bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-07T12:31:08Z
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=3227 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Papa Muerte
2009-05-07T13:04:35Z
hahaha kaže Fester,to je fight za PRIDE a ne za nas...upiškil sam se malo:)20
~Sic gorgiamus allos subjectatos nunc!~
Jupidu.
2009-05-07T13:32:36Z
bravo dana white...

ako roy jones želi mma..nek počme novu karijeru..pa nek dođe u ufc s par pobjeda
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Reptile
2009-05-07T14:15:28Z
Prvi puta da iz Daninih usta nije izašlo neko sranje. Ima za tog lika i neke šanse.
Odličan stav, no treba se uzeti u obzir i da su Lesnaru dali priliku protiv Mira, a Lesnar ju nije niti približno zaslužio (brdo love zarađeno), dakle dvostruka pravila...
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-07T14:33:40Z
Quote:

treba se uzeti u obzir i da su Lesnaru dali priliku protiv Mira, a Lesnar ju nije niti približno zaslužio (brdo love zarađeno), dakle dvostruka pravila...

pa nisu baš, mir onda nije bio ufc prvak.
lesnar je prije dolaska u ufc već imao jednu mma borbu iza sebe, a i vrhunski je hrvač ogromne snage, znači imao je sve predispozicije za uspjeh u mma.

jones je 40-godišnji boksač koji bi realno gledajući bio topovsko meso za svakog mma borca.
silva bi ga uništio unutar prvih 60 sekundi.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
GARIĆPRIDEFC
2009-05-07T15:57:22Z
Jupidu. wrote:

bravo dana white...

ako roy jones želi mma..nek počme novu karijeru..pa nek dođe u ufc s par pobjeda

Slažem se...
boraca je sve više a on bi odma na Silvu
http://sportmma.blogspot.com/ 
akvic
2009-05-07T19:18:43Z
Reptile wrote:

Prvi puta da iz Daninih usta nije izašlo neko sranje. Ima za tog lika i neke šanse.
Odličan stav, no treba se uzeti u obzir i da su Lesnaru dali priliku protiv Mira, a Lesnar ju nije niti približno zaslužio (brdo love zarađeno), dakle dvostruka pravila...

nema nade za njega, on je i ostati će biiiiiiip:)20 ali kuži biznis i dugoročno gledajući donio je ispravnu poslovnu odluku
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2009-05-07T20:03:20Z
akvic wrote:

Reptile wrote:

nema nade za njega, on je i ostati će biiiiiiip:)20 ali kuži biznis i dugoročno gledajući donio je ispravnu poslovnu odluku

Zasto? Pa Dana je lik, i moze da se ne svidja nama 100 puta on traje toliko u najjacoj mma organizaciji, i ne libi se da kaze sta misli...Ja sam u poslednje vreme poceo da ga gotivim, beskurpulozan menadzer, svaka firma bi ga pozelela .... :)1 :)1 :)1
mishima
2009-05-07T20:15:58Z
Da UFC upadne u nevolje i on bi vukao svakakve poteze samo da pridobi publiku, lako sad pričat.
Lesnar je primjer kako je sve to veliki biznis, neka mi netko objasni kako je on mogao dobit priliku za naslov nako što je izgubio od Mira i dobio Heringa jedva na bodove, sa svega 3 mma borbe? :)10
loreia
2009-05-07T20:18:57Z
mishima wrote:

Da UFC upadne u nevolje i on bi vukao svakakve poteze samo da pridobi publiku, lako sad pričat.
Lesnar je primjer kako je sve to veliki biznis, neka mi netko objasni kako je on mogao dobit priliku za naslov nako što je izgubio od Mira i dobio Heringa jedva na bodove, sa svega 3 mma borbe? :)10

Pa realno i nemaju jaceg izazivaca, UFC HW divizija je oduvijek bila slaba.
Osim toga, on se odlucio posvetiti MMA, nije uletio raditi freak show u jednoj borbi.
dr. Jupidu wrote: diskusting
mishima
2009-05-07T22:32:45Z
loreia wrote:

mishima wrote:

Osim toga, on se odlucio posvetiti MMA, nije uletio raditi freak show u jednoj borbi.

Slažem se, ali ipak mislim da je ime Lesnar puno igralo ulogu, jer nekom drugo borcu u istoj situaciji ne bi se pružila ta šansa.
Minotaur je trebao prije dobit priliku
loreia
2009-05-07T23:27:25Z
mishima wrote:

loreia wrote:

mishima wrote:

Slažem se, ali ipak mislim da je ime Lesnar puno igralo ulogu, jer nekom drugo borcu u istoj situaciji ne bi se pružila ta šansa.

Pa naravno da je ime Lesnar odigralo svoje, doveden je i bacen u vatru u prvom redu zato jer je popularan.
Ali on je barem opravdao ocekivanja.

Mino je posve nepoznat americkoj publici, to je problem svih boraca koji dolaze iz Japana.
mishima
2009-05-07T23:47:27Z
loreia wrote:

mishima wrote:

loreia wrote:

mishima wrote:

Pa naravno da je ime Lesnar odigralo svoje, doveden je i bacen u vatru u prvom redu zato jer je popularan.
Ali on je barem opravdao ocekivanja.

Mino je posve nepoznat americkoj publici, to je problem svih boraca koji dolaze iz Japana.

Osim CROCOPa:)20
loreia
2009-05-08T07:56:11Z
LOL...

Mislim da Dana ni danas ne vjeruje kako je promasio sa Mirkom :)11
mishima
2009-05-09T12:21:22Z
loreia wrote:

LOL...

Mislim da Dana ni danas ne vjeruje kako je promasio sa Mirkom :)11

U cijeloj toj priči je dobro šta se Mirko riješio UFC bez ikakvih problema a usput pobrao i dobru lovu