Nisam ekonomist, ali ne vjerujem da bi nakon ovoliko godina u poslu ulazili u ovo sve a da misle da će biti na gubitku. Možda se to sad čini kao da gube na novcima, ali nekakav profit sigurno imaju i još uvijek su godinama ispred Bellatora
+1 Tocno to.
UFc napravi dva mala eventa u jednom danu,ajmo ih nazvat malima sto je isto malo blesavo jel kakvi su onda eventi od ostalih organizacija...i sad kao njima to nije isplativo ali kako nije ako su i dalje im praceni svi ti mali eventi vise nego sto im se prati konkurencija,pa po toj logici ako cemo gledat onda nijedna druga organizacija nebi postojala jel rade slabe evente niko nezna za njih bla bla bla...jebeni ffc ima svoju publiku a kao ufc nema :)18
Da iskljucimo Bellator,koji je relativno jadan,mma onda ni ne postoji jel je sve ostalo 99% ufc...
Napravis event pokrijes si troskove isplatis borce znaci nisi nista izgubio i onda se ide radit procjena,dali je to mjesto isplativo za ubuduce i te pljacke materine pa po meni je to osnovni biznis,smijesno je ocekivat da ufc radi 4-5evenata godisnje :)18
Najbolje sad kad si broj 1 i vecina ljudi ni nezna sta je mma nego samo sta je ufc,da smanjis broj evenata da das 50%boraca otkaze i kao to je mudra poslovna odluka :)18
Točno i ja vjerujem da je to problem.
Oni sad imaju stvarno puno boraca na rosteru. Žele proširiti posao na cijeli svijet, da nije samo amerika (i brazil ali ajmo reći samo amerika) u tome. Navedeno je nemoguće bez lokalnih boraca. Ako želiš održati toliko boraca na rosteru, moraš imati puno evenata. Realno, oni mogu smanjiti broj evenata i broj boraca i da ti ostane doslovno samo elita. Tada bi se sport puno manje razvijao van amerike.
Ja na ovo gledam kao investiciju ne samo za UFC već i za sam sport.
Meni bi bio prekrasan event gdje bi main event bio Jones - Gusta, co-main Demetrious i Bagautinov, a na ostatku karda Rory -Tyron, Benson - Khabilov, Swanson - Stephenson i Te Huna - Marquardt. Zvuči kao fantazija, ali tada bi sport vjerojatno ostao tu di je. A nije džabe vječna poslovica u ovakvim sportovima "ako ne napreduješ, nazaduješ".