hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2014-07-22T02:19:41Z
http://www.liveleak.com/view?i=1dd_1405965835 

Otvorio sam novu temu, jer mi ovo nekako ne spada pod sale smijeh i sl...

uglavnom jako lijepi primjer kako BJJ i znanje partera mogu posluziti vs tezeg protivnika...
Sponsor
erik209
2014-07-22T02:23:53Z
Originally Posted by: hamush 

uglavnom jako lijepi primjer kako BJJ i znanje partera mogu posluziti vs tezeg protivnika...

picku je ga rjesia mali !

Seded
2014-07-22T07:32:38Z
I neka ga je...

pod br. 1 koliko retardiran moraš biti da s 34 god. se u tolikoj mjeri natežeš s balavcem. Ako je "stani-pani" situacija uletit ćeš i razbit mu pičku u 2 sekunde i točka, a ne se tu natezat s njim ko zadnji papak. Neka ga je mali udavio, ova trupina je propala ko balvan, odličan duck under malog i RNC.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2014-07-22T09:11:40Z

odlican video al molim modove da hamusha pošalju na hladjenje:)20

neko toliko godina na forumu pa ide ovakve stvari stavljat na temu slobodna borba.....

ili hamush vraća pfs-u jer nema više kolumni

zbog ovoga jedno baniranje od 7 dana bilo bi jako odgojno

odličan video..al
hamush
  • hamush
2014-07-22T13:04:32Z
jupidu odjebi sa svojim trolanjem od ovakvih tema.
dr jupidu
2014-07-22T13:08:21Z

kakvih tema? ovo je tema slobodna borba u ringu kavezu a ti stavljaš ulične video materijale

molim institucije (moderatore) da obave posao:)20

Obavljeno, imaš tjedan dana odmora
Stipe
2014-07-22T16:30:41Z
Nije sto posto sigurno bez da se zna pozadina, ali po videu izgleda kao da klinac provocira, gnjavi, baca prvi udarac i doslovno napada starijeg tipa.

Duck under nije toliko duck under koliko početničko hvatanje za glavu od strane starijeg tipa.

Udarati čovjeka u nesvijesti također je izrazito odbojno.

Nije neki odličan primjer kako borilačke vještine mogu poslužiti. Mali treba dobiti za uho.

-Stipe
pecho
2014-07-22T16:32:59Z
Originally Posted by: dr jupidu 

kakvih tema? ovo je tema slobodna borba u ringu kavezu a ti stavljaš ulične video materijale

:-) 😃
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
hamush
  • hamush
2014-07-22T16:39:42Z
Originally Posted by: Stipe 

Nije sto posto sigurno bez da se zna pozadina, ali po videu izgleda kao da klinac provocira, gnjavi, baca prvi udarac i doslovno napada starijeg tipa.

Duck under nije toliko duck under koliko početničko hvatanje za glavu od strane starijeg tipa.

Udarati čovjeka u nesvijesti također je izrazito odbojno.

Nije neki odličan primjer kako borilačke vještine mogu poslužiti. Mali treba dobiti za uho.

-Stipe

najjace je to kako mu kaze kako on nije bitch, i nakon toga ga tambura po glavi dok je out.

sto se tice "provokacija" mislim da je tu bilo obostranog kurcenja i preseravanja.
preslusao sam dijaloge prije fajta... tipicno lajanje prije sukoba...

moras ipak priznat. rijesio je veceg tipa bez po muke...

Stipe
2014-07-22T17:05:44Z
Jest, no to je i za očekivati ako jedan nešto takvo trenira, a drugi ne. Ne predstavlja mi to nešto naročito.
Mjesto za pokazivanje tko bi koga riješio ako se to nekome baš pokazuje je ring IMO.

-Stipe
DjomlaKS
2014-07-22T17:08:15Z
Originally Posted by: dr jupidu 

:)20
Ovo je baniranje prejako, malo pretjerano ali ipak urnebesno smijesno.

Video je dobar a tko je kriv nije bas ni bitno.Malom svaka cast sto je svladao ovako lagano veceg i starijeg protivnika ali da se nasao u uskom prostoru s majicom na sebi mislim da bi tesko stradao unatoc JJ znanju.
Ipak ovo je fascinantno jer je razlika ogromna. Kad bi zbrojili godine,velicinu i razliku u snazi ispada kao HW vs FW.
Doc
  • Doc
  • Advanced Member
2014-07-22T18:10:00Z
A ne znam , čudno mi je da je ovo debeli izgubio...
Reaktivac
2014-07-22T18:19:18Z
Originally Posted by: Doc 

A ne znam , čudno mi je da je ovo debeli izgubio...

Strasno... kakav iritantan balavac i jos ga GnP, nakon RNC. :)22

Steta sto nije dobio lekciju, trebao ga je debeli zveknuti dok se kurcio i izderavao na njega. Samarcina sirokim krose.

mrcinna
2014-07-22T18:40:02Z
mislim ovo je predebilno,bahati klinac se kurči,kaj bi sad trebali o ovak nečem jadno diskutirati,preloše,ovak glupu temu dugo nisam vidjeo...
Seded
2014-07-22T19:26:24Z
Sama činjenica da se lik od 34 godine nateže sa šmrkavcem doslovno duplo mlađim je prilično tužna. Ja s 22 ne primjećujem takve kriplove, a da me balonja od 17 tako isprda na ulici, ozbiljno bih razmislio da si presudim.
loreia
2014-07-23T08:10:16Z
UserPostedImage

^ Jupidu ovih dana, nervozan bez foruma :)20 :)20 :)20

OT,
Ovaj klinac je pretjerano agresivan. Bas je los primjer nekoga tko trenira neki kontaktni sport da bi napuhao ego do neba i bio nervozan na ulici. Steta sto mu tip nije upio odvaliti dva tri odgojno-obrazovna samara (ili za ovaj slucaj koji direkt ili krose).

Ako ovako nastavi, ne sumnjam da ce naletjeti na nekog dvostruko veceg, a koji ima dovoljno koordinacije da ga zakuca na pod. Tad ce shvatiti da nije Cain V.
dr. Jupidu wrote: diskusting
DjomlaKS
2014-07-23T10:06:57Z
Originally Posted by: Seded 

Sama činjenica da se lik od 34 godine nateže sa šmrkavcem doslovno duplo mlađim je prilično tužna. Ja s 22 ne primjećujem takve kriplove, a da me balonja od 17 tako isprda na ulici, ozbiljno bih razmislio da si presudim.

Nemoj ceckati mecku.
I ja imam 22 g. treniam kickbox neko vrijeme, mogu hodati bez sraha i dignute glave jer se nikog ne bojim,smatram se jednim od najjacih medju vrsnjacima pa cak i medju starijim. Nisam bas upadao u neke probleme niti imao previse street fighta iako mislim da bi s vecinom izasao lako na kraj. Ali kad bih se nasao s nekim 17-godisnjakom koji trenira MMA 3-4 godine onda i ne bih bio toliko siguran u sebe, osobito ako se radi o nekom fizicki razvijenom klincu.
Treba biti realan i jasno sagledat stvari kako danas stoje po pitanju tuca. Nisu to vise stara vremena. Prije se znalo da je jaci onaj starij ili onaj tko bi bio veci, takvi su zakoni prirode ali sad se sve to mijenja treniranjem borilackih sportova osobito MMA. Evo u ovom videu vidimo kako to izgleda. Da se radilo o obicnom klincu dobio bi samar i otisao kuci placuc, ali to nije obican klinac nego utrenirani sportas i ne mozemo ga smatrat klinjom kojeg bi nasamarali ako nam ista zucne vec bi ga gledali kao opasnost i pitali se "kako cu sad na kraj s njim."
Seded
2014-07-23T10:47:52Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Seded 

Nemoj ceckati mecku.
I ja imam 22 g. treniam kickbox neko vrijeme, mogu hodati bez sraha i dignute glave jer se nikog ne bojim,smatram se jednim od najjacih medju vrsnjacima pa cak i medju starijim. Nisam bas upadao u neke probleme niti imao previse street fighta iako mislim da bi s vecinom izasao lako na kraj. Ali kad bih se nasao s nekim 17-godisnjakom koji trenira MMA 3-4 godine onda i ne bih bio toliko siguran u sebe, osobito ako se radi o nekom fizicki razvijenom klincu.
Treba biti realan i jasno sagledat stvari kako danas stoje po pitanju tuca. Nisu to vise stara vremena. Prije se znalo da je jaci onaj starij ili onaj tko bi bio veci, takvi su zakoni prirode ali sad se sve to mijenja treniranjem borilackih sportova osobito MMA. Evo u ovom videu vidimo kako to izgleda. Da se radilo o obicnom klincu dobio bi samar i otisao kuci placuc, ali to nije obican klinac nego utrenirani sportas i ne mozemo ga smatrat klinjom kojeg bi nasamarali ako nam ista zucne vec bi ga gledali kao opasnost i pitali se "kako cu sad na kraj s njim."

Ne radi se o MMA borbi već o uličnoj tučnjavi. Na stranu to što sam u hrvanju i MMA, ali u uličnoj tuči nije bitno tko si, što si, što treniraš i slično. Naravno da može pomoći jer sama mehanika pokreta dolazi do izražaja, ali na ulici nema pravila. Da se razumijemo, ja se na ulici ne tučem i zadnji okršaj sam imao u srednjoj školi s balavcem svojih svojih godina. Kao što sam već rekao, na ulici nema pravila i ako mi je egzistencija ugrožena na bilo koji način, ne bih se libio skakat mu s dvije noge na lubanju, taman da je juniorski prvak svijeta svih borilačkih sportova koji postoje.

Moj frend je u Mostaru pepeljarom razvalio dva lika (od kojih je jedan bio solidan kickboxač) i obojicu ih izuo. Poanta cijelog posta je da na ulici nema pravila i nije toliko bitno tko-što trenira, puno je važnija snalažljivost i ludost koliko daleko si spreman ići.
DjomlaKS
2014-07-23T11:17:12Z
Ne znam bas. Drukcije je kad oko tebe ima nekih predmeta ali sto u situaciji kao sto je ova gdje si na sirokome i bez icega?
Ne slazem se da je ulica toliko sarolika po pitanju pravila i spike "nije vazno sto treniras". Pogledaj kako izgledaju prosjecne tuce. U 90% slucajeva ide se sirokom desnim kroseom ili noga u bedro a to nikako ne moze proci protiv nekog tko trenira MMA, dapace ne vidim sto uopce moze napravit prosjecan covjek protiv nekog takvog cak i na ulici. Moze probat nogom u jaja ili kopat oci ali sve to tesko proc.
Da pojasnim, ja pricam kako bi to izgledalo da ti dodje neki MMA klinjo i kaze ajmo vani na ulicu. Tu ne vidim sto moze jedan prosjecan covjek napravit ako nema nista pri ruci.
Naravno moze se skupit ekipa pa ga kasnije izmlatit ali ipak bi bilo ponizavajuce mlatit palicom nekog klinju mlladjeg od sebe 5-6 g.
Ne znam, ja se ne slazem sto si rekao da.bi bilo ponizavajuce dobit batine od 17.-godisnjaka koji trenira MMA jer na kraju krajeva sto se uopce moze ucinit jedan na jedan u takvoj situaciji bez icega u rukama.
Seded
2014-07-23T12:07:08Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ne znam bas. Drukcije je kad oko tebe ima nekih predmeta ali sto u situaciji kao sto je ova gdje si na sirokome i bez icega?
Ne slazem se da je ulica toliko sarolika po pitanju pravila i spike "nije vazno sto treniras". Pogledaj kako izgledaju prosjecne tuce. U 90% slucajeva ide se sirokom desnim kroseom ili noga u bedro a to nikako ne moze proci protiv nekog tko trenira MMA, dapace ne vidim sto uopce moze napravit prosjecan covjek protiv nekog takvog cak i na ulici. Moze probat nogom u jaja ili kopat oci ali sve to tesko proc.
Da pojasnim, ja pricam kako bi to izgledalo da ti dodje neki MMA klinjo i kaze ajmo vani na ulicu. Tu ne vidim sto moze jedan prosjecan covjek napravit ako nema nista pri ruci.
Naravno moze se skupit ekipa pa ga kasnije izmlatit ali ipak bi bilo ponizavajuce mlatit palicom nekog klinju mlladjeg od sebe 5-6 g.
Ne znam, ja se ne slazem sto si rekao da.bi bilo ponizavajuce dobit batine od 17.-godisnjaka koji trenira MMA jer na kraju krajeva sto se uopce moze ucinit jedan na jedan u takvoj situaciji bez icega u rukama.

U toj situaciji se nemaš šta zašprehavati "ja sam ovo, ti si ovo", već ćeš to u par sekundi riješiti zadnjim direktom.

http://www.24sata.hr/fig...-benzinskoj-crpki-323109 

Da mi dođe mali klinjo koji trenira MMA i kaže mi ajmo na ulicu, nasmijao bih se i nastavio svojim putem, a ako bi nastavio inzistirati onda bi iste sekunde dobio zadnji direkt u kljove, tako da bi se idući dobro zapitao kad bi nekome predložio obračun na ulici.
Users browsing this topic