje ne valja (uz pomoć inozemnih kampova gdje se odlazi na završne pripreme i sparinge nakon što je lavovski posao sa tim hrvačima odrađen od pionirskih, kadetskih, juniorskih i seniorskih dana u domaćim dvoranama).
Slash
  • Slash
2014-09-09T13:34:03Z
Opet je svugdje sve najbolje, jedino kod nas ništa ne valja...