Ursula
  • Ursula
  • Advanced Member Topic Starter
2014-06-11T14:01:48Z
Kad gledam mirkove meceve u MMA-ju i u K-1, nekako mi se cini da on nije toliko tehnicki potkovan bio, koliko je bio snazan i imao razorne udarce, recimo hoost ili bonjasky su za mene primjer dobrog tehničkog standupa. Kad se uzme u obzir da su testiranja na steroide u pridu bila zanemariva, koliko je zapravu mirko odigrao ulogu u povijesti MMA-ja? Ako ju je odigrao. I ako je mirko standup prosječan koliko su onda oni hrvači koje je ubijao imali loš standup. Pa fedor koji je grappler po prirodi je ubio mirka u standupu koji se cijeli zivot bavi s tim.
Sponsor
Đolo
2014-06-11T14:10:37Z
Originally Posted by: Ursula 

Kad gledam mirkove meceve u MMA-ju i u K-1, nekako mi se cini da on nije toliko tehnicki potkovan bio, koliko je bio snazan i imao razorne udarce, recimo hoost ili bonjasky su za mene primjer dobrog tehničkog standupa. Kad se uzme u obzir da su testiranja na steroide u pridu bila zanemariva, koliko je zapravu mirko odigrao ulogu u povijesti MMA-ja? Ako ju je odigrao. I ako je mirko standup prosječan koliko su onda oni hrvači koje je ubijao imali loš standup. Pa fedor koji je grappler po prirodi je ubio mirka u standupu koji se cijeli zivot bavi s tim.

Mislim da se o Mirku prosralo sve sto se moglo israt i nasrat ali evo mene zanima sta ti smatras tehnicki stand up,sta to tebi tocno znaci?

A mma stojku i k1 stojku necemo ni usporedjivat jel to je nebo i zemlja.
crofighter
2014-06-11T14:16:48Z
a kakvih li gluposti....
Ursula
  • Ursula
  • Advanced Member Topic Starter
2014-06-11T14:18:19Z
Originally Posted by: Đolo 

Mislim da se o Mirku prosralo sve sto se moglo israt i nasrat ali evo mene zanima sta ti smatras tehnicki stand up,sta to tebi tocno znaci?

A mma stojku i k1 stojku necemo ni usporedjivat jel to je nebo i zemlja.

Konkretnije, za mene je tehnički standup prolaznost cistih udarac u tijelo ili glavu, i nekad mi se cini da je mirku glavno oruzje bacit ruku ili nogu pa makar u blok, ali to je tolko snazno da ni blok ne pomogne. Svima prodje tu i tamo neki udarac, ali mirku kad prodje, sto nije tako cesto, vecinom je gotov mec. Pa ono, svi govore tehnika je najbitnija, mozda i nije, mozda mozes bit tolko snazan da ni blok ne pomogne
Satrap
2014-06-11T14:32:12Z

Pa ono, svi govore tehnika je najbitnija, mozda i nije, mozda mozes bit tolko snazan da ni blok ne pomogne

Kantama blok ne pomaže.
FaceDesigner
2014-06-11T14:34:13Z
U dato vrijeme u datim okolnostima bio je strašan u sportu u kojem se borio,a to je MMA.
Mislim da su ove vremenske relativizacije suvišne.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Rekreativac Dino
2014-06-11T14:41:24Z
Izgubili se tehnika uopće?