OFC
  • OFC
  • Advanced Member Topic Starter
2009-04-30T15:35:48Z
Najnoviji broj magazina Men's Healtha na naslovnici je ugostio velikog prijatelja našeg kluba Zelga Galešića. Unutra je moguće pronaći intervju sa Zelgom, a Stipe Bekavac je fotografiran tijekom treninga u danima prije nastupa na dubrovačkom Free Fight Grand Prixu - Noć gladijatora 4.

Sve stranice iz Men's Healtha mogu se pogledati na: http://www.ofc.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=114 

UserPostedImage UserPostedImage
Sponsor
weparHR
2009-04-30T16:33:13Z
OFC wrote:

Najnoviji broj magazina Men's Healtha na naslovnici je ugostio velikog prijatelja našeg kluba Zelga Galešića. Unutra je moguće pronaći intervju sa Zelgom, a Stipe Bekavac je fotografiran tijekom treninga u danima prije nastupa na dubrovačkom Free Fight Grand Prixu - Noć gladijatora 4.

Sve stranice iz Men's Healtha mogu se pogledati na: http://www.ofc.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=114 

Vidim još jedam PR za CoreGym!
A kad se sjetim kak je urednica MH-a slinila gledajuči Reljiča kak trenira...ccc...
Reptile
2009-04-30T20:36:29Z
weparHR wrote:

OFC wrote:

Vidim još jedam PR za CoreGym!
A kad se sjetim kak je urednica MH-a slinila gledajuči Reljiča kak trenira...ccc...

Reljić .. misliš Bekavac ?

Jel uopće neko muško kupuje taj časopis !?
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
mishima
2009-04-30T22:56:58Z
A zanimljivo je da Zelg spominje odlazak u tešku kategoriju sljedeče godine, šta bi bilo jako zanimljivo
Jupidu.
2009-05-02T08:22:52Z
mishima wrote:

A zanimljivo je da Zelg spominje odlazak u tešku kategoriju sljedeče godine, šta bi bilo jako zanimljivo

zelg u teškoj?...nema šanse..loš je...
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
mishima
2009-05-02T14:36:12Z
Jupidu. wrote:

mishima wrote:

Možda je mislio na polutešku, loš nikako mogo bi on se dobro prilagodit i svašta napravit u poluteškoj:)36
Jupidu.
2009-05-02T14:40:16Z
mishima wrote:

Jupidu. wrote:

mishima wrote:

Možda je mislio na polutešku, loš nikako mogo bi on se dobro prilagodit i svašta napravit u poluteškoj:)36

poluteška nekako...teška nikako

akvic
2009-05-02T15:07:47Z
Jupidu. wrote:

mishima wrote:

Jupidu. wrote:

mishima wrote:

možda ne u UFC ali ako može Manhoef ili Spong u tešku na K1 može i Zelg u MMA u Japanu

P.S. jupidu daj j....te razmisli malo prije nego nešto napišeš, onaj komentar gore je bio potpuno nepotreban i uvredljiv, po meni je fighter bashing
Jupidu.
2009-05-02T15:35:54Z
akvic wrote:

Jupidu. wrote:

mishima wrote:

Jupidu. wrote:

mishima wrote:

možda ne u UFC ali ako može Manhoef ili Spong u tešku na K1 može i Zelg u MMA u Japanu

P.S. jupidu daj j....te razmisli malo prije nego nešto napišeš, onaj komentar gore je bio potpuno nepotreban i uvredljiv, po meni je fighter bashing

pa po meni je on za preko 93 kg loš...........tj bio bi loš....

on treba ostat do 84..... hitrost je njegovo oružje...

fighter bashing? maybe ,al nek dokaže suprotno.......sumnjam da može

PRJECEDNIK
2009-05-02T20:58:59Z
moram priznat da koliko sam vidio po internetu, taj core gym mi djeluje dosta profesionalno, cak i napredno za ovo podrucje... jel zna neko mozda odvas zagrepcana jel dolazi tamo mirko trenirat? mislim da bi njemu dobro doslo malo takog treninga, da se izvuce iz tog podruma svog malo, kad god vidim neke snimke njegovog treninga uvjek se igra basket, i onda neke teretanice, slabo mi to djeluje kad vidim recimo neke treninge u americi tipa silvine pripreme za liddella...
Seded
2009-05-02T23:12:47Z
Mislim da jupidu nije pretjerao, Zelgu je najbolje da ostane tu gdje je, eventualno da skokne u polutešku. Zelg ima odlične predispozicije za borbu u MW kategoriji. Ono što Zelgu svakako treba poboljšati je takedown defense.
"It's not checkmate. The king has one more move."