mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20 Budi malo preciznijiJa se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak si
mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20
mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20 Budi malo preciznijiJa se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak siZnači ne kužiš se u suplemente ali ipak govoriš da su loši jer utječu na ove gluposti šta si napisao?Kako znaš ako se ne kužiš? Emocija11
mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20 Budi malo preciznijiJa se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak siZnači ne kužiš se u suplemente ali ipak govoriš da su loši jer utječu na ove gluposti šta si napisao?Kako znaš ako se ne kužiš? Emocija11Ma ne mogu ti praškovi bit dobri... To je sve puno hormona i steroida
Ako bi već uzimo suplemente, napuco bi se hormonima rasta i steroidima, pa kud puklo da puklo
ako začetnik teme na svoj uvod nije dobio barem mjesec dana godišnjeg onda 'e jebiga' ajde da je stavljeno u temu jupi i reakt.
Kakva mrtva ronda rousey, valjda je dos anjos najbolji Trolanje možeš nastaviti negdje drugdje.500 dana hlađenja.- moderator
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close