UniqueXelite
2014-06-20T10:34:36Z
Official fight card

Main Card (Fox Sports 1)
Cub Swanson vs. Jeremy Stephens
Kelvin Gastelum vs. Nicholas Musoke
Cezar Ferreira vs. Andrew Craig
Ricardo Lamas vs. Hacran Dias
Clint Hester vs. Antonio Braga Neto
Joe Ellenberger vs. James Moontasri

Preliminary card (Fox Sports 1)
Colton Smith vs. Carlos Diego Ferreira
Johnny Bedford vs. Cody Gibson
Marcelo Guimarães vs. Andy Enz
Ray Borg vs. Shane Howell

Preliminary card (UFC Fight Pass)
Oleksiy Oliynyk vs. Anthony Hamilton

28. lipnja 2014.
San Antonio, Texas
Sponsor
ime90
2014-06-20T12:49:41Z
Swanson mi je top 5 boraca. Stephenson je ubojica. Jedva čekam 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-06-20T12:51:26Z
opet dva turnira u istom danu, a gledanost pada nezaustavljivo.

sad imaju brojke na razini Bellatora :)21

http://www.profightstore...od-bellatora-/17238.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-20T14:31:19Z
Originally Posted by: bero 

opet dva turnira u istom danu, a gledanost pada nezaustavljivo.

sad imaju brojke na razini Bellatora :)21

http://www.profightstore...od-bellatora-/17238.aspx 

Poprilično sam uvjeren da će Dana naći način ($$) kako nagovoriti GSP-a i Brocka da se vrate iz penzije

Seded
2014-06-20T14:36:36Z
Tako im i treba kad imaju milijun turnira godišnje. Znam da im je cilj hardcore ekspanzija, ali kvantiteta nikako ne garantira kvalitetu. Ako mene kao dugogodišnjeg fana za neke cardove zaboli ona stvar, onda si mogu mislit kako je prosječnim ljudima koji su čuli za borce prvake od MW do HW.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Slash
2014-06-20T14:48:57Z
Ne može ti biti main event Mighty Mouse vs. Bagautinov.
desno
2014-06-20T15:25:02Z
Originally Posted by: Slash 

Ne može ti biti main event Mighty Mouse vs. Bagautinov.

Da bez obzira koliko su dobri ali ljudi su bedasti pa samo snaga klade valja. Problem je da ti borba za titulu ne bude main.
FaceDesigner
2014-06-20T15:42:09Z
I ovo preskačem,a kad me dočeka ok fightcard ko ovaj zadnji,onda borbe budu usrane.
Želim stari UFC.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Rekreativac Dino
2014-06-20T15:57:55Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

I ovo preskačem,a kad me dočeka ok fightcard ko ovaj zadnji,onda borbe budu usrane.
Želim stari UFC.

:)34 I ja želim staru Monicu Belluci ali godine rade svoje.

Sve u svemu ima dobrih borbi na cardu i ne treba prejerivati u ekstremima. Slažem se bilo je boljih dana za Ufc i cardova ali ovo je još uvijek dosta dobro i najbolje što mma nudi!
benki
2014-06-20T22:28:23Z
Cak i ja mogu teći ovaj kard je na razini ........FFC je bolji 😉
UniqueXelite
2014-06-20T22:58:26Z
Ne ide mi u glavu to forsiranje na količini, na kraju krajeva dvije kartice u jednom danu su čisto pretjerivanje. Ima ovdje i zanimljivih borbi, ali je UFC očajan s ovom ekspanzijom.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-06-20T23:00:33Z
Originally Posted by: benki 

Cak i ja mogu teći ovaj kard je na razini ........FFC je bolji ;)

Hehe e da je bar FFC blizu ovoga, najbolji borac FFC-a jos uvijek moze samo sanjat da bude na ovom cardu 😉
ime90
2014-06-21T06:54:14Z
Ne vjerujem da su oni tako bedasti da ne zarađuju na ovome. Možda su brojke manje jer ima više kardova, to ne mora značiti da manje $$ dobivaju.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-06-21T09:59:06Z
Originally Posted by: ime90 

Ne vjerujem da su oni tako bedasti da ne zarađuju na ovome. Možda su brojke manje jer ima više kardova, to ne mora značiti da manje $$ dobivaju.

Zarada dolazi samo od PPV-a. Na klasičnim TV prijenosima Fox pokriva dio troškova i sponzori, ali tu ne zarađuju ništa. Ti eventi su tu da ih promoviraju, ništa više.

- dr jupidu
Antonio
2014-06-21T10:22:29Z
Valjda je Dana White skupa sa bracom Fertita malo pametniji za to od nas ovde, pogotovo nakon svih godina rada i stvaranja UFC-a, pa znaju sta im je bolje za biznis. Uostalom, ako su prije npr. prodavali jedan PPV misecno od 500 prodaja, a sad prodaju 5 PPV-ova od 200 prodaja, onda zaraduju vise. Ali koliko god kardova daju, cini se da ne prode ni jedan bez Mirkovog krvnika :)20

Drag mi je ovaj card jer pratim Gasteluma i Hestera vec neko vrime i obojica su dobri potencijali i zabavni borci. Ovi Andi Enz je izuzetno zilav borac i trebalo bi mu pogledat protivnika, nebi se bilo lose okladit.

Di je Do Koske za savjete oko klade ovde? :)20
Borisstandup
2014-06-21T10:25:44Z
Originally Posted by: bero 

Zarada dolazi samo od PPV-a. Na klasičnim TV prijenosima Fox pokriva dio troškova i sponzori, ali tu ne zarađuju ništa. Ti eventi su tu da ih promoviraju, ništa više.

To je kljucna zarada za evente ali oni zaraduju od sponzora za svaki event. White je to vec izjavio za F.only .
ime90
2014-06-21T11:16:56Z
Nisam ekonomist, ali ne vjerujem da bi nakon ovoliko godina u poslu ulazili u ovo sve a da misle da će biti na gubitku. Možda se to sad čini kao da gube na novcima, ali nekakav profit sigurno imaju i još uvijek su godinama ispred Bellatora
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-06-21T11:30:11Z

Nisam ekonomist, ali ne vjerujem da bi nakon ovoliko godina u poslu ulazili u ovo sve a da misle da će biti na gubitku. Možda se to sad čini kao da gube na novcima, ali nekakav profit sigurno imaju i još uvijek su godinama ispred Bellatora

Nitko nije rekao da su na gubitku, samo da ne zarađuju na tim malim TV eventima.

- dr jupidu
Đolo
2014-06-21T12:11:15Z

+1 Tocno to.

UFc napravi dva mala eventa u jednom danu,ajmo ih nazvat malima sto je isto malo blesavo jel kakvi su onda eventi od ostalih organizacija...i sad kao njima to nije isplativo ali kako nije ako su i dalje im praceni svi ti mali eventi vise nego sto im se prati konkurencija,pa po toj logici ako cemo gledat onda nijedna druga organizacija nebi postojala jel rade slabe evente niko nezna za njih bla bla bla...jebeni ffc ima svoju publiku a kao ufc nema :)18

Da iskljucimo Bellator,koji je relativno jadan,mma onda ni ne postoji jel je sve ostalo 99% ufc...

Napravis event pokrijes si troskove isplatis borce znaci nisi nista izgubio i onda se ide radit procjena,dali je to mjesto isplativo za ubuduce i te pljacke materine pa po meni je to osnovni biznis,smijesno je ocekivat da ufc radi 4-5evenata godisnje :)18

Najbolje sad kad si broj 1 i vecina ljudi ni nezna sta je mma nego samo sta je ufc,da smanjis broj evenata da das 50%boraca otkaze i kao to je mudra poslovna odluka :)18

ime90
2014-06-21T15:59:04Z
Originally Posted by: Đolo 

+1 Tocno to.

UFc napravi dva mala eventa u jednom danu,ajmo ih nazvat malima sto je isto malo blesavo jel kakvi su onda eventi od ostalih organizacija...i sad kao njima to nije isplativo ali kako nije ako su i dalje im praceni svi ti mali eventi vise nego sto im se prati konkurencija,pa po toj logici ako cemo gledat onda nijedna druga organizacija nebi postojala jel rade slabe evente niko nezna za njih bla bla bla...jebeni ffc ima svoju publiku a kao ufc nema :)18

Da iskljucimo Bellator,koji je relativno jadan,mma onda ni ne postoji jel je sve ostalo 99% ufc...

Napravis event pokrijes si troskove isplatis borce znaci nisi nista izgubio i onda se ide radit procjena,dali je to mjesto isplativo za ubuduce i te pljacke materine pa po meni je to osnovni biznis,smijesno je ocekivat da ufc radi 4-5evenata godisnje :)18

Najbolje sad kad si broj 1 i vecina ljudi ni nezna sta je mma nego samo sta je ufc,da smanjis broj evenata da das 50%boraca otkaze i kao to je mudra poslovna odluka :)18

Točno i ja vjerujem da je to problem.

Oni sad imaju stvarno puno boraca na rosteru. Žele proširiti posao na cijeli svijet, da nije samo amerika (i brazil ali ajmo reći samo amerika) u tome. Navedeno je nemoguće bez lokalnih boraca. Ako želiš održati toliko boraca na rosteru, moraš imati puno evenata. Realno, oni mogu smanjiti broj evenata i broj boraca i da ti ostane doslovno samo elita. Tada bi se sport puno manje razvijao van amerike.

Ja na ovo gledam kao investiciju ne samo za UFC već i za sam sport.

Meni bi bio prekrasan event gdje bi main event bio Jones - Gusta, co-main Demetrious i Bagautinov, a na ostatku karda Rory -Tyron, Benson - Khabilov, Swanson - Stephenson i Te Huna - Marquardt. Zvuči kao fantazija, ali tada bi sport vjerojatno ostao tu di je. A nije džabe vječna poslovica u ovakvim sportovima "ako ne napreduješ, nazaduješ".