Poll Question : Da li UFC održava previše priredbi ?

Total: 23

ksian
  • ksian
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-09T23:07:35Z
Sve češće imamo priliku gledati UFC priredbe, ali mi se čini da to nije baš pridonijelo popularizaciji istih. Molim sve za mišljenje.
Sponsor
Assassin
2014-05-09T23:51:12Z
Apsolutno se slažem. Ne da nije pridonjelo popularizaciji, nego je pridonjelo depopularizaciji.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-10T01:00:46Z
Da, stvarno ih je previse, prije bi jedva cekao Ufc a sad nije to vise to, mislim da ce doci do zasicenja.
Thranduil
2014-05-10T01:46:11Z
Prije samo par godina u UFC-u su bili samo najbolji borci + pokoji zalutali lik dok danas je situacija da imalo bolji borac se bori u UFC-u.
Od desetak borbi na cardu koliko bude jedna dvije "nisu bile interesantne" sada je situacija obrnuta. Cardovi su sve lošiji,anonimniji. UFC je počeo da iskače iz paštete, nema više onog uzbuđenja i isčekivanja. Prije nisam propuštao live, sada već gledam snimke borbi.

Ovakav način poslovanja po mom mišljenju nije najbolji.
hamush
2014-05-10T02:17:00Z
imas priredbe sa po 2 borbe koje su vrijedne gledanja, a ovo ostalo ajde bok...

kvantiteta umjesto kvaliteta...
Logicus
2014-05-10T02:56:31Z
To sam i ja nedavno baš napomenuo. Jedino logično u ciloj priči mi je to da je njihova filozofija da preko svog imena kroz neki period tim "no-name" borcima izgrade imidž te da onda bude boom :D

Neznam ni sam.
bandog
2014-05-10T04:53:11Z
Priredbe kao na traci. Kvantiteta znači manja kvaliteta. Slažem se sa ranijem komentarima da sada 2 od 10 borbi vridu nešto.
Cajodmente1
2014-05-10T05:12:02Z
Originally Posted by: Logicus 

To sam i ja nedavno baš napomenuo. Jedino logično u ciloj priči mi je to da je njihova filozofija da preko svog imena kroz neki period tim "no-name" borcima izgrade imidž te da onda bude boom :D

Neznam ni sam.

i ja mislim da to zele.
otisli su brock lesnar, anderson, gsp, crocop, minotauro ozljedjen cesto i izrazbijan, mir izrazbijan i ozledjen, corture otisao a on.je dobro prodavao mislim, ortiz otiso, chuck lidell otiso, to.su sve velikr zvijezde. bj penna izbijaju...
Benson Henderson je .bio neko vrijeme dosta u centru paznje al mislim da ga nije toliko publika zavoljela.

edgara je bio odlican prvak, gust za gledati

sada od.velikih zvijezdi imaju samo Rondu i Jonesa,

Evans ozledjen, Rampage otiso, Dos santos ozledjen, Carwin otiso. cain ozledjen

ta prijasnja Velika imena pol ih je tislo

jednostavno cini se da moraju napraviti nove zvijezde. a i moraju..
Satrap
2014-05-10T08:42:07Z
Kad se samo sjetim da sam se prije za svaki UFC pripremao skoro ko dijete za prvi dan škole :)20
Uzbuđenje, isčekivanje, pripremao hranu, piće, navijao sat, odlazio sa pireva u 2 ujutro ko neki penzioner, kasnio nedeljom na krstitke i slave...

1996. u Puchu sa oznakama VP i sa upaljenim rotirkama :)20 prijatelj i ja obišli pola Splita kako bi našli video koji može čitat američke kasete, kako bi pogledali neke divlje borbe u kavezu koje mi je poslao rođak iz Californije.
A danas... razvodnjenost, razočaranje i potpuni pad interesa za 90% svih događanja unutar te organizacije, bar što se mene tiče.

UniqueXelite
2014-05-10T08:52:22Z
To je zato što ljudi imaju prevelik faktor drkanja na Overeema, Jonesa, Rousey...

Primjerice, 99% onih koji sada uzdižu Weidmana prije par godina nisu znali ni tko je on, ni kakav je potencijal.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-10T09:32:02Z
Mislim da održava previše, i došlo je do zasićenosti.
Najbolji pokazatelj toga su PPV eventi, zadnji s Jonom Jonesom koji im je trenutno najveće ime, je imao mizernih 350 tisuća prodaja.
GSP i Lesnar nisu imali preko milju PPV-a bez obzira s kim se borili.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2014-05-10T11:05:57Z
Ja licno vec vise od godinu i nesto osjecam bas to neko zasicenje. Mislim da smo zadnjih 5 godina pratili vrhunac,
sto se tice popularizacije, i trenutno je stagnirala.

Kako ce se narednih 5-10 godina situacija razvijati, zaduzuje malo dublju i opsirniju analizu.
Ovako na prvo bi rekao, da nece biti vise veceg pomaka u popularizaciji od ovog nivoa koji je do sad postignut,
u najgorem slucaju ce drasticno spasti sta se nadajmo se... nece dogoditi.
Begbie
2014-05-10T11:34:38Z
previse priredbi i to sigurno nije dobro za ufc...jedina pozitivna stvar je sto se manje poznati i mladi borci mogu pokazati, ali zbog toga im pate jaki match up-ovi,recimo trenutno rijetko kad da bude neki fight card na kojem me zanimaju vise od dvije borbe. umjesto da sloze neki bomba event sigurno bi im i PPV skocio...al ovako jebiga svaki tjedan imamo event nekad cak i dva i normalno da je doslo da zasicenja kod ljudi
UniqueXelite
2014-05-10T12:25:26Z
Originally Posted by: Begbie 

previse priredbi i to sigurno nije dobro za ufc...jedina pozitivna stvar je sto se manje poznati i mladi borci mogu pokazati, ali zbog toga im pate jaki match up-ovi,recimo trenutno rijetko kad da bude neki fight card na kojem me zanimaju vise od dvije borbe. umjesto da sloze neki bomba event sigurno bi im i PPV skocio...al ovako jebiga svaki tjedan imamo event nekad cak i dva i normalno da je doslo da zasicenja kod ljudi

Kad ne pratiš MMA temeljito pa nemaš toliko široko znanje, odnosno ne poznaješ toliki broj boraca, nego se sve svodi na teškaše i pojedince iz top 10 po kategorijama i to do welterweighta vjerojatno. Iako to nije problem samo kod tebe, nego kod mase tzv. 'fanova'.
Ivan CRO Cop
2014-05-10T12:30:18Z
Mlađi borci treba da se dokazuju u slabijim organizacijama pa da dođu u UFC
Eventi im se dijele na evente normalne kvalitete i evente ranga nižih organizacija

to je neko moje mišljenje
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
fanatic
2014-05-10T12:36:27Z
UFC je trenutno u situaciji da može ako hoće održat i 50 priredbi godišnje i bit u oooogromnom plusu na kraju. pa onda, zašto ne? puno lakše će se neki mladi borci probit na scenu nakon nekoliko nastupa na lošijim UFC cardovima nego da nastupaju na nekim lokalnim priredbama
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Borisstandup
2014-05-10T12:39:48Z
Istina da je jako puno evenata ali uzrok tomu pocinje u tome da Ufc ima jako sirok roster. Puno je boraca pod ugovorom i treba svima dati borbe a onda tu pocinje ovaj problem. Neki su eventi manje kvalitetni nego sto smo navikli ali u principu tu prije svega mislim na imena jer sami takvi eventi cesto ugodno iznenade.

Po mojem misljenju problem je i sto Ufc nema neke kvalitetne konkurencije pa borci ionako nemaju prevelikog prostora za nastupanje. Znam da postoji nekoliko solidnih organizacija ali one su ipak miljama daleko od Ufc-a po svim kriterijima. Istine radi i sam Ufc je tom doprinijeo ali to je njihova poslovna odluka na koju imaju potpuno pravo.

Realno mene ne smetaju precesti eventi i gledam svaki jer poznajem borce i vise manje uvijek su mi poznate borbe. Imam volje to pratiti a realno sto se samog mma tice ionako je 90% Ufc da pratim jer ostatak je na nekih 10% jer nema te kvalitete izvan da bi trebalo vise pratiti.

Da zavrsim, volim ceste evente ali bi volio da su eventi malo jaci i kvalitetniji. Normalno tesko je to postici sa toliko evenata ali ne bi bilo lose da prorade na tome.

Begbie
2014-05-10T13:03:07Z
Originally Posted by: UniqueXelite 

Kad ne pratiš MMA temeljito pa nemaš toliko široko znanje, odnosno ne poznaješ toliki broj boraca, nego se sve svodi na teškaše i pojedince iz top 10 po kategorijama i to do welterweighta vjerojatno. Iako to nije problem samo kod tebe, nego kod mase tzv. 'fanova'.

hahaha kaj ti brijes??? zasto bi to bio problem?? pa normalno da gledam one evente i borce koji me zanimaju... ne kuzim sta si htio rec s tim? znaci ja ako hocu rec da sam pravi kako ti kazes "fan" moram gledat apsolutno sve borbe i poznavat sve borce? skroz krivo gledas na stvari...i krivo mislis kad kazes da se sve svodi na teskase...jedina kategorija koju ne pratim niti cu ikad pratit su zenske.
UniqueXelite
2014-05-10T13:45:04Z

Originally Posted by: UniqueXelite 

hahaha kaj ti brijes??? zasto bi to bio problem?? pa normalno da gledam one evente i borce koji me zanimaju... ne kuzim sta si htio rec s tim? znaci ja ako hocu rec da sam pravi kako ti kazes "fan" moram gledat apsolutno sve borbe i poznavat sve borce? skroz krivo gledas na stvari...i krivo mislis kad kazes da se sve svodi na teskase...jedina kategorija koju ne pratim niti cu ikad pratit su zenske.

Ma ne, hoću reći da pratiš MMA samo površno i onda se žališ na to da UFC postaje kvantitativan, u tome je problem manjka gledanosti. Previše je samoprozvanih fanova poput tebe i sličnih. :)37 Pravi ljubitelji sporta su oni koji ga prate temeljito.
Rekreativac Dino
2014-05-10T13:54:13Z
Bolje da ih je više nego manje pa da nedostaje.