pecho
2014-07-16T17:00:37Z
Originally Posted by: CroMMA229 

Originally Posted by: Diablo 

mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20

Budi malo precizniji

Ja se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.

U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak si

Znači ne kužiš se u suplemente ali ipak govoriš da su loši jer utječu na ove gluposti šta si napisao?
Kako znaš ako se ne kužiš? Emocija11
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
pasbrata
2014-07-16T17:20:54Z
ako začetnik teme na svoj uvod nije dobio barem mjesec dana godišnjeg onda 'e jebiga' ajde da je stavljeno u temu jupi i reakt.
Nemanja
2014-07-16T17:28:40Z
Jel neko stvarno misli da je ovo ozbiljna tema? :)10
CroMMA229
2014-07-16T20:19:17Z
Evo nakon 3 dana sam se vratio.. Danas sam razarao kao dinamitni razarač
CroMMA229
2014-07-16T20:23:08Z
Originally Posted by: pecho 

mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20

Budi malo precizniji

Ja se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.

U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak si

Znači ne kužiš se u suplemente ali ipak govoriš da su loši jer utječu na ove gluposti šta si napisao?

Ma ne mogu ti praškovi bit dobri... To je sve puno hormona i steroida
pecho
2014-07-16T22:19:39Z

Originally Posted by: pecho 

Budi malo precizniji

Ma ne mogu ti praškovi bit dobri... To je sve puno hormona i steroida

Daj banaj ovog trolla.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
CroMMA229
2014-07-17T15:36:49Z
Ako bi već uzimo suplemente, napuco bi se hormonima rasta i steroidima, pa kud puklo da puklo
Nemanja
2014-07-17T18:41:08Z

Ako bi već uzimo suplemente, napuco bi se hormonima rasta i steroidima, pa kud puklo da puklo

:)20
CroMMA229
2014-07-17T21:04:28Z
Takav sam ja sličan , ALO ZEMLJAČE BRE PA DE TI JE MASA BRE PICKO JEDNA IZDEFINISINA I ONDA DOuble leg u ogradu napravim puf.
pasbrata
2014-07-23T17:59:01Z
Originally Posted by: pasbrata 

ako začetnik teme na svoj uvod nije dobio barem mjesec dana godišnjeg onda 'e jebiga' ajde da je stavljeno u temu jupi i reakt.

Kakva mrtva ronda rousey, valjda je dos anjos najbolji

Trolanje možeš nastaviti negdje drugdje.
500 dana hlađenja.
- moderator

i tek ga se sad riješilo. odman banirat i one koji su ga držali volko dugo

Users browsing this topic